- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #10.321
hosgeldiniz kizlar aramiza insallah hepimiz ideal kilomuza ulasacagiz oyle yada boyle buna eminim.
mehay cok kaciriyorsun sandviclerini bibek haberin olalaelaelaelaelae
hosgeldiniz kizlar aramiza insallah hepimiz ideal kilomuza ulasacagiz oyle yada boyle buna eminim.
günaydın bonibonlar a.s.
yeni arkadaşlar katılmış aramıza hoş geldiniz kıslar azim ve sabırla inşallah kurtulacağız hepimiz fazlalıklarımızdan burası sahiden motive ediyor insanı doğru yerdesiniz vereliniortak
mehaycım evet canım kendini ekmekle doyurmaya çalışıyorsun sebze yemeklerine yönel biraz kahvaltı haricinde yada çok gerekmedikçe yeme kızmadın umarım opuyorumnanaktan
bende şu 5 kilo diyetini yapıyorum 3. günüm az önce haşlanmış tavuk yedim midem alt-üst yatıştırmak için yeşil çay içiyorum şimdi kilomda henüz bi değişiklik yok 5 günün sonundamı görecem bilmiyorum hiç kaçamaksız uyuyorum bakalım sonuç ne olacak
hoşbuldk.yaşım 22 bugun doğum gunumboyum 163 kilomda 72ydi 63 e düştüm ama basen ve popo hala duruo:kedi::sinifsinif:
doğum günün kutlu olsun canım
sağlıklı uzun ömürlü ve sevdiklerinle birlikte nice yıllara opuyorumnanaktan
günaydın bonibonlar a.s.
yeni arkadaşlar katılmış aramıza hoş geldiniz kıslar azim ve sabırla inşallah kurtulacağız hepimiz fazlalıklarımızdan burası sahiden motive ediyor insanı doğru yerdesiniz vereliniortak
mehaycım evet canım kendini ekmekle doyurmaya çalışıyorsun sebze yemeklerine yönel biraz kahvaltı haricinde yada çok gerekmedikçe yeme kızmadın umarım opuyorumnanaktan
bende şu 5 kilo diyetini yapıyorum 3. günüm az önce haşlanmış tavuk yedim midem alt-üst yatıştırmak için yeşil çay içiyorum şimdi kilomda henüz bi değişiklik yok 5 günün sonundamı görecem bilmiyorum hiç kaçamaksız uyuyorum bakalım sonuç ne olacak
5 gun diyeti nasıl canım?
diyet yöntemleri ve deneyimlerimiz başlığında bütün sorularına cevap bulabilirsin a.s.
hoşbulduk arkadaşım... buara bende yarın 5 gün diyetine başlayacam bakalım sonumuz nasıl olacak bilmiyorumkismile
hangi yazdığımı diyon bilmiyom amahergünüm aynı olmuyoevet gezmzyi baya seviyorlar benimkide ne zaman cikarsam cok seviniyor etrafi izliyor ve uyuyor :))):ecrin_bebek:yavrusum benim yaz geldi annesi hergun cikaracak onu az kaldiopuyorumnanaktan
anca nete girebildim cvplar brz geç oldu kusra bakma iyi oluyo gezme benimki fena alıştı
canim yaptim evet nazlida yapti fakat kilo bildirmedi bu hafta..benim 63.8 di kilom 63.1 oldu yani 1 gunde 700 gr gitti ben 1 gunluk yaptim....bu cuma yeniden yapmayi dusunuyorum varmisin sende 1 gunluk lapaya???bu arada dogum kilolarindan kurtulma topigine yediklerini yazmissin yorum yaptim cok sagliksiz geldi bana sutun kesilir bu gidisle hep oylemi besleniyorsun???
benim çok fena çatlak oldu tüm vücudum hemde göbeğimde çok az kaldı hafif bi armut göbişim varmyos gobusunde catlak oldumu senin hamileyken??ne durumda gobus benimki hic yok nerdeyse sadece aksamlari yemekten sonra cikiyor eski haline dondu...
Kizlarrr super bir hesaplayici buldum duzenli beslenme ve sporla tam olarak ne zaman istedigim kiloya dusebilecegimi gosteriyor ben haziranin 26 sinda 56 olabilecekmisim 27 haziranda Turkiyeye gidiyorum ayy insallah yaa..
sizde hesaplayin bakalim :)))
http://www.sendezayifla.net/kilo_verme_sureci_hesapla.html
Buda yag yakma hesabi kizlar super bisey
http://www.drpozitif.com/YagYakmaHesapMakinesi.aspx
hangi yazdığımı diyon bilmiyom amahergünüm aynı olmuyo
sütüm başta azaldı zaten canım ya artık çok az allahtan ek gıdaya geçtik
benim çok fena çatlak oldu tüm vücudum hemde göbeğimde çok az kaldı hafif bi armut göbişim var
ama çatlak armut hehehe
bende hesapladım temmuz 9a kadr eski halime kavuşuyom
tabi hamile değilsem reglim 1 hafta gecikti
günaydın bonibonlar a.s.
slm kızlar cocuklarla uğrasıyorum yıne ataga gfectıler benımkıler ıkısı bırdanaz cok dıkkat etmeye calısıyroum ıste ama sanırım yıne kılo veremedım kendıme hıc vakıt ayıramıyorum cunku zamansız olmaya basladı ısler
aramıza yenı katılanlara hosgeldınız
mehayım bıraz cok gıbı geldı bana ekmekler toprak ablam ınsallah verrırsın ama ben pek guvenılır bulmuyorum o dıyetı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?