Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

cnm ya cokn sevındım kurtuldugıuna

sacma sapan bı tartısma kım ne ısterse yazsın ya

ne zmn gelırkı mehayım???

sagol nazlim kac gun mapus yediki mehay simdiden ozledim mehay burayi okuyorsan msne gel laaaa acik tutucagim gelirsen ziplativer mutfaktayim oga goreeeeebayanssulusmile

sempatiğim büyüyolar valla yine buralardayız dediğin gibi
mehaya ne olmuş kapsam dışı
bende yediklerimi yazmaya çalışıcam kızımdan fırsat buldukça
bence extra spor yapıyosak ne yaptığımızı ne kadr süre yaptığımızı hangi bitkileri kullandığımızı flnda yazalım iyi olur
ben akşamları elma sirkesi içiyom bgnlerde boğazım kötü olduğu için ıhlamurda çok içiyom
bide rezene +anaso+ ısırgan otu kaynatıp içiyom

prensesim sevindim kiz buldugunuza insalah birdaha cikmaz ,sana gercekten baya is cikti, agzi acik disarda olan yiyecekleri at ne olur ne olmaz ,kokten temizlik yap ,bide ilac falan satiliyosa evinin kenarlarina fallan sik gelmez bir daha
valla sasirdim ben apartmanda oturuyosaniz nasil olduda geldi bu pislik ya

bende bir bilsem nereden geldigini ama bilmiyorum yeminle basim donuyor camasir suyundan kalktigimdan beri tabak canak neyse yikadim.yiyecegim yoktu ortalikta allahtan sadece yeni aldigim unlarimin ambalajlarini parcalamis onlarida attim zaten ay cok kotuyum sempatim

canim ya korkma niye korkuyosunn,belki yemede icmede tedirgin olursun
bak dedigim gibi mutlaka ilaci vardir alin evin koselerini falan ilaclaayin iicniz rahat eder
korkma diyrum ama sonucta buda bi ev dimi bi yerden cikarsa diye korkarsin
bak demekki yeni girdi hemen farkedip yakalamisiniz,baskada coktur zaten

insallah yoktur canim her yere yapiskanli tuzaklardan aldim koydum allah belasini versin herif gelecek daha yemek yapacagim of allahim oldum biitim yorgunluktan yarinda tum evi silecegim her yerde gezmis alahin belasi,

makarna yapayim bariiii hazir al desem askima canim hic cekmiyor midem alt ust oldu.....

bikac biseyler hazirla yeter kac kisisiniz zaten
sanda kolay gelsin canim ne diyim oylede oturamazsin icin rahat etmez
heralde okulada gitmiyosun

prensesim canim ya sen blogunmu var ,daha oncede baktim googleden aradim bulamamistim,duzenliyosun hala zannediyodum
az once buldum daha yeni baslamisin canim ya hadi hayirli olsun guzel baslamisin
bu arada ilk musterin ben oldum :)))
bende cok zamandir blog yapmayi istiyodum hep aklimdaydi cok imlreniyodum yapanlara
bu sene hic bos kalmadim hep okulla gecti
ama okul bitsin ,yada bizimkileri gonderim bi turkiyeye rahatlarim ,ozaman insallah bende duzenlicem
sana basarilar artik takipcinim :) ha bide destekcinim

kızlar bgn yediklerim
sbh az ekmekle menemen 1 tane milföy azcık krem peynir 1 çay kaşığı fındık ezmesi
arada 1 armut 10 tane fln çilek 2 bardak ıhlamur 1 bardk sütlü az şekerli nescafe
saat 5 gibi erişteli yeşil mercimek çorbası
akşmda elma yiycem ve 1 bardak süt içerim
emziriyom onu dikkate alın
şimdi yeşil çay içiyom
ve bgn 4 saat ütü yaptım kaç kalori yakmışımdır
bide çok yemişmiyim
yorum istiyom ltfn

sagol sempim bakamadim bu ara bloguma daha cok yeni ya bebek gibi bakalim insallah buyutmeye calisacagim.bende cok imrenirdim halada imreniyorum portakal agaci ve hunerli bayanlar benim icin idoller ya masallah onlara harika seyler yapiyorlar.

insallah sende acarsin bir blog libidende bekliyorum aslinda ay acinda komsu olak....

selam kizlar nasilsiniz :)))

selam canım biz iyiyiz saol sen nasılsın geçmiş olsun

bugün yediklerim cokacimcoookcokacimcoook
kahvaltı klasik
1 nescafe
kavrulmuş ıspanak,çorba
1 elma
yeşilçay,diet bisküvi
3 köfte,patates salatası,çorba,2 dilim ekmek

iyi akşamlar :a015:

mehay ne cabuk kurtuldun kiz mapustan iyiki az yemissin ohaoldumsmile

yok kurtulmadim kactim mapustan firar ettim:roflol::roflol:
valla ban falan umrumda degildi o an en azindan icim rahat su an ezdirmedim kimseye kendimi sempatiksalakcinni:dance:

buda sanaŞenizŞeniz
fareleri nittin gii???delikafadulden

malesef prenses oyle oldu
mehaya demistim cevap verme ,ama baya cevap vermis ,e dogal olarakta ceza almistir
bilmiyorum ne kadar artik bizim yazimizi burdan okur yine o ,gelmesini beklicez

insallah kurtulmusuzdur ablam ya cok fena oldum dun gece soklardaydim yani dusundukce midem alt ust oluyor ben dayanamam boyle seylere cok hassasim ya.................

gnydın
nolömus kızlar ya (((
cok uzuldum

canlarim saolun beni dusundugunuz icinŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

mehay gecmis olsun canim :) sengözlerimebaksanabbitirip gelmisin ,biraz ozleyelim dediydik ,sende ozlemeye kalmadan geldin yawsempatiksalakcinni
sakasi bi yana hos geldin canim sevindim hemen geldigine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…