- 17 Haziran 2016
- 730
- 1.264
- 32
-
- Konu Sahibi beybigirll
tabi kiii. birbirimizi gaza getirelim. yaptiklarini ve tavsiyelerini bekliyoruz.Merabalar bende zayıflamaya çalışıyorum size katılabilir miyim
boyun kacİnşallah şuan 62 kiloyum hedefim 50ye düşmek hafta ici 1 saat evde yürüyüş yapıyorum salı gününden beri de arada baya kaçamaklar yapsamda elma diyeti yapıyorum aksam 5ten sonra bisey yemiyorum
1.62boyun kac
İnşallah ya bakalım bu senenin sonuna kadar verebilsek kiloları çok güzel olucsk, sen evli misin bekar mibende 63 kiloyum. pazardan beri ekmek ve sekeri kestim gunluk sadece 2 veya 3 lokma onlarda ufak ufak ekmek yiyorum sabah ve oglen. aksam hic yemiyorum. 2 litre su iciyorum. bakalim ekimin 1 inde tekrar tartilcam eger boyle devam edersem veririm gibi gorunuyo. bide netten bi uygulama indirdim. hergun yediklerimi yaziyorum kac kal. oldugunu bilerek ve hesaplayarak yiyorum. cok iyi oluyo. mesele gunluk 1200 cal en fazla ama ben 1000 e bile gelmedim henuz. umarim kurtulurum su fazlaliklardan
evliyim. cocuktan kaldi zaten kilolarim da. sen?İnşallah ya bakalım bu senenin sonuna kadar verebilsek kiloları çok güzel olucsk, sen evli misin bekar mi
senin boyun uzunmus okadar kilolu degilsin bence
Benim basenlerim ve bacaklarımda toplanmış yağlar çirkin görünüyor onları eritmeye çalışıyorum... bende evliyim ben hamilelikten kalma kiloları verdim simdi hamilelik öncesi kilomdayim ama ben zaten hamile kaldığında kilom fazlaydisenin boyun uzunmus okadar kilolu degilsin bence
Hmm evet biraz fazla olmuş ama aksam çok dikkat etmen lazım bende arada kaciriyorum bu kaçamaklar konusunda birbirimizi uyaralim hedefimize daha erken ulaşmak için bi sure sevdigimiz şeylerden fedakarlık etmemiz gerekiyosabah kahvaltimda ceyrek gozleme
oglen menum ise biraz zarar oldu
patates kizartmasi
kiyma kavurdum
yufka yedimm
ama sabahtan beri merdiven indim ciktim
aksam da az yemeye caliscam
bol bol su da ictim bakalim yarin devam etcem ama diyete
Evet bende bi ara ara ogunumu sut ve hurmayla geciriyordum gerçekten iyi oluyordu peki aksama ne yiceksinÖğle yemeğim 3 hurma bir bardak kakaolu süt... Şimdiki ara öğünüm 5 hurma. Hurma gerçekten tok tutuyor arkadaşlar tavsiye ederim. :)