Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

hade bakem baslıyon o zmn he??? bende ole ya 60 dedım ama 63 de bıle benı cok begenıyorlar cok yakısıyor daaha zayıflama dıyorlara ama genelde bol gıyındığım ıcın bıraz daha verırsem daha ii olur dıye dusunuyorum hanı bıraz daha şişko gorunuyorsun bol gıyınınce ya heheh bakalım bi 63 olalım 60 da oluruz ewelalahhh 14 kıloyu nasıl vermıssem 8kıloyuda verırım dıyorum ve gaza gelıyorum
bide mahayı bole az az yerken gorunce daha da bi gaza gelıyorum
sempatım hu nerelerdesın nerler yapıyozun suç işlıyon demı gene

bende bol giyiniorum işte öle olunca dahada kilolu oluorum birde sürekli toğuklu giyiorum dev gibin inşallah en kısa zamnda sağlıkla veririz kilolarımızı

hehee kız Allah senı emi bende hep duz ıyıyorum topuklu gıyınce yukseklık korkusu oluyor bırden kocamn oluyorum bende ama duz rahat ya ....kızım topuklu gıyınce cok hosuna gıdıyor onunıcn gıyıyorm onunda

hangi dyeti uyguluorsun peki

ben işyerinde giyiorum iş gereği yoksa normalde pek giymiorum genelde spor takılıorum ama ne giyersen azıık kilon ble olsa hoş görünmüo bence vericem bu kiloları kafama kodum bide şu kocam azıcık yardım etse bana inadına bi sürü şey alıo dün akşamda dondurma almış gelmiş yemezsem bide küsüo:d bende azıcık yedim çoğunu ona yedirdim hehe

ya benımkıde ole ac kalarak zayıflanmaz spor yap spor yap dıye alıp alıp gelır ama bu yıl alıstı arrtık kızım bıle bana sen nıye yemıyosun dıyınce artık babası annen dıette yemıyor sen ye kızm dıyor yanı o kaadra alıstı eskıden nerdeeee

yok anam yok benim kocamda 100 kilo ama o istese haftada verir 4 klioyu bi ara 2 ayda 20 kilo vermişti ama vermek istemio sen yemezsen bende yemem dio migreni var bide napıcam ben bunla

kızar ya kımse yok bgn sanrım
öğle:müsli corba ıcmıstım oncesınde az bısı azcık da cok az borek yedım arkadasım getırdı ısıtırmısımn dıye bende kokunca yedım gıttı valla )))

afiyet bal şeker olsun bizimde yemekte bulgur pilavıyla bezelye vardı tabiki bezelye yemedim kalorisi çokmuş onun içinen havuç ve pateteslerini ayırdım oda tabiki 3-5 parça azıcıkda pilav yedim aradada portakal yicem
bu müsli nasıl bişi yeee

demek dedikodumu yapiyorsun hekaydirigubbakcemile3
catlada patla ben daha cabuk vericemdelikafadulden

3 kalin dilimdi canim ekmek yani ceyrek ekmek kadardi bugunku (
az diyormusun hala??
kiz Allah seni ne etmesinkaydirigubbakcemile3 sen iste yeterki ben bugun borekte yerim soyle 5 -10 dilim senimi kiricamsırnaşık şey

az tabii yaaa ne ki ceyrek ekmek (senı yedıreyımde sen bana yetıs beraber gıdelım hihihih)nasıl fıkır ama
dılek cnm ben kflaks yıyorum pek tadını begenmıyorum ama mecburen yıoyorıum ıste

ama gercekten dıkkat edıyorum ya tok tutucak calorısı az olucak seylere aksam 6dan sonra yememeye calısıyorum yawrucuklarımı alıp yuruyusumu ıhmal etmıyorum gıdıyor bakalım ınsallah 2hazıran da 65 gormek ıstıyorum 65.8bıle olur yanı hihihihi
aşı nasıl gectı ates olmadı deılmı tahllıller falan
bu arada sempatı asalarda gorunuyor bakıp bakıp gıdıyor bıde ewde yanı artık

kereme ıkı gunde bır kek yapoıyorum ya dusunun benı o gzl kokukların ıcınde yeeden nasıl duruyorum yne yaptım sımdı miss gıbı kokuyor bıde sureklı deısık kekler yapıyorum corbasına yoğurduna katıyorum ekmek yerıne oyyyy oyy

canim asi persemde gunu dun test asisi yaptilar alerjisi varsa o asiya yapmiyacaklarmis...
tuberkuloz asisi yaa cok yakiyor hani su kollari yakan iz birakan varya o ..nasil dayanicam yavrusumu o halde gormeye bilmem..dun bir kucuk bebege daha yapmislar zavallinin gozleri kanlanmisti cok agladi cok uzuldum..ama iste saglik icin mecburuz...
semposu hic gormedim bugun bak sen yazmadan kaciyor haa alacagi olsun...:dilcikar:

yaa ben demin suc isledim 2 sigara boregi yedim aksama hic ekmek yemem artik
kendimi cok pis bogazli hissediyorum su ansenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…