• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zayiflamam gerek

Bugunki menüm
Kahvaltı beyaz peynir domates kuru kadıyı uzum muz
Öğle 1 dilim ekmek yoğurt muz
Ikındın 1 tane petibör bisküvi ve kuru incir
Akşam ıspanak yemeği ve karnabahar haşlama fırında dilimlenmiş küçük bir patates
2 bardak çay ve kavrulmuş fıstık
30 Dk yürüyüş
Afiyet olsun guzel menu petibor biskuvi olmasaymis harikaymis ☺☺☺

Bugun gene gec kalktik oglumla saat 8 30 gibi kahvaltida kendime 2 kucuk soganli 2 yumurtali omlet yaptim.. yanina da 3 tane kırmızı biber yedim.. ustunede 1 duble turk kahvesi...
Bugun ilk defa ac karnina 1 bardak su ictim o kadar kotu degildi... bir turlu beceremiyordum ac karnina su icmeyi ama yaptim...
Bu arada sabah tartildigimda 78.1 ciktim...1.5 kilo daha verirsem teknik olarak OBEZ olmuyirum.. fazla kilolu oluyirum...
Fazla kilolu statusune girdigim icin seviniyirum. Hadi hayirlisi....

Bu arada omleti nasil yaptim derseniz...
2 tane kucuk sogani halka halka kestim icine su doktum 1 su bardagi kadar ve suyunu cektirecek kadar pisirdim.. suyunu cektirdikten sonrada teflon tavaya 1 cay kasigi seytinyagi koydum hafif kavurdum ustunede 2 tane yumurta kirdim....
Yanina kirmizi biberler iyi gitti hem yuksek miktarda C vitamini var ...c vitamini proteinle birlikte alindiginda yag yakimini hizlandiriyor diye hatirliyirum....

Olsun canım yavaş yavaş gitsin kilolar..ama yağdan gitsin..bana hamurişi ekmek hemen kilo yapıyor artık evde yapmıyorum çok nadir yani..tatlı da yapmıyorum bazen çocuklara kek yapıyorum ..

Bugun erkenden oglumla disariya ciktik , oglen yemeginde tam tahilli ekmege beyaz peynirli panini yedim...yanina 1 sade turk kahvesi..
Eve gelince cok actim ama 2 kuru kayisi 1 yk yemek yedim etli sebze türlüsü , bu 6 civariydi... esim gelincede 1 yk etli sebze türlüsü , 1 kase cacik yedim...lha birde 1 lokma ramazan pidesi...19 30
Bu aksam 40 dk hafif tempolu yurudum anca 3 km dir.. bugun adetimin ilk gunu agrim var onun icin zorlamadim kendimi..
Asil bigun eve gelimce tartildigimda 78 i gordum....
Ama aksam 6 da yemek icin daha iyi bir swy bulmam gerek aslimda ekmek yiyecektim ama oglen panini yedim.. Bugun ceviz aldim.. yarin 2 tane ceviz yiyecegim...

Hamur işi olarak milföy yiyorum 1 aydır daha önce ağzıma bile almamışımdır ıspanak li böreği doğumdan önce ve sonra çok yedim tabi şimdi yemiyorum arada milföy 2 tane bol beyaz peynirli bu arada yumurta yiyemiyorum kızlar küçüklükten gelen bir şey kokusu dahi kötü ediyor arada unla karıştırıp yiyorum krep gibi ondada zarzor

Bugünkü menüm peyaz peynir domates 1 kuru kayısı ve 6 kuru üzüm 1 muz
Öğlen 1 kase yoğurt
Akşam kurutulmuş taze fasulye kavurması yarim kase yoğurt yarim dilim ekmek
Yarim nar bir kaç tane uzum ve kiraz yedim
Bol bol su içiyorum çok seviyorum gece gündüz ac tok bardak bardak

Bugun sabah kalktim inanilmaz bir karin agrim var agri kesici icmem gerek ama düşünüyorum aceb ne yesem diye neyse 1 tane muz yemeye karar verdim sonrada agri kesici ictim saat 5 30 du bu arada sonra yenideen kafayi vurdum yattim uyudum...
Sabah 8 00 gibi kalktim ama 9 00 gibi kahvalti yaptim.. kahvaltida 5 yk kasigi yulaf 1/2 cay bardagi sut ve 5 bogurtlen yedim.. duble turk kahvesi...
2 parcada kuru elma yedim...
Bugun oglen yemeginde piknikteydim..
1/2 icli kifte yedim oda kv yapmisti ondan
1 tane yaprak sarma
1 kurabiye hmmm cok kalorili bir seydi en az 150 kalori vardir sirf yagdi..
1 tatli kasigi pirinc salatasi...
2 lokma sosis milfoy hamurunfa..
Tedarikli gitsem iyiymis kinoadan kisir yapabilirnisim...neyse...
Bu arada tartilfim ve 77.7 ciktim....

