- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #9.941
ayyyy hıc bır fıkrım yok cnmgunaydin kizlar cok kotuyum ben galib aevimde fare var.
ya fare un yermi ya allahim olcegim nasil kurtulucam ben bi illet seyden,dun pasta borek yapayim dedim unlari koydugum dolabi bir actim unlarimin ambalaji citir citir yenmis ve yanlarinda bir kac kurumus kaka vardi.ama o dolabimda daha bir suru yiyecegim vardi onlara dokunulmamis sadece un yenilmis.bu nedir kizlar bilen birisi varsa soylesin.dun hepsini attim sonra bir paketi atmadim deneyim dedim yine bir posete koydum o dolaba koydum yine unu sabah bir baktim yenilmis yine bir yerinden sadece poset yeniliyor bence un yenilmemis poseti delip kaciyor kucucuk kucucuk kizlar nedir bu ya ?
kizlar ben bu 5 gunluk diyetleri cok sagliksiz buluyorum bence saglikli beslenerek zayiflamaya calisin....cunku 5 gunde verdiriyor 1 gunde geri geliyor birakinca hemde fazlasiyla..ben sadeece 2-3 gunluk lapa diyetini o da odem atmak icin iyi oldugundan nadiren uyguladim...(zaten diyetisyenlerde oneriyormus)
bence ekmegi kissaniz abur cubur hamur isi yemeseniz ve tabi kizartmalarda kolayca zaten verirsiniz 1 haftada o vermek istediginiz kadar kiloyu...ben denedim ve gordum cunku....bakin gecen hafta boyle beslendim 900 gr gitti...cok fazla bir kilom olmamasina ragmen ustelik..sizde deneyin, ne kaybedeceksinizki...
kizlar ne zamandir herkes diyetleri saldi iyice bence toparlanmamiz lazim bence bu hafta 3 gunluk lapa diyetiyle yarisalim..kimler var bakalim???? liste yapalim....
kizlar fare olsa herseye saldirmazmi mutfakta acikta meyvem felanda var baska kuru gidalarda yeni alip posete koymustum onlarda var neden sadece un'a dadandi bu pislik birde hamam bocegi olabilirmi?ben dun su pisliklerden buldum unun yaninda soldakilerden kucuklerden hangisi fare pisligi ay topigide isgal ediyorum ama konumu acsam ne
aksam menüm:: az pilav bır tabak patateslı kofte bır dılım de kepek ekmek
aralarda 6tane çilek aatıstırmıstım
aksama da meyva ıle kapatmak ısttyorum gunu bakalım cumaya z kaldı cuma sabahı tartılcaz :))
gzl bı sonuc beklıyorum ama... kerem uyandı ......
o zaman mehaycim senin icin geliyorrrrrrrr:))
sabah
kahvaltilik gevregi
soya sutu
yesil cay
ara
yesil cay
ogle
1 dilim ekmek
kasar
1 domates
ara
1 elma
yesil cay
aksam
etli bir tur yemek
sonra disari cikacaigimm ama bi sey yemem sadece icerim
o zaman mehaycim senin icin geliyorrrrrrrr:))
sabah
kahvaltilik gevregi
soya sutu
yesil cay
ara
yesil cay
ogle
1 dilim ekmek
kasar
1 domates
ara
1 elma
yesil cay
aksam
etli bir tur yemek
sonra disari cikacaigimm ama bi sey yemem sadece icerim
evet canim sorma bayadir gorusmuyooruz, iste aynen bildigin gibi devam ediyoruz, aslindan ben sana burdan bikac kez cevap verdim ama sen okumamisindir heraldekanakalarım nasılsınız mehayım taTLIM NASIL GıDıYO
SEMPATıK UZUN SÜREDıR DENK GELMıYOZ NELER YAPIYOSUN
canim ben isterdim ama bu hafta malesef yapmam ,cunku yarin okula gitmicem ,i komsuya gideriz belki oturmaya,insallah orda fazla kacirmam hafta sonu da malum yapamiyorum ,insallah haftaya olurkizlar ne zamandir herkes diyetleri saldi iyice bence toparlanmamiz lazim bence bu hafta 3 gunluk lapa diyetiyle yarisalim..kimler var bakalim???? liste yapalim....
canim ya nerden cikti bu fare kiz sizin ev apartman degilmiydi ,sasirdim valla ,helen gidip ilacini alin ,ne dmek evde fare olmasi,insallah giderirsinde, ozamana kadar ayak ustunde durursun heralde, cok kotu ya bide yiyeceklerin falan arasinda, ha bide kizim o pisliklerinin resmini koymuusunya ,onu kaldir beee zaten rejimdeyiz, bakinca icim bulandieyvahedigeldismilekizlar her ikiside fare pisligiymis yukarda ekledigim resimler aman allahim artik eminim evimde fare varrrrrrreyvahedigeldismile
ya kizlar herkes hergun ne yedigini yazsa bir sonraki gun olmazmi yaa en azindan boylelikle kim ne yemis belli olur kimin neden veremedigide:jeyyar: hem birbirimize fikirde vermis oluruz fenami olur..ner dersiniz???:jeyyar:
:lepi::lepi::lepi:aksam yemegine yogurtta ekle bence ve 1 dilim ekmekopuyorumnanaktan
kiminle cikican kiz:jeyyar::jeyyar:
gnydın
nolömus kızlar ya(((
cok uzuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?