Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın bonibonlar a.s.
yeni arkadaşlar katılmış aramıza hoş geldiniz kıslar azim ve sabırla inşallah kurtulacağız hepimiz fazlalıklarımızdan burası sahiden motive ediyor insanı doğru yerdesiniz vereliniortak

mehaycım evet canım kendini ekmekle doyurmaya çalışıyorsun sebze yemeklerine yönel biraz kahvaltı haricinde yada çok gerekmedikçe yeme kızmadın umarım opuyorumnanaktan

bende şu 5 kilo diyetini yapıyorum 3. günüm az önce haşlanmış tavuk yedim midem alt-üst yatıştırmak için yeşil çay içiyorum şimdi kilomda henüz bi değişiklik yok 5 günün sonundamı görecem bilmiyorum hiç kaçamaksız uyuyorum bakalım sonuç ne olacak

hoşbuldukkaydirigubbakcemile5

hoşbulduk arkadaşım... buara bende yarın 5 gün diyetine başlayacam bakalım sonumuz nasıl olacak bilmiyorumkismile

slm kızlar cocuklarla uğrasıyorum yıne ataga gfectıler benımkıler ıkısı bırdan az cok dıkkat etmeye calısıyroum ıste ama sanırım yıne kılo veremedım kendıme hıc vakıt ayıramıyorum cunku zamansız olmaya basladı ısler
aramıza yenı katılanlara hosgeldınız
mehayım bıraz cok gıbı geldı bana ekmekler toprak ablam ınsallah verrırsın ama ben pek guvenılır bulmuyorum o dıyetı ya

nazlıbaharcım benimde çok onayladığım beslenme şekli deil ama artık yoruldum diyet yapmaktan bide onu deneyim dedim zaten ben 5 gün yapacam sadece sonrasında eski beslenme düzenime devam

hangi yazdığımı diyon bilmiyom amahergünüm aynı olmuyo
sütüm başta azaldı zaten canım ya artık çok az allahtan ek gıdaya geçtik
myos gobusunde catlak oldumu senin hamileyken??ne durumda gobus benimki hic yok nerdeyse sadece aksamlari yemekten sonra cikiyor eski haline dondu...
benim çok fena çatlak oldu tüm vücudum hemde göbeğimde çok az kaldı hafif bi armut göbişim var
ama çatlak armut hehehe

bende hesapladım temmuz 9a kadr eski halime kavuşuyom
tabi hamile değilsem reglim 1 hafta gecikti

ayy iyiki bende catlak olmadi yaa cok takardim kafaya valla..gobegim cok minik sabahlari dumduz aksamlari cikiyor onu bile cok takiyorum ben eskisi gibi olmak istiyorum artik....
ayy ne hamilemisin kiz yoksa neden korunmadinizmi?isteyerekmi oldu yoksa eskisi gibi yine olmazmi dediniz???:uhm:cok zor olur senin icin...

evet kesinlikle haklisin ekmekle doyuruyorum kendimi off yaa aslinda ekmek yemesem bukadar coktaann eski halime donmustum beni mahveden su ekmek olayi..ne kizmasi ablam birinin bana gercekleri soylemesi lazim yoksa ruyamda gorurum 5 li rakamlari:çok üzgünüm:
tesekkur ederima.s.

haklisin canim cok:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…