Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sutle tuketılıyor cnm bende sutu sevmem ve 3sene ıonce tattığımda ıgrenc buda mı yenır demıstım ama sımdı arada yıyorum genelde oglenlerı ymk yapmadığım zamanalrda yıyıorum ve cokta olmaada begenıyorum zayıflamak ıcın yenır yanı sonuuc gzl oluyor cunku heheheh

slm kizlarr nasilsiniz bakim ben yokken
sormayin ya bir haftadir evde bilgisayar yoktu, daha yeni kavustum bilgisayarima
allahim ne kotu oluyo olmamasi nasil alistim buna ben

aranizda bilmem beni merak eden olmusmuydu, eski yazilari tek tek okuyamadim malesef ,suan oylesne bi bakiverdim ,sizi ozledim valla
eee kilolar nasil beim ofki of hala ayni kilom
artik evdeyiz, birlikte yapariz birseyler

bu arada yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgelsin ,ne kadar cok olursak okadar motive oluruz

ymk yapıyorum pılav salata corba yıycem ve kuzuları alıp yuruyuse cıkıcam 6dan sonra ınsallah aksam da yesıl cay meyve yerım sanırım bgn cok gzldı ınsallah aksamıda bole gecırırım

herkese mrb 1kilo 500gr vermişm kaydirigubbakcemile2inş geri almam.buarada yeni yürüyüşten geldim sabaha kadarda daha 1lt su tüketebildim.

meraba arkadaşlar. diyet grubuna katlmak istiyorum ama tam oalrak bi blgim yokk :/

merhaba,
öylesine topikleri geziyordum... 2 aydır diyetteyim de sıkıldım sanırım bayağı cozuttum son zamanlar az okim azimlenim demiştim. daha yolun yarısındayım hedefe ulaşmaya 6.5kilom var güçten düşmemem hedeften şaşmamam lazıım...
ben 3.gruptayım. grupta olmak çok iyi oluyor süreki ne yediklerini falan yazıyorsunya kontrollü oluyor birde yarış halinde gaza geliyor insan... bazende rezil olmim kilo bildirimi yapacaz az kilo verim diye dikkat ediyorsun iyi oluyor...

diyet grubunda bir kaptan var... bizimki sılagül, gel sen bizim gruba boyunu kilonu gruba girmek istediğini yaz grup müsaitse alır seni sılagülcüm. 1 hafta deneme süresi oluyor, hani düzenli paylaşım yapıyor musun diye... üç gün üst üste yazmasan alınmıyorsun ama düzenli paylaşımda bulunursan 1hafta sonra asıl listeye giriyorsun. hergün ne yedin yazıyorsun(muhabbetde oluyor hoş oluyor yani) cuma sabahta kilonu yazıyorsun herkes ne kadar vermiş birinci ikinci üçüncü kim grup olarak kaçıncı olmuşuz böyle oluyor işte...
gel bacım tavsiye ederim...

kızlar bızd e yuruyusten geldık kuzucuklarımla yavastı bıraz ama yıne adım attık yani e ıkı cocukla bırı 9aylık daha anca oluyro ama bgn superdı sımdı kaldı aksamı atlatmakta iş boyle devam edersek tmmdır bır hafta korurum bunu
cumartesıyede 68e gerı ınmıs oluruz bakalım

günaydın hanımlar dün 71,70 dim sbah baktım 71,20 akşama kadar bunu korumam lazım benim şimdi yarım simit ve bir br şekersiz çay içtim bakalım öğlen yemekte ne var

selam kizlar ..
bu sabah biraz fazla kacirdim sanirim ekmegi yine 3 dilim ekmek 2 kk peynir 5 zeytin ve 1 tatli kasigi recel
ogle 1 kase tarhana corbasi ve 2 kasik patlican salata belki ekmek yemem...aksama karar vermedim daha..

