Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba yeni katıldım aranıza emziren bir anneyim kilo vermek istiyorum eski kıyafetlerimi giymek istiyorum ama çok çabuk acıkıyorum emzirdiğim için mi bilmiyorum. biraz tüyo biraz hırs yardımcı olun bana...
Kızlar merhaba yeni katıldım aranıza emziren bir anneyim kilo vermek istiyorum eski kıyafetlerimi giymek istiyorum ama çok çabuk acıkıyorum emzirdiğim için mi bilmiyorum. biraz tüyo biraz hırs yardımcı olun bana...
merhaba bende zayıflamak istiyorum 19 yaşındayım işe başlamadan önce 68 kiloydum boyum 1.63 kilo veririm zannederken 72 oldum 2 ayda işim ayak başı ama olmuyor yardım edin
Emzirmek kilo vermede çok büyük artı.
Evet emzirdiğiniz için çok acıkıyorsunuz, acıktığınızda yüksek kalorili şeylere gitmeyin.
Benim tatlıyı azaltmam bile yetmişti.
Emziririken vermek hem kolay hem zor.
Cok cabuk veriliyor ama ben beceremedim. Memeden kesince diyete basladim. 3 aya yakin oldu 12 kg verdim.
Dukan diyeti deneyebilirsin. Ben bir ay dukan yaptim normal diyete dondum. Simdi savsaklamaya basladim yine dukab yapacagim.
Burada zayiflama topiklerini tavsiye ederim
emzirirken kafanıza göre diyet yapmayın, mutlaka diyetisyene gidin, devlette bile var artık diyetisyen, size hem sütünüzü arttıracak hem kilo verdirecek listeler verirler, aç da kalmazsınız.
emzirirken diyetisyenle 20 kilo vermiştim ben.