zayiflayalimmm

beybigirll

Boy 1.53 kilo 67.2 güncel kilo 61,4 hedef 53
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2016
730
1.264
32
ben yarindan itibaren duzenli beslenmeye basliycam seker ve ekmeksiz + olarak 2.5 su. bana katilir misiniz

sabah kahvaltim
1 haslanmis yumurta
yarim domates
yarim salatalik
2 zeytin
2 kucuk lokma bazlama
1 cay bardagi sekersiz denecek kadar sekerli cay.
gelenlerden de menulerini tavsiyelerini beklerim..

Bende katilirim yaziyim kahvaltimi ac karnina alkali su + 3 bardak su kasarli tost taam bugday ekmeginee yarim cay salatalik domates :)

Alkali suyu bir su bardagina cay kasiginin ucu kadar karbonat koyuyorum karistirip iciyorum cok faydali gibi geldi bir haftadir duzenli iciyorum boyle hafifletti beni inceeldim gibi

bende deniycem de biraz arastirdim iyi diyolar. bakicaz artik yarin alip baslamayi dusunuyorum bende

Canım bende katılabilir miyim... Bu kilolarla başım dertte.. Kendimden azıcık bahsedeyim. 24 yaşındayım 1.50 boy 79 kilo. Bu arada çalışmıyorum. Gun içinde yürüyüş yapıyorum artık. 1 saat olmak üzere.

tabiki de katilabilirsin. neler yaptigimizi yaziyoruz bizde. senden de tavsiyee bekleriz.

Bende yarin yuruyus yapicam bide bu qksam.buyuk bir su bardaginin icine su koyup bir ceviz koyucam buda tokbtutup metobalizmayi hizlandiriyomuş

aksam menusu
1 tbk etli patates yemegi
1 tbk pirinc pilavi
salata
bugun aldigim toplam kalori miktari 624 cal yaziyo uygulamada. 2 litre de su ictimm

Alkali suyu bir su bardagina cay kasiginin ucu kadar karbonat koyuyorum karistirip iciyorum cok faydali gibi geldi bir haftadir duzenli iciyorum boyle hafifletti beni inceeldim gibi
Gün içinde her içtiğiniz bardağa katıyo musunuz karbonatı yoksa gün içinde şu kadar bsrdağı alkali su yapıyım dq mı imiyim diyorsunuz

sabah az bi patates kizartmasi yarimsar domates salatalik birazcik peynir sifir ekmek

Şimdi öğle yemeğimi yiyeceğim. Dolaba bir bakayım. En masum yiyecekleri seçelim bakalım :) bu arada yuruyuşten geldim şimdi. Karbonatımı da aldım alkali suyumuza da başlayslım

aksam menum
1 tabak taze fasulye
2 kasik pilav
2 kasik yogurt
3 dilim kavun
bakalim simdilik iyi gidiyorummm...

kahvalti
yarim domates
3 zeytin
biraz koy peyniri
1 lokma ekmek
sekersiz cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…