Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

slm kızlar kımsecıker kalmamıs burdada bende araarda bır elma yrm galeta yrm kase yoğut ve bır salatalık yedım ayyy uazınca ne kadar cok oldu ya bırazdan cocuklarımıda alıp duzce merkeze gecıcez cok heyecsnlıyım bi arsa alma durumumuz varda begenırsek alıcaz ve burdan tasınıcaz ılcadeyız bız hıc alısamadım buraya ustune ewımızı yapıp ucup gıdıcez ınsallah buralardan dua edın kızlar
gorusmek uzere

lmaz: ogunlerden yarim saat once icmelisin canim..miden suyla dolsunki istahin azalsin doktor tavsiyesia.s

insallah begenirsiniz canimolumunekankayizsmile

kızlar ya su sorumda benı bı aydınlatın walla
su ısını yemeklerın ustune hemen ıcebılırmıyız yoksa bır saat sonra falan mı ıcmemız gerekıyor????
bır turlu karar kılamadım !!!!!!

şşşşşş elma dersem cık armut dersem cıkmaaa

elmaaaaaa

huhu sempatimmm ordamısın ??? gordum senı cık ebesın bana ne bana ne

slm kızlar
sbh: ballı sirkeli su
mısır gevreği
ara: 1 tane haşlanmış yumurta 1 elma adaçayıöğlen: 2 kaşık biber kavurması,2 kaşık rus salatası,2 dlm çavdar ekmeği
üzerine yeşil çay içtim
akşam: mısır gevreği yedim şimdi ıhlamur içiyo
gecede 2 kaşık yoğur ve meyva yerim bgn hava çok kötüydü kızımla çıkıp yürüyemedim
mehayım kocayı kaçırmadım çok yoğun çalışıyo o gelinceye kdr bnm yaramz suyumu çıkrmış oluyo
kızlar lapaya katılmak isterdim ama 14 gün programını deniyom bakem ne kadr gitçek sonrasında sizlen yaparım

kızlar ya su sorumda benı bı aydınlatın walla
su ısını yemeklerın ustune hemen ıcebılırmıyız yoksa bır saat sonra falan mı ıcmemız gerekıyor????
bır turlu karar kılamadım !!!!!!

ben hiç öle bişi bilmiyom susadımmı yemekte yemekten önce sonra içiyom valla
şu sıralar susamasamda içiyom kilo verim diyekaydirigubbakcemile5

şşşşşş elma dersem cık armut dersem cıkmaaa

elmaaaaaa

huhu sempatimmm ordamısın ??? gordum senı cık ebesın bana ne bana ne

kizim ya bende hem masa hazirliyodum hemde bakiyodum sonra yazicaktimsempatiksalakcinni hemen gordun ,ne bakim duruyon yaw ,once ne guzel gizliden gizliden geziniyodumkaydirigubbakcemile3

canim valla benimde bilgim yok ,hatta suyla aram olmadigi icin oncesi sonrasi kac saat sonrasi bilmiyorum ,keske benimde aklima gelsede icsekafamçokkarıştı

aynı bende oleyım ya hıc aklıma gelmıyor bır gun ıcmesem aklıma gelmıcek hıc
ama bende zayıflamk ıcın ıcyorum az once arkadsın tartısı ortadaydı bı cıkım dedım hala benı 68 gosterıyo
ama cumartesı sabahı bakıcazbaakalım

he m bıde ole gızlı gızlı gezınmek yok yakalnadın bak

ya gamze bgn okulda kusmu s atesı cıkmıs cok ılac verdım doyudum uyuttum cumaya ıyılesse barı cok hevesle bekledı 23nısanı ya anne nolur hastada olsam gıdeyım dıyor ıns. ıyılesır

bu arada gıdıp baktığımıza rsayı begnedık mahhallesı falan cok sıcak geldı bıze dssahıbıylede anlasılırsa alıyoruz kızlar bu da mutlu haberım

aynen ya benimde hic aklima gelmiyo diyorum koy yanina ic diye ,ama yine icmiyorm ya
e canim bazen vakit olmadan bakip cikiyorum sonra yazarim diye
hatta bugunki yediklerim masallah yazicamda artik sonra yazim birazdan escegizim gelir :)

canim arsami diyosun ben tam anlamadim ,mutlu haber olduguna gore, hadi bende sevindim senin adina:) hayirli olur insallah

merhaba kıslar a.s.parktaki aletlerde çalıştım geldim zemuszemus
bugün yediklerim cokacimcoook
kahvaltı- klasik tam buğday ekmeğiyle
ara-sade kahve
öğle-balık çorbası ilk defa yedim güzelmiş akannehir
ara-2 küçük elma
akşam- canım yemek istemediği için 1 paket form bisküvi şekersiz çay(şu anda hüpletiyorum :jeyyar:) çay iyi geldi
iyi akşamlar a.s.
nazlıbahar kızına geçmiş olsun canım acil şifalar
arsanızda hayırlı olsun canım inşallah alısınız

--------------------------------------------------------------------------------

tatlım ameliyat olacağım pazartesi bademciklerimden şimdiden evi çok iyi temizlemem gerek dışarı işlerimizde çok yani bu diyetimi bozmam lazım bünyemi zayıflatmayım dikişli olacak sanırım riskli kanama riski yüksekmiş yarın kesinleşmiştir sorcam yatıracaklarmı dikişlimi olacak bunları öğrenmem lazım adet olucaktım tam gelmeye başlamıştı aradılar bende jinekoloğumu aradım başla hemen dedi adet kesici ilaç içtim bi tane ameliyata kadar içeceğim artık oda ödem yapıyor amaaan yaa ama ameliyattan sonra iyileşince hemen aranıza döneceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…