• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

yok cnm ya
bır haftada deıl o :)))))
nerde gecen yıl ılk hafta ole olmustu ama bu yıl dayanamıyorum yıyorum hemen bak yıne yrm cukolatayı yedım hehe ama pazar bgn tatıl dımeee:)))
bı yanlıslık oldu sanırım bır bucuk ıkı haftada verdı m yenı basladım ya sular gıdıyor galıba bana hep ole oluyor sponra dıkkat edersem haftada bır kılo bır kılo gıdıyor inşallahh

ohhhh yarasinn afiyet olsunn hehehehkaydirigubbakcemile3

evet sempatiğim pierre cardin işini demiştim olmadı demek hayırlısı olsun onlar kaybetti
inşallah mutlu olacağın severek çalışacağın bir yer olur daha önceleri diktiğin bir elbiseyle bolero görmüştüm harikaydı dikişin çok güzel o günden bu güne dahada geliştirmişsindir eminim

bende 1 kilo verdim bu hafta çok yavaş gidiyo şu kilolar aslında diyet yapamıyom emzirdiğim için ama 3 gün yol yürüdüm sıkı bi yürüyüş yaptım mekikte çekmeye başladım artık inşallah havalar tekrar düzelirse devam etçem yürüyüşe sporsuz olmuyo uykudan elim olmuyo olsa evde bisiklet ve koşu bandı var kullancam diğer zamnlarda kızım bırakmıyo 3 gündürde üşütmüş sesi fln kısılmış yavrumun daha bi huzursuz olmuş
onlar hastalanacağına biz hastalansak ya ne gzl olurdu

myocean kuzucuğuna çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
verdiğin 1 kilo içinde tebrik ederim darısı bizlere inşallah
herkese iyi akşamlar önümüzdeki hafta hepimiz kilo verelim inşallah
yaz geliyor hepimiz incecik olalım zemuszemus

myocean kuzucuğuna çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
verdiğin 1 kilo içinde tebrik ederim darısı bizlere inşallah
herkese iyi akşamlar önümüzdeki hafta hepimiz kilo verelim inşallah
yaz geliyor hepimiz incecik olalım zemuszemus

çok tşkr temmenimiz yzazayıf girebilmek onun için çaba sarfediyoz
valla doğumdan önceki kıyafetlerimi çıkardım brz motive edr ayda 4 kilo verirsem eğer haziranda hamilelik öncesi kiloma gelcem
çok ütopik değil ayda 4 kilo bakalım ne olcak

gunaydınlar mutlu bır hafta dılegıyle

nasil verdin 1 haftada 3 kilo gii devlet sirrimi soylesenekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aşukum bende bılmıyorum ki heheh ama dıet oncesı gece gunduz farketmıyordu yıyordum bırden dıkkat edunce oldu sanırım sudur o ya gecen yıda ole olmustu bana bırde beyaz ekmek yemıyorum ama bu sbh sımdı ycı3em cunku ekmeğim bıtmıs oğleden sonra alırım artık benım ıcın asıl bundan sonrası zor yavas yavas gıdıcek ya :)))

bende 1 kilo verdim bu hafta çok yavaş gidiyo şu kilolar aslında diyet yapamıyom emzirdiğim için ama 3 gün yol yürüdüm sıkı bi yürüyüş yaptım mekikte çekmeye başladım artık inşallah havalar tekrar düzelirse devam etçem yürüyüşe sporsuz olmuyo uykudan elim olmuyo olsa evde bisiklet ve koşu bandı var kullancam diğer zamnlarda kızım bırakmıyo 3 gündürde üşütmüş sesi fln kısılmış yavrumun daha bi huzursuz olmuş

cnm cok gecmıs olsun kıyamam ya keske onların yerıne bız hasta olabılsek :(((onlar olmasa bu yıl cok zor bır kıs gecırdık bırı ıyılesıyor bırı hasta artık yaz gelsın ıstıyorum

