- Konu Sahibi lightcola fun
- #10.121
günaydın kıslar dün bayaa döktürmüşsünüz maşallah oku oku anca bitirdim
bugün yürüyüşe gidemedim felaket yağmur vardı sabah şimdide güneş var bakalım akşamayaparım inşallah egzersizlerimi insan alışınca istiyor
sende iyi gidiyosun maşallah canım birden almadıkki bu kiloları birden verelim sıkma canını
bütün fazlalıkları yavaş yavaş postalıyacağız geri dönmemecesine zemuszemus
saol canım opuyorumnanaktan evet burda iyi motive oluyorum ben mecburiyetten çıkmıştım bilgisayar yoktu ondan gelir gelmez başladım zaten inşah canım hepimiz verelim bu sefer yazın da istediğimizi giyebilelim koca popolarımızı saklamak için uğraşmıyalım :kedi:
bugün yürüyüşe gidemedim felaket yağmur vardı sabah şimdide güneş var bakalım akşamayaparım inşallah egzersizlerimi insan alışınca istiyor
nazlıbahar darısı başına canım bakalım bu sefer iyi başladım Allah bozmasıntopraksu masaallh darısı basıma dıyorum dıyorum ama .... hep yıyorum![]()
sende iyi gidiyosun maşallah canım birden almadıkki bu kiloları birden verelim sıkma canını
bütün fazlalıkları yavaş yavaş postalıyacağız geri dönmemecesine zemuszemus
topraksu ablam masallahin var ,desene bu hafta bir kilo daha verirsin ,sen aramiza gelince iyi motive oluyosun guzel gidiyosun ,sonradan ciktinmi benim gibi alip geliyosun ,insallah tamamen veririz hep birlikte kilolarimizi
saol canım opuyorumnanaktan evet burda iyi motive oluyorum ben mecburiyetten çıkmıştım bilgisayar yoktu ondan gelir gelmez başladım zaten inşah canım hepimiz verelim bu sefer yazın da istediğimizi giyebilelim koca popolarımızı saklamak için uğraşmıyalım :kedi: