zayiflayalimmm

kimsecikler yok mu hani burda
menum
sabah
peynir kizartmasi
1 dilim ekmek

oglen
yumurta salatasi
1 dilim ekmek

ara
beyaz leblebi
form cay

aksam
1 tabak nohut yemegi
salata
yogurt 1 dilim ekmek.

kimsecikler yok mu hani burda
menum
sabah
peynir kizartmasi
1 dilim ekmek

oglen
yumurta salatasi
1 dilim ekmek

ara
beyaz leblebi
form cay

aksam
1 tabak nohut yemegi
salata
yogurt 1 dilim ekmek.
selam:KK66: menün güzel olmuş diyetisyene gidiyormusun yoksa menü kendi menün mü:super: birde spor yapıyormusun düşündüğün bişeyler var mı :KK25:

selam:KK66: menün güzel olmuş diyetisyene gidiyormusun yoksa menü kendi menün mü:super: birde spor yapıyormusun düşündüğün bişeyler var mı :KK25:
menumu kendim hazirliyorum. bnlar bile fazla gibi geliyo. spor olarakda evde egzersiz,dans,ip ... gibi biseyler yapmaya calisiyorum. instagram da da paylasim yapiyorum eger kullaniyorsan takip et beni
@diyetle_zayiflama123

menumu kendim hazirliyorum. bnlar bile fazla gibi geliyo. spor olarakda evde egzersiz,dans,ip ... gibi biseyler yapmaya calisiyorum. instagram da da paylasim yapiyorum eger kullaniyorsan takip et beni
@diyetle_zayiflama123
instagram kullanmıyorum canım:kahve: tamma yaptığın sporlarıda yaz daha motive edici oluyor menün kilona göre iyi bence de ne zamandır yapıyorsun ne kadar verdin:KK52:

instagram kullanmıyorum canım:kahve: tamma yaptığın sporlarıda yaz daha motive edici oluyor menün kilona göre iyi bence de ne zamandır yapıyorsun ne kadar verdin:KK52:
yeni basladim daha yarin 4. gunum.

o süpermiş ben cuma günleri tartılıyorum belli bir günün yoksa beraber tartılalım istersen takipteyim seni :KK66: benim günlüğümde tabloma da eklerim seni istersen ilk sayfaya :KK66:
o daha iyi olur ilk sayfadan takipteyim o zaman seni. tesekkurler. paylasimlari oraya yapiyorum artik o zaman

kızlar 19 aralıktan sonra bende başlıyorum tekrar sıkı diyete.
yakında paylaşımlarda bulunacağım

X