zayiflayalimmm

kimsecikler yok mu hani burda
menum
sabah
peynir kizartmasi
1 dilim ekmek

oglen
yumurta salatasi
1 dilim ekmek

ara
beyaz leblebi
form cay

aksam
1 tabak nohut yemegi
salata
yogurt 1 dilim ekmek.

kimsecikler yok mu hani burda
menum
sabah
peynir kizartmasi
1 dilim ekmek

oglen
yumurta salatasi
1 dilim ekmek

ara
beyaz leblebi
form cay

aksam
1 tabak nohut yemegi
salata
yogurt 1 dilim ekmek.
selam menün güzel olmuş diyetisyene gidiyormusun yoksa menü kendi menün mü birde spor yapıyormusun düşündüğün bişeyler var mı

selam menün güzel olmuş diyetisyene gidiyormusun yoksa menü kendi menün mü birde spor yapıyormusun düşündüğün bişeyler var mı
menumu kendim hazirliyorum. bnlar bile fazla gibi geliyo. spor olarakda evde egzersiz,dans,ip ... gibi biseyler yapmaya calisiyorum. instagram da da paylasim yapiyorum eger kullaniyorsan takip et beni
@diyetle_zayiflama123

menumu kendim hazirliyorum. bnlar bile fazla gibi geliyo. spor olarakda evde egzersiz,dans,ip ... gibi biseyler yapmaya calisiyorum. instagram da da paylasim yapiyorum eger kullaniyorsan takip et beni
@diyetle_zayiflama123
instagram kullanmıyorum canım tamma yaptığın sporlarıda yaz daha motive edici oluyor menün kilona göre iyi bence de ne zamandır yapıyorsun ne kadar verdin

instagram kullanmıyorum canım tamma yaptığın sporlarıda yaz daha motive edici oluyor menün kilona göre iyi bence de ne zamandır yapıyorsun ne kadar verdin
yeni basladim daha yarin 4. gunum.

o süpermiş ben cuma günleri tartılıyorum belli bir günün yoksa beraber tartılalım istersen takipteyim seni benim günlüğümde tabloma da eklerim seni istersen ilk sayfaya
o daha iyi olur ilk sayfadan takipteyim o zaman seni. tesekkurler. paylasimlari oraya yapiyorum artik o zaman

kızlar 19 aralıktan sonra bende başlıyorum tekrar sıkı diyete.
yakında paylaşımlarda bulunacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…