Maaşallah sana ya...Herkez başladım demiş sonuç yazan yok heryerde insanlar böyle sinir oluyorum insanlar ya başlıyo devam etmiyo.yada sonuç bildirmek işlerine gelmiyo :-D
Neyse ben bu kürü aralıklarla çok yapmıştım zamanında işe yarıyo..
İdeal kilomun altındayım ama ben fazlasını istediğim için vermek istedim ve kürü yine gördüm başladım ve sonuç güzel gidiyo..
59.5 la başladım 6.cı günümdü bugün sonuçlar şöyle....
5.8.2015=59.5
6.8.2015=58.6
7.8.2015=57.1
8.8.2015=57.8
9.8.2015=57.6
10.8.2015=56.5
2hafta tamamlıycam. hedefim 53 bakalım umarım gider.herkeze sağlıklı zayıflamalar...
Bu gülen smileyi silemedim yaa
benimdeeeeeYa ben yemeği kesemiyorum. Diyet yapmak kür uygulamak tamam da yemeği bi kesebilsem. Vallahi ne yapacağım ben böyle diyet yapıp yemek yeme gafletindeyim, sürekli ne yesem diye düşünüyorum( sanırım benim diyetten kürden önce bunu halletmem lazım
Canim gecelerimi uyguladin nasil uyguladinMeraba canim. Bu gün itibariyle yanlis hesaplamamissam 9gün olmus sen baslayali. Bi degisiklikvarmi? Lütfen 4 kilo falan verdim de
Yanlis anlasilma olmus. Bende yeni basladim kilo veremedim henüz. Bi arkadasa soru olarak yazmistim aslindaCanim gecelerimi uyguladin nasil uyguladin
Kac gundur yedin ve gun icindede yedin mi canim benim . acisini limonunu yogurdunu ne kadar koydunKizlar 27 temmuzda basladigim spor az yeme ve yogurt kuruyle bugun itibariyle 5.1 kilo verdim ama ben bu kuru hergun yedim. Cok seviyorum acisini daha fazla yapiyorum limonuyla beraber bende bir sikinti olmadi cok seviyorum bu tadi. Ayrics cildimde acayip parlaklik guzellik olustu bunun sebep oldugunu dusunuyorum tavsiye ederim
Ben de sevdim bunu yaKizlar 27 temmuzda basladigim spor az yeme ve yogurt kuruyle bugun itibariyle 5.1 kilo verdim ama ben bu kuru hergun yedim. Cok seviyorum acisini daha fazla yapiyorum limonuyla beraber bende bir sikinti olmadi cok seviyorum bu tadi. Ayrics cildimde acayip parlaklik guzellik olustu bunun sebep oldugunu dusunuyorum tavsiye ederim
Kac gundur yedin ve gun icindede yedin mi canim benim . acisini limonunu yogurdunu ne kadar koydun
spor olarak ne yapıyorsun canım yürüyüş falan mı? yoksa mekik falan mı çekiyorsun? bende 3 gün yedim yogurt kürünü bu gün tartıldım 1kg gitmiş çok mutluyum inşallah kürün etkisidirKizlar 27 temmuzda basladigim spor az yeme ve yogurt kuruyle bugun itibariyle 5.1 kilo verdim ama ben bu kuru hergun yedim. Cok seviyorum acisini daha fazla yapiyorum limonuyla beraber bende bir sikinti olmadi cok seviyorum bu tadi. Ayrics cildimde acayip parlaklik guzellik olustu bunun sebep oldugunu dusunuyorum tavsiye ederim
spor olarak ne yapıyorsun canım yürüyüş falan mı? yoksa mekik falan mı çekiyorsun? bende 3 gün yedim yogurt kürünü bu gün tartıldım 1kg gitmiş çok mutluyum inşallah kürün etkisidir