Zayıflatan, Göbek Eriten Limonlu Yoğurt Kürü

:KK53::KK53:Ben az önce başladım yine.58.1dim bugün bakalım yarına nolcak:KK76::KK68:

Bende birazdan başlıcam fena gaza geldim dha önce yapıp yiyordum ama öylesineydi göbek çıkmaya başlayınca kendimi kötü hissettim :KK43: suan kaç kiloyum bilmiyorum ama standart 50 oluyorum göbek falan çıkınca 53 ü
buluyorum o yüzden başlıcam küre

Bu kürü öğle yemeği ile bbirlikte tuketsek olmaz mı acaba ben yoğurt yiyemiyorim da , en azından yemekle birlikte gider diye düşünüyorum. :KK45:

Bugün tam 7. günüm, tek bir gün bile aksatmadım, bir hafta daha deneyip sonra 1 hafta ara vereceğim bakalım :)

7 gün boyunca değişen bişey olmadı mı ?

55.5 ile başladım bu sabah 54.1'i gördüm hergün tartıldım, ama günlük spor da yaptım, dikkatte ettim, yani sadece bu küre yoramıyorum nedense.

durum şöyle

YESA1KİLO
27.09.201555.5
28.09.201554.9
29.09.201554.7
30.09.201554.7 (özel günler 1. gün :)
01.10.201554.4 (özel günler 2. gün :)
02.10.201554.2 (özel günler 3. gün:)
03.10.201554.2 (özel günler 4. gün)
04.10.201554.1 (özel günler 5. gün)

Bir de ilk günden 600 gr gitmiş görünüyor ya onu da ben ödem'e yoruyorum nedense :KK43:

Olabilir evet bende yaklaşık 10 gündür karın için egzersiz yapıyordum 3 gündür bu kürü yapıyorum egzersiz yapmadım ve göbek de erime farkettim sadece ben değil annemde farkedin söyleyince dikkatle inceledim galiba ödem attırıyor çünkü 10 günde erimeyen göbek 3 günde imkansız Gbi bişey ben tartılmadım hiç suan kaç kiloyum onu bile bilmiyorum ama ortalama 50 diye düşünüyorum yarın tartıştım artık :)

Olabilir evet bende yaklaşık 10 gündür karın için egzersiz yapıyordum 3 gündür bu kürü yapıyorum egzersiz yapmadım ve göbek de erime farkettim sadece ben değil annemde farkedin söyleyince dikkatle inceledim galiba ödem attırıyor çünkü 10 günde erimeyen göbek 3 günde imkansız Gbi bişey ben tartılmadım hiç suan kaç kiloyum onu bile bilmiyorum ama ortalama 50 diye düşünüyorum yarın tartıştım artık :)

Ben de leslie ile en az 2 mil yürüyorum, bugün 3 mil yürüyüp üstüne yotube'a "8 min abs" ve "8 min legs" yazınca çıkan videoları da yaptım, benim de derdim göbeğim:KK43: çok kocaman hamile gibiyim :KK43:

O zaman devam :) yarın tekrar başlıcam ben egzersizlere ... Az önce 3. Kürü yedim bakalımm artık :) umutluyum

B'nde en fazla 2 kg fazla vardır :) göbek ve basen gitseydi bi ama az kaldı Gbi :KK70:

hadi hadi iyisin maşallah 2 kg bişi değil.. hallederiz.. ben şimdi yedim valla tadı biraz garip yenmeyecek gibi değil ama tadından belli bu böyle önce midemi sonra her yerimi eritip yok eder. acı ekşi asit gibi bişi oldu valla sonlarını suyla kakıttım :KK48:

Bende dün başladım bu küre bakalım işe yarıcakmıı :)

Geri döndüm kızlar :)) küre yeniden başlıcam gerçekten ama gerçekten çok çok etkili bir kür deneyin gördüğüm için söylüyorum daha ilk günden etkisini gösteren bi kür en azından bende öyle oldu sabah kalktığımda o hafiflik hissi muhteşem :)
Ama 2 haftadır ne spor yapabildim ne de bu kürü uygulayabildim soğuk havalardan gelen hastalık bana da uğradı çok şükür iyleştim saç uzatma kürümü bile aksattmıştım . Ve aşırı derece iştahım açıldı göbek yeniden kendini gösterdi :KK70: bende bugün ilk kürü mü yapayım dedim ...

X