3 günde 3 kilo mu dikkat et sağlığın bozulmasın ama bu iyi bi gelişme :))Bende cok dikkat ediyorum 3 gunde 3 kilo gitti spor yapiyorum 6 dan sonra meyve ve su iciyorum sadece . mekik cekiyorum . abur cubur yemiyorum ekmek tuketmiyorum:)
Ben kürü biraktim . Bebek dusunuyoruz . Ters etkiler diye3 günde 3 kilo mu dikkat et sağlığın bozulmasın ama bu iyi bi gelişme :))
Allah analı babalı büyütsün inşallahBen kürü biraktim . Bebek dusunuyoruz . Ters etkiler diye
Daha bir sey yok canim yeni ddusunmeye basladik . Allah mi soyletti ne :) Hayirlisi ile saglikla neseyle mutlulukla insAllah analı babalı büyütsün inşallah)
Hı anladım İnşallah :)Daha bir sey yok canim yeni ddusunmeye basladik . Allah mi soyletti ne :) Hayirlisi ile saglikla neseyle mutlulukla ins
Zencefil +zerdeçal +tarçın aynı ekiyi yaratır canım. Bu gece öyle yap. Yarın limonlu +pulbiber li yaparsınBende bu gece başladım.75 kiloyum bayrama kadar 69-68 olmak istiyorum.limonum yok.zencefil tarçın kimyon karışımı da aynı etkiyi yaratır mı kızlarrrrr.....................
Çoooookk teşekkür ederim tatlım............iyi gecelerZencefil +zerdeçal +tarçın aynı ekiyi yaratır canım. Bu gece öyle yap. Yarın limonlu +pulbiber li yaparsın
Akşam 5te yemek yemem dışında yani erken yemem dışında ekstra bişey yapmadım canımMaaşallah sana ya...
Metabolizmana hayran kaldım.
Bugün 3.ncü günüm. Ben de ideal kilomdayım, ancak daha da düşmek istiyorum aylardır. Olmadı olmadı... Neler neler denedim offff.
Senin bir sırrın varmı güzellik
Evet cnm sadece geceleri yedim.ve evet tarif birebir öyle yapmadım yoğurtu pek ölçmedim ben 3-4 kaşık belkide daha fazla biberide 2çay k. Attım..limon suyu olmaz zannımca bence limon suyu çok farklı ;-)Sadece geceleri yedin dimi . 1 cay kasigi pul biber 3 yemek kasigi yogurt ve limon dimi . limon suyu olsa olur mu ki
Yogurt hangi markaninkini kullaniyorsun canim . fark eder miki yogurt her yogurt olmaz mi . kac kilo verdin simdiEvet cnm sadece geceleri yedim.ve evet tarif birebir öyle yaptım yoğurtu pek ölçmedim ben 3-4 kaşık belkide daha fazla biberide 2çay k. Attım..
Adını unuttum cnm ama yarım yağlı yoğurt almıştım eminim.farketmez yoğurt ne alırsan al.ama light yoğurt alabilirsen daha faydasını görürsün.yağsız yoğurt öneriliyo ama ben yeri geldi tam yağlı yoğurtlada yaptımYogurt hangi markaninkini kullaniyorsun canim . fark eder miki yogurt her yogurt olmaz mi . kac kilo verdin simdi
Ay ne guzel kac haftada verdin bu kiloyuAdını unuttum cnm ama yarım yağlı yoğurt almıştım eminim.farketmez yoğurt ne alırsan al.ama light yoğurt alabilirsen daha faydasını görürsün.yağsız yoğurt öneriliyo ama ben yeri geldi tam yağlı yoğurtlada yaptım
Ben bıraktım yemiyorum artık kilomda değişiklik yok 54e bile çıkmadım.53teyim hala.yalnızca akşam yediklerime dikkat ediyorum hala ve erken yemeğe çalışıyorum.
Gün içinde hala ne istersem yiyorum sıkıntı olmuyo;-)
Yazmıştım cnm sanırsam ama yine yaziyim.2haftayı tamamladığımdaAy ne guzel kac haftada verdin bu kiloyu
Suan 5e sun yani . canim limon tuzu suyu olabilir mi onu nasil olcup koyacagizYazmıştım cnm sanırsam ama yine yaziyim.2haftayı tamamladığımda
Limon tuzu hiç olmaz cnm bildiğin limon kullan uğraşma tuzla suylaSuan 5e sun yani . canim limon tuzu suyu olabilir mi onu nasil olcup koyacagiz
Kaç gün sonra fayda gördün canım. Herkeste hemen işe yaramıyor daCok faydasını gördüm gobegim gitti. Benim gibi göbek sorunu olanlar yapsın.
2 haftada düzenli olarak yaparsan çok fayda görürsün. 1 ay oldu ayrica yanina bol su için her gun. Ayrica abs videolari ile desteklersen daha iyi sonuc alırsın.Kaç gün sonra fayda gördün canım. Herkeste hemen işe yaramıyor da