Zayıflatan, Göbek Eriten Limonlu Yoğurt Kürü

ben etkisini su sekilde gordum..cildim guzellesti,netlesti...pamuk gibi oldu diyebilirim. :KK71:
kilo kaybettim mi bilmiyorum,uzun zamandir tartilmadim ama bel cevrem inceldi.
uykularim derinlesti.

Son düzenleme:
Herkez başladım demiş sonuç yazan yok heryerde insanlar böyle sinir oluyorum insanlar ya başlıyo devam etmiyo.yada sonuç bildirmek işlerine gelmiyo :-D
Neyse ben bu kürü aralıklarla çok yapmıştım zamanında işe yarıyo..
İdeal kilomun altındayım ama ben fazlasını istediğim için vermek istedim ve kürü yine gördüm başladım ve sonuç güzel gidiyo..
59.5 la başladım 6.cı günümdü bugün sonuçlar şöyle....

5.8.2015=59.5
6.8.2015=58.6
7.8.2015=57.1
8.8.2015=57.8
9.8.2015=57.6
10.8.2015=56.5

2hafta tamamlıycam. hedefim 53 bakalım umarım gider.herkeze sağlıklı zayıflamalar...:KK68:

Bu gülen smileyi silemedim yaa:-)
Maaşallah sana ya...
Metabolizmana hayran kaldım.
Bugün 3.ncü günüm. Ben de ideal kilomdayım, ancak daha da düşmek istiyorum aylardır. Olmadı olmadı... Neler neler denedim offff.
Senin bir sırrın varmı güzellik

Ya ben yemeği kesemiyorum. Diyet yapmak kür uygulamak tamam da yemeği bi kesebilsem. Vallahi ne yapacağım ben böyle diyet yapıp yemek yeme gafletindeyim, sürekli ne yesem diye düşünüyorum :KK43:( sanırım benim diyetten kürden önce bunu halletmem lazım
benimdeeeee:cry::cry::cry:

Meraba canim. Bu gün itibariyle yanlis hesaplamamissam 9gün olmus sen baslayali. Bi degisiklik :KK49:varmi? Lütfen 4 kilo falan verdim de :KK49: :KK48:

Kizlar 27 temmuzda basladigim spor az yeme ve yogurt kuruyle bugun itibariyle 5.1 kilo verdim ama ben bu kuru hergun yedim. Cok seviyorum acisini daha fazla yapiyorum limonuyla beraber bende bir sikinti olmadi cok seviyorum bu tadi. Ayrics cildimde acayip parlaklik guzellik olustu bunun sebep oldugunu dusunuyorum tavsiye ederim

Kizlar 27 temmuzda basladigim spor az yeme ve yogurt kuruyle bugun itibariyle 5.1 kilo verdim ama ben bu kuru hergun yedim. Cok seviyorum acisini daha fazla yapiyorum limonuyla beraber bende bir sikinti olmadi cok seviyorum bu tadi. Ayrics cildimde acayip parlaklik guzellik olustu bunun sebep oldugunu dusunuyorum tavsiye ederim
Kac gundur yedin ve gun icindede yedin mi canim benim . acisini limonunu yogurdunu ne kadar koydun

Ben de sevdim bunu ya :KK54:
Sindirim sistemini düzenliyor, bunun için bile yenir.
Gece yiyemem demiştim ama, sıktım dişimi. Alıştım şimdi.
Ben de bugün acaba gün içinde de yesem mi diye düşündüm. Sen böyle yapıyorsun sanırım. Ben de yapacam :KK9:
Ben de biberi 1,5 - 2 kaşık ölçüsünde katıyorum.
Bayrama az kaldı yaaaaaa:rolleyes:

Kac gundur yedin ve gun icindede yedin mi canim benim . acisini limonunu yogurdunu ne kadar koydun

Ben sadece yatmadan once yiyorum. Mesela 4-5 kasik yogurdun icine 4-5 cay kasigi pulbiber koyuyorum belki 6 bile olabilir limonuda 4/3 unu kullaniyorum. Bir limona yakin. Ben valla cok sevdigim icin boyle yiyorum. Tadi cok guzel aci aci :) ama gercekten baya etkisini gordum ciltte falan. Bir ayda gobekten basenden belden 3 -5 cm arasi sikilastim. Valla tavsiye ediyorum. Siz tarifteki gibi yapin dilerseniz

Bir ay yedi birde. Belki bikac gun yememisimdir. Zencefilli zerdacalli tarcinli yogurdu yiyemedim. Bikac gun ara verdgimde bu zencefilli kuru denedim. Ama hiiicc yiyemedim dorek pulbiberliye gecis yaptim

spor olarak ne yapıyorsun canım yürüyüş falan mı? yoksa mekik falan mı çekiyorsun? bende 3 gün yedim yogurt kürünü bu gün tartıldım 1kg gitmiş çok mutluyum inşallah kürün etkisidir:KK76:

Topigime bi bak canim ilk sayfasinda neler yaptigim yaziyor. 78.6 dan 68 e diye basliyor ismi diyet gunluklerinde
spor olarak ne yapıyorsun canım yürüyüş falan mı? yoksa mekik falan mı çekiyorsun? bende 3 gün yedim yogurt kürünü bu gün tartıldım 1kg gitmiş çok mutluyum inşallah kürün etkisidir:KK76:

Kizlar şuan 68.5 kilodayim ayin 16sina kadar 64 olmam lazim sizce verebilir miyim . ve en hizli nasil verebilirim . bu kurle birlikte birseyler yapio hizli kilo veren kim . Ve nasil vermiş :)

Kızlar ben de bu gece başladım sonuçları yazıcam ben de. Kür dışında günde 1 saat spor yapıyorum. Çok Hırs Yaptım veririz inşallah bu kiloları.

X