- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #10.341
hoşgeldin canım aramızakaydirigubbakcemile2 bende 5gün diyetine başlaycm birlikte başlayalım inş.bakalım bu ne sonucu verecekboshayallersmile
süpper olur arkadaşım bu vesileyle birbirimizi desteklemiş oluruz.... o zaman yarın başlıyoruz... guclubacismile
bu saate kadar yediklerim felaket
sabah 2 dilim ekmekle sandvic demistim zaten
ogle 1 biber yarim patlican kizartmasi ve 2 dilim ekmek (kizartmalari yedigime pisman degilim 5 aydir yemiyordum kizlar cok canim cekti)
ara 1 biskuvi cay
aksam sadece kellogs k yiycem 100 ml sutle ve elma canim hicbisey istemiyor zaten cok yedim ondan sanirim....
cok degilmi kizlar???
ayy iyiki bende catlak olmadi yaa cok takardim kafaya valla..gobegim cok minik sabahlari dumduz aksamlari cikiyor onu bile cok takiyorum ben eskisi gibi olmak istiyorum artik....
ayy ne hamilemisin kiz yoksa neden korunmadinizmi?isteyerekmi oldu yoksa eskisi gibi yine olmazmi dediniz???:uhm:cok zor olur senin icin...
aynen daha çok motive eder yoksa ben bırakıyorum hemen başladığım şeyi sonuna kadar devam ettiremiyorum böyle çok ii olur..anlaştık yarın başlıyoruz patatesle ozaman canmhihoyyyt
ahanda bana sütün kesilir diyene bak kızım hiç bişi yememişin ki
olmaz dedük zamanını hesaplayıp yaptığımız zamn bile olmamıştı hele şimdi herüfün yüzünü ayda bi iki kez öyle görüyom bunlada olursa bi hikmet vardır
laf aramızda bnm koca 2. hemn istiyo buna bakıyo ya çok
bnde diyomki 1. beceremedik bi bilene danıştık bu tempoyla ne bebeği
bence diyet ve bahrdan kaynaklanıyodur
olsa üzülürmüyüm sevinir miyim onuda bilm,yomlmaz:
günaydın arkadaşlar... diyette 1. gün... sonumuz hayır olsun alkisalkisalkis
ah ah ah ne yapmışsın kuzucum kilo alma topiğinde deilsinsabah ben allah ne verdiyse yedim kizlar mehayi uyarirken kendim lop loplemeye basladim.ohaoldumsmile
3 dilim ekmek.nutella,fistik ezmesi,tereyag,ballar ohhh bir guzel karnimi doyurdum.su saat oldu bir erik yedim ve bol bol su ictim.ohaoldumsmile
aksamada corba ve ispanak yemegi var bugun yemek yapmadim dunkulere talibim.sempatiksalakcinni
hakkınızda hayırlısı olsun :ecrin_bebek: canım hem fenamı olur ikisini birden büyütürsün opuyorumnanaktanolmaz dedük zamanını hesaplayıp yaptığımız zamn bile olmamıştı hele şimdi herüfün yüzünü ayda bi iki kez öyle görüyom bunlada olursa bi hikmet vardır
laf aramızda bnm koca 2. hemn istiyo buna bakıyo ya çok
bnde diyomki 1. beceremedik bi bilene danıştık bu tempoyla ne bebeği
bence diyet ve bahrdan kaynaklanıyodur
olsa üzülürmüyüm sevinir miyim onuda bilm,yomlmaz:
günaydın arkadaşlar... diyette 1. gün... sonumuz hayır olsun alkisalkisalkis
patatesle başladık bakalım diyete..nekadar yarayacak iyi gidiyo şimdilik dimi daha erken ama*
bugunku menum
sabah kellogs k 150 ml sutle ve 1 elma
ogle hunkar begendi sadece yogurtlu ve biberli ve 1 dilim ekmek
ara kellogsk barre 1 tane
aksam 4-5 yemek kasigi turlu yemegi ve 3 kasik pilav
bugün harikasın menü süperrrrrrrr alkisalkisalkisalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?