Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

anam sen zaten mankensın ne 50si kız boyun uzun senın bır ıkı kıloyla tamadır senın ısın ben 58ken manken gıbısın dıyorlardı sen benden de uzunsun 58le sen tam manken olursun

anam sen zaten mankensın ne 50si kız boyun uzun senın bır ıkı kıloyla tamadır senın ısın ben 58ken manken gıbısın dıyorlardı sen benden de uzunsun 58le sen tam manken olursun

kiz sen 168 degilmisin 2 cm var aramizda 50 olmayi dusunmuyorumda ama 55 i gormek istiyorum canim yaaa
ikinci bebis olmadan once 55 olup o kiloyu korumayi istiyorum

ha bu arada yarin yapiyoruz dimi lapayi ben 2 gun yapicam sen:uhm:

Valla arkadaşlar benim manken olabilmem için benden bi ben çıkmalı üstünede daha da vermem gerek....allahım ümitsiz vakkayım bennnnnnnnnnnnnnnnnn

Özellıkle reglı dÖnemınde kullanılması daha gÜzel sonuÇlar verıyormuŞ bu dıyetı dıyetısyenler hastalarına verıyormuŞ

ıkı gÜn ıÇınde 2 ıla 1 kılo verdırıyor

pırınÇ lapası dıyetı

her ÖĞÜn ıÇın 1 Çay bardaĞı pırınÇ veya esmer pırınÇ yaĞsız bırazcık tuzla haŞlıyoruz ve her ÖĞÜne bır Çay bardaĞı

toplamda 4 Çay bardaĞı ÖĞÜnlere bÖlerek yıyoruz ama bana 4 Çay bardaĞı Çok geldı sız kendınıze gÖre ayarlarsınız
ayrıca bol su ıÇmeyı ıhmal etmeyın

kızlar bana az msade keremın corba saatı geldı ardından bende oğlen yemeğimi yerımn corba ve mantı
gorusmek uzere gelırız 1saate kadar

Lapaya tuz ve yogurt koymak veya herhangi baska bir yemekle karistirmak kesinlikle yasak cunku bu lapa odem atmaya yariyor dolayisiyla hafiflemeyede....ama isterseniz pulbiber nane domates salatalik ve limonla tatlandirabilirsiniz

saolasin canim senin emreyi benim yerimede op..Şeniz
Her ne kadar kendini gens hissetsende sanirim buranin en buyugu dolayisiyla topigin ablasisin...a.s
çok teşekkür ederim canım ince düşüncen içinde saol opuyorumnanaktan

ayyyy ablam kusura bakma
ne demek ol e dusunurmuyum ya yasın cok deılkı hem nıyekı 44 olupta hala zayıflamak ıstemek ne gzl kendın ebakmak her zmn gzl gorunmek hem yasına gore cokta deılkı kılon senın opuyorum senı
yok tatlım ne kusuru :kedi:
daha önce karşılaşmadığımız için bilmiyorsun tabii ama sempatik,prenses bilir neden zayıflamak istediğimi hani şu gelmesi engellenemiyen menopoz belası varya işte ondan bende bel ve boyun fıtığı var kilo almamam gerekiyor ehh bende yaşım itibariyle o döneme yaklaştığımdan öncesinden ne kadar verirsem kaardır bütün çabam onun için
kocaman öpüyorum canım tabii bebişinide :emir_bebek:opuyorumnanaktan

ayy 44 kilomu sanmis bende yasina dedi sandim hayal ruya gibi yi:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:

pardönnnnnnnnnnnn arkadaşlarrrrr
ben rakkamları görünce otomatik kilodur modundayım hehehe benimki 3 haneli ya ondan dedim hayal gibi diye
üzülme canım burda herkes o modda opuyorumnanaktan

Valla arkadaşlar benim manken olabilmem için benden bi ben çıkmalı üstünede daha da vermem gerek....allahım ümitsiz vakkayım bennnnnnnnnnnnnnnnnn
sakın öyle düşünme ümitsizliğe kapılma
tamam vermen gereken çok kilo var ama sabırlı ve gerçekten istekli olmalısın başaracağına inanırsan olur
bak kilondan dolayı sende ödem çok fazladır lapa diyetini yapabilirsin
şekersiz yeşilçay ve nescafede ödem attırıyor
akşam yemek olarak salata-çorba,salata yoğurt yiyebilirsin hafif olur
ara öğün yada öğün yerine iki yeşil elma doğrayıp üstüne yoğurt ve bol tarçın atıp yiyebilirsin bunu ben çok sık yaparım umarım yardımcı olmuşumdur opuyorumnanaktan

ıkımızden bASKAda yok sanırım yapıcak olan
canım bende isterdim ama bende ödem olmadığı için faydalı olmaz
ben daha önce yaptım bol pulbiberi serpmiştim yanında yeşilliklerle yemiştim pilav niyetine
inşallah faydasını görürsünüz kolaylıklar sağlıklı zayıflamalar diliyorum opuyorumnanaktan

Back
X