Simdi acim ve kara kara ne yesem diye düşünüyorum resmen ....
Yumurta haslayabilirim.. yaninada 2 3 tane kirmizi biber az teneke peyniri... ???
Aksama corba yapicam veya onu simdi yapabilirim... bilmiyorum....
Ben en iyisi bi kahve iceyim....

Bugünkü menüm peyaz peynir domates 1 muz kuru kayısı
Öğlen küçük parca ızgara tavuk ve yoğurt
Akşam canım birşey istemedi misafirler icinbyaptigim içki köftenin kiymasindan 2 kaşık yedim küçük bir ekmekle
Sabah tartılma günü cokkk merak ediyirumm

Aksam ne yumurta hasladim nede biber yedim...
Sadece 1 salatalik ve 3 ceviz birde 2 parca kurutulmus elma..ve tabiki de duble kahvem...
Esim eve glinecede 1 kepçe mercimek corbasi ictim...
Sonrada 1 saat yürüdüm ama ciddi hizli tempoda , sinra eve geldim dus aldim mutfagi temizledim evi topladim...
Ha bunlara baslamadan once 1 su bardagi yogurfun icine 1 tk chia ve keten tohumu ekledim....ve yedim afiyetle...
Olucak .....yoruldum bugun

Gunaydin...
Sanirsam dun konuştuğumun etkisi ile sabah 1.5 yumurta haslamasi 2 kt az yagli peynir ve 2 tane kırmızı biber yedim...
Bugunde ac karnina suyumu ictim... turk kahvemi ve ustune kahvalti yaptim...

Bugun sabah tartildigimda 77.5 ciktim...bir haftada 1.2 kg yapiyor sanirsam adet donemimde oldugum icin biyle hizli kilo verebildim...
Sanilanin aksine adetliyken kilo alinmaz aslinda ve metibolizma cok hizli calisir...
Tuz zaten yemiyirum oldum olasi sevmedim ama su cok tukettim . Tatli krizini 2 meyve (gerci haftalik hakkim 2 meyve) ile gecistirsim..
Spor ama ilk gun hafif bir yuruyus yaptim...
Simdi bu donemi köküne kadar kullanayim diyirum.. hafta sonu 30 km yuruyeyim diyirum 4 kere sabah ve aksam ciksam ...
Umarim yapabilirim.
AZIM

Selam kızlar bende çok heyecanla beklemiştim 79.1 geldim geçen hafta 79.3 tu neyse yinede 78 e yaklaştım buda birşey masalla h gerçekten çok azimlisin canım

Benim yemek iştahım iyice kesildi kızlar hiç birşey yemek istemiyorum sutumu nasıl etkiler bilmiyorum
Sutun etkilenir.. bol bol su ic sivi tuket.. kuru dut cok ise yariyor...
Bence sen sadace abur cubur ve hamur isini kes zaten emzirdigin icin kilolar gidecek...
Birde yapabikrsen 30 dakika yuru hem ruhuna hem bedenine iyu gelir...

Bugun öğlen kepekli pirinc hasladim... ilk once suda vekletmek gerekiyor ve pirincin iki kati kadar su ekleyip kaynatiyirsunuz... ben piricler pismesine yakin taze misir attim icine... bu arada 1 su bardagi kepekli pirinc.
Daha sonra maydonoz , dere otu, salatalik, kirmizi biber , 1 yk zeytinyagi ve 1 limon siktim içine.. az karabiber ve tuz tabiki de ...

BHarikaugun oglen 5 yk bu salatave yanina da 80 gr kadar orkinoks yedim...
Ustunede sade turk kahvesi....
Bugun ara ogun yaptim ki genelde yapmiyirum ama oglana yediriken artik muhabbetine.2 dilim elma ve yarim ceviz yedim..Biliyorum az ama ben ara ogün yapmak istemiyirum...neyse gecti gelecekte biraz daha dikkatli olurum...
Aksama da salata yerim...diyirum esim gelin cede onunla 1 kepce corba icerim sonra vinnnn yuruyus... m

Benim yemek iştahım iyice kesildi kızlar hiç birşey yemek istemiyorum sutumu nasıl etkiler bilmiyorum[/QUOTE
Aslında çok sıkı diyet yapmıyorum ama yemek te yemek istemiyorum hiç
Bugünkü menüm
kahvaltı 1 muz 4 ceviz 2 kuru kayısı
Öğlen 1 dilim karpuz 2 ceviz
Akşam 3 tane fırında pirzola yarim patates yarim doğan

Dun aksam 3 yk kepekli pirinc salatasi ve 2 kepce cirba ictim 3 tanede ceviz yedim...
Bunlari aksam 5 de yedim...
Saat 1945 de yuruyuse ciktim ve 1 saaat 45 dakika yurudum...
Aksam cok yemisim yürüyüş yaparken cok rahatsiz oldum...
Aksam da 1 su bardagi yigurt icine 1 tk chia ve keten tohunu ekleyip yedim.....

Back