- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- Konu Sahibi beybigirll
Bi tas çorba ve imam bayıldı. Tabi ekmeksizEvet bende bi ara ara ogunumu sut ve hurmayla geciriyordum gerçekten iyi oluyordu peki aksama ne yiceksin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi tas çorba ve imam bayıldı. Tabi ekmeksizEvet bende bi ara ara ogunumu sut ve hurmayla geciriyordum gerçekten iyi oluyordu peki aksama ne yiceksin
:) Maksadın ne ona da yürüyüş yaptırmak mi.. bu arada boyun ve kilon kacAnnemle karar verdik artık birbirimize destek olucsz. O da 105 kilo 1.55 boyunda... Spor yapmayı tamamen salmış durumda. Yuruyuşe çıkalım dediğimde a bana yuruyuş deme diyo... Bende durur muyum kelime oyunu yaptım... Bizim burada yeni bir market alışverişi olacak anne gel cuma gunu oraya gidelim dedim. Tamam gidelim dedi... Maksatımı bi bilse
Evet yürüyüş yaptırmak... Hiç hareket etmiyor çunku. Benim boyum 1.50 kilom 79.6:) Maksadın ne ona da yürüyüş yaptırmak mi.. bu arada boyun ve kilon kac
Hmm kotu az yese bile hareketsizlikten kilo alır iyi yapıyorsunEvet yürüyüş yaptırmak... Hiç hareket etmiyor çunku. Benim boyum 1.50 kilom 79.6
olsun olsun ben kac aydir giremiyodumYettim yettim :) şu bir iki gün giremeyebilirim. C.tesi pazar sınavlarım var... Koşturmaktan unutmazsam uğrarım :)