- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #10.501
hade bakem baslıyon o zmn he??? bende ole ya 60 dedım ama 63 de bıle benı cok begenıyorlar cok yakısıyor daaha zayıflama dıyorlara ama genelde bol gıyındığım ıcın bıraz daha verırsem daha ii olur dıye dusunuyorumhanı bıraz daha şişko gorunuyorsun bol gıyınınce ya heheh bakalım bi 63 olalım 60 da oluruz ewelalahhh 14 kıloyu nasıl vermıssem 8kıloyuda verırım dıyorum ve gaza gelıyorum
bide mahayı bole az az yerken gorunce daha da bi gaza gelıyorum
sempatım hu nerelerdesın nerler yapıyozun suç işlıyon demı gene
canım çok sevindim ben şuaralar tartılamadım ama kilo verdiğimi hissediyorum 5 günlük diyet konusunda bazı konularda da itiraf ediyorum çok bağlı kalamadım bilmiyorumkismileözellikle yumurta gününe :kedi: çünkü küçüklükten beri 2 yumurtadan fazlasını yiyemem alerjim var ama daha haftası dolmadan şu detoks diyeti hoşuma gitmeye başladı bugün ona başlamayı düşünüyorum... şimdi baklagilleri haşlıyorum okula gidip gelince de hazırlamayı planlıyorum bakalım 2 günde ne sonuçlar alacağım fisfisfis ayrıca tarılır tartılmaz buraya sevinçle yazarım inşallah :Saruboceq:
hehee kız Allah senı emi bende hep duz ıyıyorum topuklu gıyınce yukseklık korkusu oluyor bırden kocamn oluyorum bende ama duz rahat ya ....kızım topuklu gıyınce cok hosuna gıdıyor onunıcn gıyıyorm onunda
ya benımkıde ole ac kalarak zayıflanmaz spor yap spor yap dıye alıp alıp gelır ama bu yıl alıstı arrtık kızım bıle bana sen nıye yemıyosun dıyınce artık babası annen dıette yemıyor sen ye kızm dıyor yanı o kaadra alıstı eskıden nerdeeee
kızar ya kımse yok bgn sanrım
öğle:müsli corba ıcmıstım oncesınde az bısı azcık da cok az borek yedım arkadasım getırdı ısıtırmısımn dıye bende kokunca yedım gıttı valla)))
hade bakem baslıyon o zmn he??? bende ole ya 60 dedım ama 63 de bıle benı cok begenıyorlar cok yakısıyor daaha zayıflama dıyorlara ama genelde bol gıyındığım ıcın bıraz daha verırsem daha ii olur dıye dusunuyorumhanı bıraz daha şişko gorunuyorsun bol gıyınınce ya heheh bakalım bi 63 olalım 60 da oluruz ewelalahhh 14 kıloyu nasıl vermıssem 8kıloyuda verırım dıyorum ve gaza gelıyorum
bide mahayı bole az az yerken gorunce daha da bi gaza gelıyorum
sempatım hu nerelerdesın nerler yapıyozun suç işlıyon demı gene
yok mehayımyıok az bıle yemışsın bole devam et sen bak ben ne yedım benım kı senınkınden kat kat fazla sana hyatta yetısemıycem galıba sen bole devam edersen
yrn kk peynır mınık bır domates ve mınık bır salatalık yrm kepek ekmek keremden artan yumurtaanın beyazı yesıl cay yanınd a da ara:bır elma yedım sımdı
ve bu sbh tartı 68.5i gosterdı cumartesıye kadar bole devam edersem super olcak bu oğlen yıne müsli duusnuyorum cunku onu yıyınce cok hafıf oluyor ii gecıyor aksama da patates haşlama dusunuyorum corba ıle
aman mehayım sen bole devam et gotur ekmeklerı sandvıc yemeyı unutma sakın tmm mı hihihihi
az tabii yaaa ne ki ceyrek ekmek (senı yedıreyımde sen bana yetıs beraber gıdelım hihihih)nasıl fıkır ama
dılek cnm ben kflaks yıyorum pek tadını begenmıyorum ama mecburen yıoyorıum ıste
aaa ama olmadıki şidi o zmn yemıyelım lutfen yoksa gelıyorum jet hızıyla gıordun dımı bu sbh 68.5 gorudm ben
ama gercekten dıkkat edıyorum ya tok tutucak calorısı az olucak seylere aksam 6dan sonra yememeye calısıyorum yawrucuklarımı alıp yuruyusumu ıhmal etmıyorum gıdıyor bakalım ınsallah 2hazıran da 65 gormek ıstıyorum 65.8bıle olur yanı hihihihi
aşı nasıl gectı ates olmadı deılmı tahllıller falan
bu arada sempatı asalarda gorunuyor bakıp bakıp gıdıyor bıde ewde yanı artık
kereme ıkı gunde bır kek yapoıyorum ya dusunun benı o gzl kokukların ıcınde yeeden nasıl duruyorum yne yaptım sımdı miss gıbı kokuyor bıde sureklı deısık kekler yapıyorum corbasına yoğurduna katıyorum ekmek yerıne oyyyy oyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?