- 26 Mayıs 2017
- 1.146
- 2.410
- 48
- 44
- Konu Sahibi zayiflayacgim
-
Aslinda bugun sabah yuruyuse cikicaktim kahvaltu yapmadan , cevizin icinde bekledigi su yag yakip kolestrolu dusuruyirmus zaten yuruyus oncesi cevuz yiyecektim ondan geceden suya joydum...Tebrikler canım
neden cevizi suya işliyorsun??
Bende lavoboya çıkmamıştım bir kaç gündür dün ve bugün çıkınca sabsh tartildum dun 79.1 bugün 78.3
Aslimda menu guzelmis ama patates puresi ve dondurma olmasaymis harika olurnus...Evettt kizlar bugun misafirim vardı o kadar çok şey vardiki büyük bir istahla domates sosuyla pişmiş biftek 1yk kasigi bbrokoli ve karnabahar 1 yk kasigo patates puresi ve 1 tane içli köfte yedim tatlı olarak ta 1 top dondur ma yoğun bir gündü yarın spor yapmalıyım bunları eritmek için iyi geceler canım
Ben hergun yuruyorum.hafiften kosmaya daa basladim... biraz kilo vereyim agirlikta calisicam...Selam canım bugün beyaz peynir kayısı içinde ceviz ve taze sıkılmış portakal suyu içtim öğlen yemedim hiç birşey çünkü geç yaptım kahvaltıyı akşam da 1 dilim et 1 kaşık kadar karnabahar haşlama ve 5 6 tane yaprak sarması yedim kaçamak oldu 1 yıldan fazladır yememistim dayanamadim
Eşimle kiyafet almaya ciktik ve esim 44 bedenden 40 a inmem gerektigini soyledi basen ve kalcaya yogunlasmam lâzım eger sizinde böyle bir sorununa varsa birlikte spor da yapalım evde yapılan hareketlerden kalca eriten
Evet canım fırsat buldukça spor salonunda yürüyorum eşim tutuyor bebeğim ı 30 dk falan hızlı tempoda onun dışında birşey yapmadım geçen yıl mari winsor un videolarıyla batmaya basen ve kalçadan verdi m ama arkasına hamile kaldımBen hergun yuruyorum.hafiften kosmaya daa basladim... biraz kilo vereyim agirlikta calisicam...
Sen birseyler yapiyor musun ??
Gecmis olsun...Bugün spor yapamadm bebeği nde kızarıklık çıktı ve çok moralim bozuk kafam orda yani kendimibdusunmek istemedim
Sağol canım alerjiymis benim yediklerimden oluyirmus bugun hastanede gecirdik huysuz simdi ne yerim ne icerim bilmiyorum yinede sukur yavrum kipkirmiziydi geçtiGecmis olsun...
Benim oglumda da olmustu...Sağol canım alerjiymis benim yediklerimden oluyirmus bugun hastanede gecirdik huysuz simdi ne yerim ne icerim bilmiyorum yinede sukur yavrum kipkirmiziydi geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?