gun ıcınde bn bol su ıcıyorum bıde 6 dan önce aksam yemegımı yeyıp spora cıkıyorumverirsin canım. bu kürü yap, biraz yediklerine dikkat et özellikle akşamları karbonhidrat yeme. kolay verirsin. birde ben gün içinde yoğurta maden suyunu karıştırıp içiyorum. tok tutuyor
süper canımmm. o zaman gider o kilolar.gun ıcınde bn bol su ıcıyorum bıde 6 dan önce aksam yemegımı yeyıp spora cıkıyorum
biahakine ye direk yutma tatlm insallah faydasida olur yaaya bı turlu alışamadım tatlım sorma ya yuttum dırekt ama o zaman faydası olur muku . Ben önceden bıberı dışımle ezerek yıyordum
çıgneyemıyorum tadı kötubiahakine ye direk yutma tatlm insallah faydasida olur yaa
hadi ya direk yut sen o zaman kuzum ama faydasi olurmu oyle bilmiyormçıgneyemıyorum tadı kötu
Gece yatmadan önceki kilomuzla sabah kalktığımız andaki kilomuz arasında 1kg fark olur zaten. Bu bazen biraz daha düşük bazen de biraz daha yüksek olabilir. Bunu etkileyen faktörler : kaç saat uyuduğumuz, uykumuzun kalitesi, sabah tuvaletteki durum :) vs vs dir canım benimKizlar gece yatmadan yemeden tartildim 69.8 idim sabah hemen tartildim 68.8 im bnde cabuk etki gosteriyor. Birde ben bu kuru yeyince 1 lt su icip yattim. Idaalim 64 olmakkk :) Tadi kotude olsa 2 hafta sabretcegim:)
Tamam da tatlim gun icindede aksama kadar hep ayninkiloda kaliyorum bn cunku bu kure baslamadan once sabahlari 69.2 oluyordum ben . benim metobalizmam hizli calisiyor bunu yeyince surdan farkettim 5 gunde 3 kilo verdim bu kurle benGece yatmadan önceki kilomuzla sabah kalktığımız andaki kilomuz arasında 1kg fark olur zaten. Bu bazen biraz daha düşük bazen de biraz daha yüksek olabilir. Bunu etkileyen faktörler : kaç saat uyuduğumuz, uykumuzun kalitesi, sabah tuvaletteki durum :) vs vs dir canım benim
Ay kıyamaaam gerçekten miKaç gecedir uyutmuyor biber enerji veriyoryâ galiba ondan.Artık yatarken yemeyecem uykusuzluk bunaltti