Zayıflatan, Göbek Eriten Limonlu Yoğurt Kürü

Yani gun icinde istedigini yiyorsun . gece yatmadan da bunu yiyorsun . peki 10 gunde kac kilo verdin canim
Evet cnm dediğim gibi gündüzü hiç kafama takmadan yiyorum.akşamda bazen normal ne varsa az öz yedim bazen hiç yemedim çünkü öğle yemeğimi 3te yediğimde oluyodu.akşam yiyemiyodum.evet sadece bunu uyguladım gece yatmadan önce yedim.
14günüm doldu ve ben 53.7 geldim bugün.çok mutluyum hedefime ulaştım bitirdim kürü yapmıycam.tekrar olaki alırsam kilo ama bu sefer korumayı başarıcam akşamları az ve erken yemeğe devam edicem.ama alırsamda kurtarıcım bu kür tekrar kullqnırım ozaman..darısı başınıza...

Evet cnm dediğim gibi gündüzü hiç kafama takmadan yiyorum.akşamda bazen normal ne varsa az öz yedim bazen hiç yemedim çünkü öğle yemeğimi 3te yediğimde oluyodu.akşam yiyemiyodum.evet sadece bunu uyguladım gece yatmadan önce yedim.
14günüm doldu ve ben 53.7 geldim bugün.çok mutluyum hedefime ulaştım bitirdim kürü yapmıycam.tekrar olaki alırsam kilo ama bu sefer korumayı başarıcam akşamları az ve erken yemeğe devam edicem.ama alırsamda kurtarıcım bu kür tekrar kullqnırım ozaman..darısı başınıza...
Ne guzel canim 14 gunde kac kilo verdin toplam ki

Hanimlar ben bu kure uc haftadir devam ediyorum yogurt dort kasik limon nerdeyse bire yakin ve acibiberde bes alti cay kasigi yiyorum zarariolurmu. Aciyi cok seviyorum uc gundur bu sekilde yiyorum gecede aciktigim icin biraz fazlalastirdim tarifi yani

59.5la başlamıştım küre 53.7le bitirdiğime göre 14günü toplamda 5.800 gr vermiş oluyorum:KK49:
Sadece geceleri yedin dimi . 1 cay kasigi pul biber 3 yemek kasigi yogurt ve limon dimi . limon suyu olsa olur mu ki

Hanimlar ben bu kure uc haftadir devam ediyorum yogurt dort kasik limon nerdeyse bire yakin ve acibiberde bes alti cay kasigi yiyorum zarariolurmu. Aciyi cok seviyorum uc gundur bu sekilde yiyorum gecede aciktigim icin biraz fazlalastirdim tarifi yani
Su soruma cvp verecek yokmuola

Ben yazamadım buraya uzun zamandır :/ yazayım hemeen : D 2 hafta da yaklaşık 6 kilo verdim ^^ 15 gün ara verip yeniden başlıycam :)

Ben yazamadım buraya uzun zamandır :/ yazayım hemeen : D 2 hafta da yaklaşık 6 kilo verdim ^^ 15 gün ara verip yeniden başlıycam :)
15 gun araliksiz mi yedin her gece bunu canim . spor yaptin mi peki . Neden 15 gun sonra tekrar basliyorsun

Merhaba kızlar :KK25:
Ben ayran kürünü uyguluyorum, bugün 6.ncı günüm ancak henüz bir değişiklik yok :KK43:
Bu kür de yaptığıma benziyor.
İkisini aynı zamanda uygulayacağım, çift dikiş yanii :KK48:
İnşallah işe yarar.
Kullandığınız pulbiber acı olanından mı. Bendeki acı, ama ağlatan acı değil yani. Olur dimi o_O

Birşey daha...
Bunu gece yedikten sonra, su içebilir miyiz?
Yoksa su dahi içmemek mi gerekiyor
:KK64:

hafif acı olması yeterli :) uyumadan önce ne tür bi diyet yapılıyorsa yapılsın 1 bardak su içmek kalp krizi riski gibi bi çok riski azaltıyor ve metabolizma için faydalı gerçekten.O yüzden su içebilirsin bence ^^

hafif acı olması yeterli :) uyumadan önce ne tür bi diyet yapılıyorsa yapılsın 1 bardak su içmek kalp krizi riski gibi bi çok riski azaltıyor ve metabolizma için faydalı gerçekten.O yüzden su içebilirsin bence ^^
Sağol canım. Su içmeden uyuyamam da, yanlış yapmayayım dedimdi. Teşekkürler

evet olabildiğince düzenli yaptım.Kürün uygulama şekli öyle diye biliyorum. :)
Ben migdem kotu oldu birakmistim simdi yine devam etcegim cunku 4 gun kullankistim 2 kilo verdim ama karnim kotuydu 5 gun ara verdim bugun yine baslayacagim

Ya arkadaslar sizin bu olumlu mesajlarinizi görünce çok heyecanlandim hemen başliyorum:KK11::KK73:bende gelişmeleri yazicam

kızlar selam ben 5 gün yapmıştım ve yediklerimede dikkat ederek 1,100 kg vermiştim. sonra tatile gittik ara verdim. ama 2 gündür yine başladım. bakalım 15 gün sonra neler olacak ?

X