- Konu Sahibi lightcola fun
- #10.381
çok geçmiş olsn kıslar :gitme::çok üzgünüm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkurler canlar oooffff gercekten kotuyum
benıde alın kızlar acılen zayıflamam lazım
gel mizmizim yeniden hosgeldinopuyorumnanaktan
kızlar slm ben hamileyim 67 kiloyla aranızdan ayrılıyorum bebeğim daha 5 aylık allah yardımcım olsun zor günler bekliyo beni
dün ultrasonda gördüm bebişimi içim bi hoş oldu
ilki 3 yıldan sonra tüp bebekti
bu da allahımın mucizesi diyorum sevinçlimiyim üzüntülümü henüz çözemrdim
hayırlı olsun canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah karışık duygular içinde olman çok normal ama ruh halini atlatınca eminim çok sevineceksin tekrar hayırlı olsun Allah analı-babalı büyütsün yüce Rabbim diliyen herkese versin :Saruboceq:
günaydın kıslar a.s. nasıl gidiyor diyetler :1rolleyes:
su içmek çok faydalı canım bunu herkes biliyor zaten iyi yapıyosun bende gün içinde 1 kupa açık siyah çay,yeşilçay,nescafe hepsini şekersiz olarak içtim aklıma geldikçede su
bu diyet sırasında yürüyüş yapmadım bende tansiyon düşüklüğü olduğu için çıkmaya cesaret edemedim ama parktaki aletlerde ortalama 1,5 saat çalıştım
canım öyle dedikleri gibi aman aman bir sonuç beklemeyin en azından bende öyle olmadı daha fazla kilolular için eminim sonuç farklı oluyordur ama bende çok değişeceğini zannetmiyorum ki hiç kaçamak yapmadım benim bugün son günüm yarın tartılınca görecem artık bu sabah tartıldım çok memnun olmadım doğrusu inşallah yarına kadar biraz daha giderde çektiğimiz zahmete üzülmeyiz bilmiyorumkismile
hafta içinde götür sandöviçleri sonrada cumaya lapa naniknanik opuyorumnanaktan
aramıza hoş geldin canım inşallah verirsin vereliniortak
kızlar slm ben hamileyim 67 kiloyla aranızdan ayrılıyorum bebeğim daha 5 aylık allah yardımcım olsun zor günler bekliyo beni
dün ultrasonda gördüm bebişimi içim bi hoş oldu
ilki 3 yıldan sonra tüp bebekti
bu da allahımın mucizesi diyorum sevinçlimiyim üzüntülümü henüz çözemrdim
ben aslında bu diyetle 5 kilo vermeyi ummuyorum ilk etapta 3 kilo dahi versem benim için iyidir :Saruboceq:ayrıca bu diyeti 1 haftayla sınırlamayacam...