• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zayiflamam gerek

Gunaydin..
Bugin tartildim gene ayni kilodayim.. iki gundur oynama yok...demek oluyor ki yuruyus olmadan olmuyor....
Neyse. Bugun sabah guzel bir kahvalti yaptim..kendime dimates salatalik kirmizi biber aci biber maydonoz dere otu ve 1.5 kk az yagli peynirle guzel bir salata hazirladim icinede 1/2 tk zeytinyagi koydum...1 dilim tb ekmegi ile yedim...
Bu aradda sabah kalkinca geceden islattigim 3 cevizin suyunu icip, yedim...
Bu is olucak... yavas ama olucak...

Gelelim öğlen yemegine,,
Kabak kavurmasi yaptim ve kinoa salatasi...
1 kg kabak icin 2 yk zeytinyagi kullandim.. kinoa salatasina yag koymadim bol aci biberli yaptim...
7 yk kabak javurmasi 4 yk kinoa yemisimdir..
Kabak kavurmasi cok gelebelir ama sebze sonuçta...
1/2 su bardagi balli yulafli cevizki yogurt evet oglumun artigi idi...
Aksam yemekten incede biraz kabak ve kinoa yerim esim eve gelir gelmez de kendimi sokaklara atacagim yuruyecegim...

Aksam saat 17 30 da yemek yedim..4 yk kabak ve 2 yk kinoa yedim..aksam yemeginden önce , 1 tk bal ve 2 ceviz yedim..
Bugun zor yorucu ve ac bir gündü...
Neden türk kahvesi icmemem veya dun yedigim muhallebi...
Aksam 1 saat yuruyus yaptim...
Yarin bakalim tartida ne okucak 2 gundur ayni...
Hadi hayirlisi... haftada 1 kg vermem gerekiyor... bu hafta biraz zor gidiyor...

Dun yürüyüşten sonra aksam 10 da aclik krizi tuttu resmen...
2 bardak ilik sut ictim 4 tanede ceviz yedim..
Sabah 100 gr eksik ciktim 77.400 ...
Ama sabah tok kalktim bir 2 yk yulaf 3 yk yogurt, 1 tk chia ve keten tohumu ,1/2 kasigi bal ile kahvalti yaptim..ustunede duble turk kahvemi ictim...
Bugün daha iyiyum... Dunku krizin sebebi pazartesi gunu yedigim muhallebiden kaynaklanıyor, uzun zamandir seker yemiyorum...
3 hafta once 1 top dondurma yemistim ama tatildeydim, ve tatilde cokda sinirlama getirmemistim kendime...herneyse...
Sekeri insan yedikce yiyesi geliyormuş, onun icin tamami ile hayatimdan cikarmam gerekiyor... Bunu anladim... Ogluma da kisitlama getirmem gerekiyor ki gerci ogluma cok az veriyorum...
Bugun daha saglikli menulerin oldugu saglikli ve dengelo bir gun olucak...

Yarim saat ince öğlen yemeginden kalktim..
3 tane köfte, 3 yk kabak kavurmasi ve 3 yk kinoa salatasi yedim... bu arada kinoa salatasi bol cok bol acılı....
Simdi yesil cay iciyirum icine az bir tarcin cubuk attim...
Bugun dune gore daha iyiyum...
Aksam 6 gibj de yemek yerim ama abartmamam gerek cunku yuruyuste cok rahatsiz oluyorum..mesela dun okdum...
Hadi hayirlisi... ajsam da hafif olsun yarin bir 100 gr daha gitsin...

Aksam 1/2 kepce mercimek corbasi ,3 yk yogurt 2 tk chia ve kwten tohumlu, 4 ceviz ve 1 kofte yedim...aksam yemegi saat 18 30 gibi bitti..
Saat 8 de 1 saatlik yuruyus yaptim 3 kere kostum 1dakika 30 sn den..
Eve geldim hasatim cikti oturuyorum yoruldum ama yarinda biyle devan etmem gerekiyor...
Yarin biraz daha protein agirlikli gidecegim.. ne kadar protein o kadar dinc oluyorum...
Kosudan sonra 1 bardak sut ictim...

Gunaydinlar...
Bugun tartildim 77.3 gördüm..hergun 100 gr gidiyor.. Yalniz bu iki haftada bile yuryus sayesinde vucudum baya bir sekle semale girdi..yani hala bir göbek ,kalca var ama o eski hantal görünümum gitti..simdi sadece sisman kilolu görünüyorum..yada oyke hissediyorum... ama sonuçta iyu hissediyirum...

Gelelim sabah kahvaltisina bugun enteresan oldu..
Ac karnina duble turk kahvesi ve 2 bardak su
1 haslanmis yumurta
3 kirmizi biber
1 cilek
1/2 az yagli peynir
2 yk yogurt icine 1 cy zerdecal ve tarcin ve 1 ceviz jaristirdim...
Bugunde zencefil alacagim aksamda bu karsima zencefil atacagim..zencefil fazla terlemeye sebeb oluyirmus..bu aksam girecegiz...spor oncesi yiyecegim...hadi hayirlisi...

