- Konu Sahibi lightcola fun
- #10.141
anam sen zaten mankensın ne 50si kız boyun uzun senın bır ıkı kıloyla tamadır senın ısın ben 58ken manken gıbısın dıyorlardı sen benden de uzunsun 58le sen tam manken olursun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anam sen zaten mankensın ne 50si kız boyun uzun senın bır ıkı kıloyla tamadır senın ısın ben 58ken manken gıbısın dıyorlardı sen benden de uzunsun 58le sen tam manken olursun
Valla arkadaşlar benim manken olabilmem için benden bi ben çıkmalı üstünede daha da vermem gerek....allahım ümitsiz vakkayım bennnnnnnnnnnnnnnnnn
ıkımızden bASKAda yok sanırım yapıcak olan
anaa ben cuma sadece ya az cok emıyor kerem cay nıyetıne ok onuda ben bıtırıp engellemeyım onu cuma yeterlı bana sen basla yrn
hehehe sorma karsılıklı zayıflsrıx bıxde
kızlar bana az msade keremın corba saatı geldı ardından bende oğlen yemeğimi yerımn corba ve mantı
gorusmek uzere gelırız 1saate kadar
çok teşekkür ederim canım ince düşüncen içinde saol opuyorumnanaktansaolasin canim senin emreyi benim yerimede op..Şeniz
Her ne kadar kendini gens hissetsende sanirim buranin en buyugu dolayisiyla topigin ablasisin...a.s
yok tatlım ne kusuru :kedi:ayyyy ablam kusura bakma
ne demek ol e dusunurmuyum ya yasın cok deılkı hem nıyekı 44 olupta hala zayıflamak ıstemek ne gzl kendın ebakmak her zmn gzl gorunmek hem yasına gore cokta deılkı kılon senın opuyorum senı
:roflol::roflol::roflol::roflol:ayy 44 kilomu sanmis bende yasina dedi sandim hayal ruya gibi yi:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
üzülme canım burda herkes o modda opuyorumnanaktanpardönnnnnnnnnnnn arkadaşlarrrrr
ben rakkamları görünce otomatik kilodur modundayım hehehe benimki 3 haneli ya ondan dedim hayal gibi diye
sakın öyle düşünme ümitsizliğe kapılmaValla arkadaşlar benim manken olabilmem için benden bi ben çıkmalı üstünede daha da vermem gerek....allahım ümitsiz vakkayım bennnnnnnnnnnnnnnnnn
canım bende isterdim ama bende ödem olmadığı için faydalı olmazıkımızden bASKAda yok sanırım yapıcak olan