- Konu Sahibi lightcola fun
- #9.981
topraksu ablam sende hosgeldin :)
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz sende hoş geldin canım opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
topraksu ablam sende hosgeldin :)
selam kizlar nasilsiniz :)))
mehay gecmis olsun canim :) sengözlerimebaksanabbitirip gelmisin ,biraz ozleyelim dediydik ,sende ozlemeye kalmadan geldin yawsempatiksalakcinni
sakasi bi yana hos geldin canim sevindim hemen geldigine
saol cnm hos geldın Allah tan hemen gelebıldın :)
gnydın bu arada herkese....ya ben dun reglı oldum 1kılo vermısımdır dıye bu sbhı artılmak ıcın ıple cekıyordum ama yıne de tartıldım 68 cıktı yıne Allah tan 68ustune cıkmamısım :)))ama demekkı yın e de az da olsa vermısım bu haftayı bı atlatalım bakalım hadı bakalım kımler ne kadar verdı he bu arada 68i gorunce ben bı tost yaptım ıkı kepek ekmeğinden sucuklu tarafından)) oyyyy bı yedım kı heheh
ooooo ben sana yetısmeye calısıyorum sen nereye gıdıyorsun bekle benı ama bu regl olmam benı uzdu sınırlerım bozuldu ya hevesle bu sabah 1kılo 67gormek ıstyordum
senden ne alem ?
topraksuuu ohhh masallah cnm hadı hayırlı olsun cnm :)))
merhaba arkadaşlar yorumların bir çoğunu okudum benimde kilo sorunum var ve artık umudumuda yitirmeye başlıyorum gün geçtikçe kilo vermem dahada zorlaşıyor 28 yaşındayım ve obez durumundayım acil olarak kilo vermeliyim kullanmadığım ilaç kalmadı şimdi şok bir diyet denemeyi düşünüyorum gerçi 3 kilo 5 kilo değil 40 kilo vermem lazım ama 5 verebilsem 40 da verebileceğime inanıcam bana önerebileceğiniz şeyler varmı her gün sizler gibi takip ederek ve kontrol ederek vermeye çalışmalıyım sanırım ama destek ve önerilerinizede ihtiyacım var teşekkür ederim .
kizlar kilo bildirimi cumami, cumartesimi yapiliyo
ben kilo almisim gozukuyorum listede ,nedeni iste yaptigim diyetin 1 kilosunu aldim ,buyuzden bu hafta boyle oldu
haftaya insallah vermis olarak karsinizda olcam
topraksu ablam masallah guzel vermisin ,hadi sende bu azim varken ,bizi gecmeye falan sakin kalkma
bu arada herkese gunaydin ,yine okula gitmedim :) ise gitcem