- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #9.961
kizlar yakaladik fareyi sukurler olsun iinsallah bir tanedir yavrusu felan yoktur.bugun butun mutfagi ve evi hijyenliyecegim.basima bir suru is cikti.
valla semposum bende dedim mehaya ama ne yapsin oda dayanamadi kizin sucu yokki sanki osahislar hic yabanci dil kullanmadilar topiklerde,fareye gelince bende bilmiyorum nereden geldigini guya apartmanda oturuyoruz offf hala korkuyorum, devami var diye.........
selam kizlar nasilsiniz :)))
mehay ne cabuk kurtuldun kiz mapustan iyiki az yemissin ohaoldumsmile
malesef prenses oyle oldu
mehaya demistim cevap verme ,ama baya cevap vermis ,e dogal olarakta ceza almistir
bilmiyorum ne kadar artik bizim yazimizi burdan okur yine o ,gelmesini beklicez
kizlar yakaladik fareyi sukurler olsun iinsallah bir tanedir yavrusu felan yoktur.bugun butun mutfagi ve evi hijyenliyecegim.basima bir suru is cikti.
valla semposum bende dedim mehaya ama ne yapsin oda dayanamadi kizin sucu yokki sanki osahislar hic yabanci dil kullanmadilar topiklerde,fareye gelince bende bilmiyorum nereden geldigini guya apartmanda oturuyoruz offf hala korkuyorum, devami var diye.........
insallah kurtulmusuzdur ablam ya cok fena oldum dun gece soklardaydim yani dusundukce midem alt ust oluyor ben dayanamam boyle seylere cok hassasim ya.................
gnydın
nolömus kızlar ya(((
cok uzuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?