Bugün oglen kalan kinoa salatasini yedim..3-4 kasik vardır sanirsam..kinoa cok bereketli , 1 kahve fincanindan yaptim tam 3 gün yedim...oglumada kisir yaptim ondan da 1 yk kasigi aldim..3 yk kabak kavurmasi ,,o bitmedi inuda 3 gundur yiyirum...3 tanede kofte yedim...1/2 yk barbunya...
Inanilmaz tok hissediyirum bugun kendimi.. simdi taze zencefil alacagim..aksam zerdecal ve tarcinli yogurt yiyip zencefilli yesil cay icecegim..
birde bugun buyuk sevis tabaginda degilde küçük pasta tabaginda yedim iglen yemeginde...insanin once gozu sonra karni doyarmis...dogruymus...
Bakalim tarin kac olucak bu ara biraz yavaslama var gerci kacamakli bir haftasonu ve hafta baslangiciydi....
Hadi hayirlisi...

Aksam 3 yk yogurdun icine 1 cy zerdecal ve tarcin katip yedim yanina da 12 cig badem yedim..
Yuruuse ciktim eve gelince 2 tane yesil erim yedim..
Aksam yesil cay yaptim ama icine kabuk tarcin ve zencefil attim..sonra demledigim cayi su surahisine doldurdum ilik ilik ictim.. yarin icine limon da katacagim...
Yarini bekliyorum kac kg eksik olacak aceb ???

Gunaydinlar
Tartildim 76.9 ciktim butun bir hafta 600 gr vermis oldum.. daha iyisi olabilirdi ama bu kadari oldu...bu hafta basinda biraz konsantrasyonumu bozdum..ama bu hafta umarim daha cok kilo verdigim bir hafta olur..gerci her hafta baska rakamdayim ilk sayfaya bakinca o biraz moral oluyor en azindan...

Sabah canim pek bir sey istemedi...
2 yk yulaf 3 yk yogurt 1/2 tk bal yedim ustune duble turk kahvesi...
Bugun hava yagisli aksama yuruyuse cikabilir miyim bilemiyorum...hayirlisi....

Arada 3 badem gitti su huydan kurtulmam gerek..hem ara ogun yapmak istemiyirum ve kuruyemis bana cok kilo yapiyir...
Öğlen 4 yk barbunya,4 yk kabak kavurmasi..ve bunlari yemeden once 1 kase yogurda 1 ck tarcin ve zerdecal attim..
Kahvalti ile ogle arasida yesil cayi tarcin ile demledim. Surahiye doktum istune soguk su ilik ilik ictim 1.2 ltre...(yesil cayi sevmiyorum biyle bol sulu olunca iciyirum)

Sabah tartildim 76.9 ciktim gene...olsun bakalim...
Sabah cok guzel kahvalti yaptim hatta bunu oglen ve aksam yemegi olarak da yiyebilirim..
1 haslanmis yumurta uzerine 2 yk lor koydum onun uzerine maydonoz ve bir tane taze sogan az bir pul aci biber yaninda bir dilim tb ekmek ile yedim...
Ustune duble turk kahvesi...
Simdide yesil cayimi demleyecegim...
Demeyin keyfime....

Dun oglen yemeginde , zencefil tarcin ve zerdecalli quark imi yedim... birslde 2 yk bezelye li enginar ama bezelyler cogunluktaydi...
Aksam yemegi yarim cevizli gevrekten az gevrek yedim disaridaydim baska bir sey bulamadim onu yedim....

Dunku bezelyeler etkiledi herhal bugun 77.1 ciktim....
Sabah aksamdan jalan domates saltalik kirmizi biber maydonoz ve taze soganin oldugi salata vardi.. 1 yemek tabagi aldim ustune 2 yk lor eklwyip 1 dilim tb ekmegi ile yedim...
Arada 1 .5 muz ve 4 ceviz 4 findik yedim... acliktan degilde sıkıntıdan yedim...
Oglen 1 tabak kepekli pirinten yogurt corbasi ve sabahki salatanin aynisini yedim...aksam bir yogurt yerim...
Gun biter...☺☺☺☺

Bu aralar menumu yazmaya girmedim gerci oyle cok buyuk degisiklikler yok..hergun diger günün tekrari gibi...
Gerci bu ara su 76.9 takildim bazen 76.5 indigim oldu ama 76.9 sabitim....
Ama bugun kendime iki tane 28 beden kot aldim...
Mayis ayinin ortasinda kendime bir tane 30 beden kot almistim, 29 denemistim ama olmamisti cok dardi tatil icin olmaz dedim...
Her neyse bugun ayni modelin 28 bedenini denedim ve oldu gerci biraz dar ama giyilemeyecek gibi degil...hatta gittim baska bir model daha aldim oda 28 beden....
Alisveristen sonra iskenderciye gittik tabiii bende o moral yemedim...oglum yedi ondan kalani yedim ida 1/5 kadardir...
Oteki aya da gidecegim ayni modelin 27 sini deneyeceğim....

arkadaşlar merhaba, benimde zayıflamam gerek evden pek çıkmadığım için farkına varmıyordum sabahları yürüyorum ama fazla yiyorum. bugün alışveriş merkezine gittim 42beden olmuşum. Giydiğim hiçbirşey eskisi gibi yakışmadı.boyum 176 76.4 kiloyum. kilom normal. ben hiçbir zaman çok zayıf bir insan olmadım en fazla 68. gelecek yıl bebek düşünüyorum zayıflamam gerek. 14 haziran itibarıyla diyete başlıyorum.

Back