yok mehayımyıok az bıle yemışsın bole devam et sen bak ben ne yedım benım kı senınkınden kat kat fazla sana hyatta yetısemıycem galıba sen bole devam edersen
yrn kk peynır mınık bır domates ve mınık bır salatalık yrm kepek ekmek keremden artan yumurtaanın beyazı yesıl cay yanınd a da ara:bır elma yedım sımdı
ve bu sbh tartı 68.5i gosterdı cumartesıye kadar bole devam edersem super olcak bu oğlen yıne müsli duusnuyorum cunku onu yıyınce cok hafıf oluyor ii gecıyor aksama da patates haşlama dusunuyorum corba ıle
aman mehayım sen bole devam et gotur ekmeklerı sandvıc yemeyı unutma sakın tmm mı hihihihi

ya ben bukadar yemiorum bile nie zayıflayamıoum delircem hee düzensiz beslendiğimden sanırım yarım kepek ekmekmi anam hasret kaldım ekmeği bandırıp bandırıp yemeye ama yemijemmmmm

dilekcim hemen hop dıye veremeyız ki (( yavas yavs sındıre sındıre verıcezkı gerı gelmesınler gerı yoksa bı suru şok dıetler var hemen yapıp ac bırakıp kendımızı verebılırız ama sonunda gerı hemen gelırler cok ta ac kalmamak lazım bak fırsatın olsaydıda bu sbh kanal d doktorum u dınlyebılseydın cok sey oğrendım ben bgn yıne
ac kalmıcaksın yıceksın ama duzenlı ve uyumlu hareket yuruyus cok onemlı dıyorlar....
bı yerde bı eksıklık vardır belkı ne kadar oldu baslayalı sen ne kadar verdın neler yapıyorsun =???boy kac

yaklaşık bir aydır dikkat ediorum yediklierme ama tam kararlı olarak 15 gün falan oldu ekmeği nerdeyse kestim çekirdek kola ve çikolata çok yiyodum ben kestim artık çok dikkat ediorum boyum 1,67 kilom 73,80di şimdi 71,20 bende hareket yok işte vede bağırsalarım hiiiiç çalışmıo

15 gunde 2kılo cok gzl bence verıyosun ıste daha da hızlı olmaması gerekır bende bır aydır dıkkat edıyroum ve 2kılo vermısım dusun bu ay bıraz daha ustune gıdıp 3-4kılo hesaplıyorum ama 4kılo bıle bır ayda cok fazla nerdeyse yavas yavs ıste bence cok gzl bu ay bıraz daha dıkkat edersın olur ınsallah oluyor zaten
hemen hemen aynıyı z 168 boyum 68.5 kılom ıste ve aynı zamanda baslamısız ama resmınden cok ta kılolu gorunmuyorsun ))))
bırlıkte burda daha da kontrollü oluyor basarcaz ınsalalh

ayyy oncekı halım derken ben 2 cocuk annesıyım kız 52kılo olsam 168 boyumla anaaaa oncekı halım benım bu ayyyy noluurm acaba hihihih
eskısı kadar olmasada ınce olmak ısterım tabiki gıydığım almak ıstedığım bı kıyafetın cup dıye ustume oturmaını ))

herkese mrb 1kilo 500gr vermişm kaydirigubbakcemile2inş geri almam.buarada yeni yürüyüşten geldim sabaha kadarda daha 1lt su tüketebildim.

canım çok sevindim ben şuaralar tartılamadım ama kilo verdiğimi hissediyorum 5 günlük diyet konusunda bazı konularda da itiraf ediyorum çok bağlı kalamadım bilmiyorumkismileözellikle yumurta gününe :kedi: çünkü küçüklükten beri 2 yumurtadan fazlasını yiyemem alerjim var ama daha haftası dolmadan şu detoks diyeti hoşuma gitmeye başladı bugün ona başlamayı düşünüyorum... şimdi baklagilleri haşlıyorum okula gidip gelince de hazırlamayı planlıyorum bakalım 2 günde ne sonuçlar alacağım fisfisfis ayrıca tarılır tartılmaz buraya sevinçle yazarım inşallah :Saruboceq:

ben zaten çok zayıf değildim 57 ile 60 arasında gidip geliodum ama öle güzeldi daha zayıfı yakışmıo zaten bana popo dikde birazcık 60 olim başkada bişi istemiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…