Evet cnm dediğim gibi gündüzü hiç kafama takmadan yiyorum.akşamda bazen normal ne varsa az öz yedim bazen hiç yemedim çünkü öğle yemeğimi 3te yediğimde oluyodu.akşam yiyemiyodum.evet sadece bunu uyguladım gece yatmadan önce yedim.Yani gun icinde istedigini yiyorsun . gece yatmadan da bunu yiyorsun . peki 10 gunde kac kilo verdin canim
Ne guzel canim 14 gunde kac kilo verdin toplam kiEvet cnm dediğim gibi gündüzü hiç kafama takmadan yiyorum.akşamda bazen normal ne varsa az öz yedim bazen hiç yemedim çünkü öğle yemeğimi 3te yediğimde oluyodu.akşam yiyemiyodum.evet sadece bunu uyguladım gece yatmadan önce yedim.
14günüm doldu ve ben 53.7 geldim bugün.çok mutluyum hedefime ulaştım bitirdim kürü yapmıycam.tekrar olaki alırsam kilo ama bu sefer korumayı başarıcam akşamları az ve erken yemeğe devam edicem.ama alırsamda kurtarıcım bu kür tekrar kullqnırım ozaman..darısı başınıza...
59.5la başlamıştım küre 53.7le bitirdiğime göre 14günü toplamda 5.800 gr vermiş oluyorumNe guzel canim 14 gunde kac kilo verdin toplam ki
Sadece geceleri yedin dimi . 1 cay kasigi pul biber 3 yemek kasigi yogurt ve limon dimi . limon suyu olsa olur mu ki59.5la başlamıştım küre 53.7le bitirdiğime göre 14günü toplamda 5.800 gr vermiş oluyorum
Su soruma cvp verecek yokmuolaHanimlar ben bu kure uc haftadir devam ediyorum yogurt dort kasik limon nerdeyse bire yakin ve acibiberde bes alti cay kasigi yiyorum zarariolurmu. Aciyi cok seviyorum uc gundur bu sekilde yiyorum gecede aciktigim icin biraz fazlalastirdim tarifi yani
Bence abartma canim tarifteki gibi yapSu soruma cvp verecek yokmuola
15 gun araliksiz mi yedin her gece bunu canim . spor yaptin mi peki . Neden 15 gun sonra tekrar basliyorsunBen yazamadım buraya uzun zamandır :/ yazayım hemeen : D 2 hafta da yaklaşık 6 kilo verdim ^^ 15 gün ara verip yeniden başlıycam :)
evet olabildiğince düzenli yaptım.Kürün uygulama şekli öyle diye biliyorum. :)15 gun araliksiz mi yedin her gece bunu canim . spor yaptin mi peki . Neden 15 gun sonra tekrar basliyorsun
Sağol canım. Su içmeden uyuyamam da, yanlış yapmayayım dedimdi. Teşekkürlerhafif acı olması yeterli :) uyumadan önce ne tür bi diyet yapılıyorsa yapılsın 1 bardak su içmek kalp krizi riski gibi bi çok riski azaltıyor ve metabolizma için faydalı gerçekten.O yüzden su içebilirsin bence ^^
Ben migdem kotu oldu birakmistim simdi yine devam etcegim cunku 4 gun kullankistim 2 kilo verdim ama karnim kotuydu 5 gun ara verdim bugun yine baslayacagimevet olabildiğince düzenli yaptım.Kürün uygulama şekli öyle diye biliyorum. :)