Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bu saate kadar yediklerim felaket

sabah 2 dilim ekmekle sandvic demistim zaten
ogle 1 biber yarim patlican kizartmasi ve 2 dilim ekmek (kizartmalari yedigime pisman degilim 5 aydir yemiyordum kizlar cok canim cekti)
ara 1 biskuvi cay
aksam sadece kellogs k yiycem 100 ml sutle ve elma canim hicbisey istemiyor zaten cok yedim ondan sanirim....

cok degilmi kizlar???

süpper olur arkadaşım bu vesileyle birbirimizi desteklemiş oluruz.... o zaman yarın başlıyoruz... guclubacismile

aynen daha çok motive eder yoksa ben bırakıyorum hemen başladığım şeyi sonuna kadar devam ettiremiyorum böyle çok ii olur..anlaştık yarın başlıyoruz patatesle ozaman canmhihoyyyt

sabah ben allah ne verdiyse yedim kizlar mehayi uyarirken kendim lop loplemeye basladim.ohaoldumsmile

3 dilim ekmek.nutella,fistik ezmesi,tereyag,ballar ohhh bir guzel karnimi doyurdum.su saat oldu bir erik yedim ve bol bol su ictim.ohaoldumsmile

aksamada corba ve ispanak yemegi var bugun yemek yapmadim dunkulere talibim.sempatiksalakcinni

bu saate kadar yediklerim felaket

sabah 2 dilim ekmekle sandvic demistim zaten
ogle 1 biber yarim patlican kizartmasi ve 2 dilim ekmek (kizartmalari yedigime pisman degilim 5 aydir yemiyordum kizlar cok canim cekti)
ara 1 biskuvi cay
aksam sadece kellogs k yiycem 100 ml sutle ve elma canim hicbisey istemiyor zaten cok yedim ondan sanirim....

cok degilmi kizlar???

ahanda bana sütün kesilir diyene bak kızım hiç bişi yememişin ki

ayy iyiki bende catlak olmadi yaa cok takardim kafaya valla..gobegim cok minik sabahlari dumduz aksamlari cikiyor onu bile cok takiyorum ben eskisi gibi olmak istiyorum artik....
ayy ne hamilemisin kiz yoksa neden korunmadinizmi?isteyerekmi oldu yoksa eskisi gibi yine olmazmi dediniz???:uhm:cok zor olur senin icin...

olmaz dedük zamanını hesaplayıp yaptığımız zamn bile olmamıştı hele şimdi herüfün yüzünü ayda bi iki kez öyle görüyom bunlada olursa bi hikmet vardır
laf aramızda bnm koca 2. hemn istiyo buna bakıyo ya çok
bnde diyomki 1. beceremedik bi bilene danıştık bu tempoyla ne bebeği
bence diyet ve bahrdan kaynaklanıyodur
olsa üzülürmüyüm sevinir miyim onuda bilm,yom:olmaz:

aynen daha çok motive eder yoksa ben bırakıyorum hemen başladığım şeyi sonuna kadar devam ettiremiyorum böyle çok ii olur..anlaştık yarın başlıyoruz patatesle ozaman canmhihoyyyt

canım yaaa aynen bende öyleyim hiç yok diyemiyorum bozmaya öyle meyilliyim ki o yüzden hiç başarılı olmadımmafoldumben bu sefer birbirimizden destek alalım bugün pazardan patateslerimi aldım yarın siftahı yapalım kaydirigubbakcemile5

ahanda bana sütün kesilir diyene bak kızım hiç bişi yememişin ki

kiz daha ne yiycem iyi okuyamadin galiba ekmek dilimlerine baksana sandvicler havalarda ucusuyor kac gundur icide salam peynir marulla dolu olarak tabi...aksamda kellogs yemedim fasulye yemegi ve yogurt yedim aciktim cunku...ben sana sutun kesilir diye oyle soyledim ben az yesemde sorun degil emzirmiyorum cunku ama sen emziriyorsun ve zaten az var sutum diyorsun o yuzden oyle yazdim tamamen gitmesin diye ama onemsemiyorsan sen bilirsin canim...yerimseniben

olmaz dedük zamanını hesaplayıp yaptığımız zamn bile olmamıştı hele şimdi herüfün yüzünü ayda bi iki kez öyle görüyom bunlada olursa bi hikmet vardır

ayy anim ayni sey degil dogum yapanlarin hemen hamile kalma olasiligi cok yuksek ben cok dikkat ediyorum sen nasil boyle bir hata yaptin cok zolanirsin ikisine bakarken....
erkekler boyle zaten kendileri sadece sevicekleri zaman kucaklarina aldiklari icin hemen olsun istiyorlar 2.yi ama 1 hafta soyle onlar baksa bebege birdaha asla istemezler bence:roflol:
ama dedigin gibi gecikme diyettende kaynaklaniyor olabilir yeme seklin birden degisince bunye sasirmistir belki ama sen yinede bir test al yap bence.....gercekten insan olsa uzulurmu sevinirmi bilemiyor ilklere cok sevindik ama bende bazen simdi istemeden olsa acaba uzulurmuyum yoksa sevinirmiyim bilemiyorum diyorum...cok zor olur cokkkk...yeniden uykusuz geceler evde hapislik butun gece aglama sesi:çok üzgünüm:yok yok daha cok erkennnnnnneyvahedigeldismile

myocean canim senin bel 81 den 76 cm ye mi indii ????ama ben 63 kiloyum benimki 87 cm sen nerden olcuyorsun tam olarak gogsun alt kismindanmi yoksa gobek deliginin ust kismindanmi belini ben gobek deliginin oldugu yerden olcuyorum.....

sabah ben allah ne verdiyse yedim kizlar mehayi uyarirken kendim lop loplemeye basladim.ohaoldumsmile

3 dilim ekmek.nutella,fistik ezmesi,tereyag,ballar ohhh bir guzel karnimi doyurdum.su saat oldu bir erik yedim ve bol bol su ictim.ohaoldumsmile

aksamada corba ve ispanak yemegi var bugun yemek yapmadim dunkulere talibim.sempatiksalakcinni
ah ah ah ne yapmışsın kuzucum kilo alma topiğinde deilsin :olmaz:lütfen dikkat et yoksa veremiyeceksin Şeniz

hakkınızda hayırlısı olsun :ecrin_bebek: canım hem fenamı olur ikisini birden büyütürsün opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar... diyette 1. gün... sonumuz hayır olsun alkisalkisalkis

patatesle başladık bakalım diyete..nekadar yarayacak iyi gidiyo şimdilik dimi daha erken ama*

kıslar başarılar diliyorum size benimde 4. gün meyve günüm bana et günü çok zor geldi çok fenaydı akannehir sadece haşlanmış tavuk yedim pul biberli nar ekşili ve hiç kaçamak yapmadım sonucu bende merak ediyorum aslında bu sabah bir fikir oluşmaya başladı gibi ama söylemiyecemaklinialirimsmile
size tavsiyem et gününde bir çeşit tüketmeyin yanında kırmızı ettde tüketin yoksa insan bıkıyor kolay gelsin kıslar opuyorumnanaktan

bugunku menum

sabah kellogs k 150 ml sutle ve 1 elma
ogle hunkar begendi sadece yogurtlu ve biberli ve 1 dilim ekmek
ara kellogsk barre 1 tane
aksam 4-5 yemek kasigi turlu yemegi ve 3 kasik pilav

selamlar.. benimle 5 gün 5 gıda diyetine başlamak isteyen var mı pazartesi günü ben başlıcam yalnız olmak istemiyorum..

Back
X