- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #9.921
selam kızlar..ben acil bir seyehat nedeniyle isveç diyetini 6. günde bırakmak zorunda kaldım. zaten . 6. günde bırakılmalı yada pes etmeden 13e kadar devam edilmeli...
şu anda kilom 81.1 ... 82.6 ile başlamıştım diyete... acai de aldım ama ben daha bir enteresan faydasını göremedim... hala önüme yığ yemekleri rahat rahat aa niye getirdin demez yerim :)
sabah çok ince bir dilim ekmek ile kahvaltımı yaptım. 2 öğlendir yulaf ezmesi aldım . süt ile içine biraz ceviz kuru kayısı ve kuru üzüm koyarak onu yiyorum. akşamları da hafif ızgara yada salata .bu akşam sebze yemeği yicem mesela.. bu şekilde.
ama akşama sporuma geri dönüş yapıcammm...
eşimde bende şunu farkettik ki ...istediğin kadar boğazı kesmeye çalış spor olmadı mı bi işe yaramıyor ( yada bende öyle )
spor yaparken normal yiyordum yine ama belim incelmişti. kalçalarım ve bacaklarım şekillenmişti miden daralmıştı... sporu bıraktım hemen yerleri doluverdi:)
plates becerebildiğiniz kadar yapmaya çalışın . ben mekik hareketini ve bacak hareketlerini plates topum ile yapıyorum.
bir mucize olsa ; sabah bir uyansam o istediğim kiloda kalksam... çok şey mi istiyorum sanki ??
ben 5 kiloya ulassam istedigim kiloyada ulasmis olucam zatenkaydirigubbakcemile3 ayy insallah yaaaaaaa:Saruboceq:
ayyy kizlar sabah cok erken kalktim oglumdan dolayi feci sekilde karnim acikiyor surekli istahimda acildi bugun yaa..buraya girdim burdada kimse yok bana kizicak...en iyisi gidip biseyler yiyeyim :))
gunaydin kizlar cok kotuyum ben galib aevimde fare var.
ya fare un yermi ya allahim olcegim nasil kurtulucam ben bi illet seyden,dun pasta borek yapayim dedim unlari koydugum dolabi bir actim unlarimin ambalaji citir citir yenmis ve yanlarinda bir kac kurumus kaka vardi.ama o dolabimda daha bir suru yiyecegim vardi onlara dokunulmamis sadece un yenilmis.bu nedir kizlar bilen birisi varsa soylesin.dun hepsini attim sonra bir paketi atmadim deneyim dedim yine bir posete koydum o dolaba koydum yine unu sabah bir baktim yenilmis yine bir yerinden sadece poset yeniliyor bence un yenilmemis poseti delip kaciyor kucucuk kucucuk kizlar nedir bu ya ?
bunun ilaci varmi mehayim nasil yaptiricam ben nasil oluyor ilaci felan of offf kafayi tirlattma noktasindayim
bugun bu isi halletmem lazim mehayim yoksa deliricem aman allahim basima bide bu gelcekmis olmek uzereyim stresten ev sahibi aradim konusup birseyler yapacagiz.
bugun bu isi halletmem lazim mehayim yoksa deliricem aman allahim basima bide bu gelcekmis olmek uzereyim stresten ev sahibi aradim konusup birseyler yapacagiz.
kanakalarım nasılsınız mehayım taTLIM NASIL GİDİYO
SEMPATİK UZUN SÜREDİR DENK GELMİYOZ NELER YAPIYOSUN
kizlar ne zamandir herkes diyetleri saldi iyice bence toparlanmamiz lazim bence bu hafta 3 gunluk lapa diyetiyle yarisalim..kimler var bakalim???? liste yapalim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?