- 30 Ağustos 2014
- 620
- 259
- 133
- 31
- Konu Sahibi sitme krhn
-
Diyetisyene gitmediniz mi hiç peki ?ikinci kızıma doğum yapalı 4 yıl oldu 52 kiloyla hamile kaldım 75 le doğum yaptım. şuan 68 kiloyum ve kilo veremiyorum. benim çok canım sıkılıyor bu duruma
valla canım bikere gittim ama uygulayamadımDiyetisyene gitmediniz mi hiç peki ?
Hamilelik öncesi ilaç tedavisi gördüm ve 58 kilo dan 70 kilo ya çıktım hamilelikte 70 den 85 kiloya çıktım ve doğum donrası 77/78 arası gidip geliyor kilom zayıflamak istiyorum ama her diyette çabuk pes ediyorum yok mu bu yolda bana eşlik edecek kimse ailemde herkez çok kızıyor zayıflamamı istiyor bu gün ile tam 1 yıl oldu doğum yapalı
Ben geliyorumBir konum var 5 kisiyiz. Aylik yarisiyoruz. Gelmek isteyen varsa gelebilir. Tarti resmi sart yalniz.
Naptin canım. Nasıl verdin ?Motivasyona ihtiyacın var öncelikle. Bende hayatımda diyet yapamayan birisiydin doktor hamile kalmam için kilo vermem gerektiğini söyledi pco hastasıyım insülin direncim var . 10gündür yapıyorum ve gerçekten iyi hissediyorum . Diyetsiyenede gitmedim . Hep bilindik şeyler söylüyorlar zaten . Ben ki günde 8öğün yemek yiyen bir insanım ve 86.9 kilo ile başladım su an 83.5 kiloyum iyi gidiyorum sanırım . Destek olabilirim sana dilersen .
KLasik şeyler aslında. Sabah haşlanmış yumurta galeta peynir , öğlen ve akşam ızgara yada sebze . Aralarda tatlı ihtiyacımı gidermek için 3tane hurma yada meyve . Diyet yaptığınızı düşünmezseniz gerçekten acıkmıyorsunuz ve mümkün mertebe sevdiğiniz şeyleri yiyin . Kendimi motive edişim bebek ve 10 kilo sonunda big macNaptin canım. Nasıl verdin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?