- 30 Ağustos 2014
- 620
- 259
- 133
- 31
- Konu Sahibi sitme krhn
-
KİMSE YAZMAYINCA YAZMADIM CANIM EKMEGİ KESTİM BAKALIM NE OLACAK BİR HAFTA DAHA DURAYIM TARTILACAGIMMrb. Nasıl gidiyor diyetin, merak ettim ? Yazmıyosun hiç :)
KİMSE YAZMAYINCA YAZMADIM CANIM EKMEGİ KESTİM BAKALIM NE OLACAK BİR HAFTA DAHA DURAYIM TARTILACAGIM
SÜPER KUZUM BURDAN DEVAM EDELİM HER ÖGÜN NE YEDİK YAZALIM YARINDAN İTİBAREN KAÇAMAKLARI DA YAZALIM :)Ben de beslenme düzenimi değiştirdim 2 gündür, şok diyetlerle olmuyor. Sağlıklı besleniyorum, bol su içiyorum. Uyguladığım özel bi diyet Yok. Kilo yapan şeyler yememeye çalışıyorum ( hamur işi, tatlı...) 2 ara öğün yapıyorum. Sabah ara öğünde tarçınlı Türk kahvesi yanında hurma yiyorum ve akşam 4-5 gibi tarçınlı süt içiyorum, tok tutuyor tavsiye ederim sana daŞimdilik iyi gidiyor ama tartım bozuldu tartılamıyorum.
yok yok çok sağlıklı canım korkma almazsın inşallahGünaydııın. Ben de biraz maydonoz, roka, domates, salatalık, peynir, 5-6 zeytin, haşlanmış yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği yedim . Kilo vericem derken kilo almam inşallah bunlarla :)) diyet listelerinde olan şeyler hep, netten araştırdım baya ama umarım ters etki yapmaz bende . Kahvaltım değişmicek gibi görünüyor pazar günleri dışında
abooo o zaman hemen başlıyorsun canım bembeyaz gelinliği ni düşün her lokmada insanların bakışlarını düşün kaç kğmerhaba, ben de vercem seninle birlikte, 2 ay sonra düğünüm varve 10 kg fazlam
abooo o zaman hemen başlıyorsun canım bembeyaz gelinliği ni düşün her lokmada insanların bakışlarını düşün kaç kğ
akşamdan 2lt suyun içine 1 tane çubuk tarçın at, bi gece dursun. Gün içinde o suyu tüket. Tokluk hissi veriyor, bi de zayıflamada baya etkisi var. Ben de yapıcam ama unutuyorum hepEvet artık nişanlım bile kilolu olduğumu söyledi, çok mutsuzum
zayıflamaya etkisi olan bir çay aldım umarım faydasını görürüm canım
Tarçınlı kahvemi de içtim :) şimdi oğlumla biraz parka gidicem bakalım biraz yürüyüş yapmış olurum hem
akşamdan 2lt suyun içine 1 tane çubuk tarçın at, bi gece dursun. Gün içinde o suyu tüket. Tokluk hissi veriyor, bi de zayıflamada baya etkisi var. Ben de yapıcam ama unutuyorum hep
İnşallah faydasını görürsün canım. Ne çayı o? Biz de deneriz belki?merhaba canım günaydın, ben de çayımı içtim hazımsızlığa çok iyi geliyor ve tok tutuyor. gidip aktarcıya teşekkür etmek istiyorum.
İnşallah faydasını görürsün canım. Ne çayı o? Biz de deneriz belki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?