slm kızlar 2 gundur cızmeyı astım kendımı suclu gıbı hıssedıyorum
bu hafta acayı dıkkat etmem lazım cok moralım bozuldu

slm kızlar 2 gundur cızmeyı astım kendımı suclu gıbı hıssedıyorum
bu hafta acayı dıkkat etmem lazım cok moralım bozuldu

sıkma canını be hangimiz zaman zaman kaçırmıyoruzki delikafadulden
bol su iç birazda spor yerleşmeden atarsın inşallah
bende bugün kaçırdım biraz ama akşama yemiyecem yada sadece diet bisküvi
kaçırmamın nedenide temizlik yapılıyor bugün oturdum mecburen kadınla birlikte Allah ne verdiyse ama rahatsız oldum şimdi sanki heran ağzıma geri çıkacakmış gibi sabah kahvaltıda etmediğimden herhalde şuursuzca hüplettim
işte bende itiraf ettim sempatiksalakcinni

gunaydin kizlar nasilsiniz nasil gidiyor rejimler iyimi ben gayet az yiyorum o eski istahim yok oldu spor yapicam birazdan sonrada kahvalti

dun aksam yediklerim
bir servis kasigi pirinc pilav,2 servis kasigi zeytinyagli taze fasulye,salata ve icecek

bugun kahvalti

1 yumurta,2 dilim ekmek,cay,peynir,salatalik domates ve 1 tatli kasigi recel

gnydn..
masallh cnm ınş. bole dewam eder ;)
benım ıyı sayılır yuruyuslerım ah ahh duzenlı olsa kılo varıömım hızlancak ama ....yuruyemıyortum kerem varya :(((
ben de bır haslanmıs patates bır kıbrıt kutusu peynır sekersız cay kahvaltım
oğlende corba patates salatası yıycem :)))
aksamada kofte pılav ama bgn yurumem lazım pılav yenılcek ya:))
babanneyı cagırayım da yuruyum bgn
dun kızkardesımı gordum bır haftadır gorusmemıtık ayy abla ne kdr zayıflamıssın dedı gaza geldım gene bende hehehee ama esım guluyor yok be dıyor takmıyorum gercı oncekı yılda ole dıyordu63olunca tmm daha verme demıstı

selam canim cok gecmis olsun bebisin hastaymis benimkide bu sene 3-4 kere hastalandi cok fena nefes alamiyordu burnu falan tikaliydi 1 kere acile goturduk hatta 1 aylikken...ne uyku uyuyabiliyordum ne bise korkudan sabaha kadar nobet tutuyordum...Allahim onlara verecegine bize versin cok zor oluyor onlarinki..yurek dayanmiyor....

gunaydin kizlar nasilsiniz nasil gidiyor rejimler iyimi ben gayet az yiyorum o eski istahim yok oldu spor yapicam birazdan sonrada kahvalti

dun aksam yediklerim
bir servis kasigi pirinc pilav,2 servis kasigi zeytinyagli taze fasulye,salata ve icecek

bugun kahvalti

1 yumurta,2 dilim ekmek,cay,peynir,salatalik domates ve 1 tatli kasigi recel

cok guzel askummmmŞeniz
basarilarinin devamini dilerim....yerimseniben

gnydn..
masallh cnm ınş. bole dewam eder ;)
benım ıyı sayılır yuruyuslerım ah ahh duzenlı olsa kılo varıömım hızlancak ama ....yuruyemıyortum kerem varya :(((
ben de bır haslanmıs patates bır kıbrıt kutusu peynır sekersız cay kahvaltım
oğlende corba patates salatası yıycem :)))
aksamada kofte pılav ama bgn yurumem lazım pılav yenılcek ya:))
babanneyı cagırayım da yuruyum bgn
dun kızkardesımı gordum bır haftadır gorusmemıtık ayy abla ne kdr zayıflamıssın dedı gaza geldım gene bende hehehee ama esım guluyor yok be dıyor takmıyorum gercı oncekı yılda ole dıyordu63olunca tmm daha verme demıstı

ayy bende hic yuruyemiyorum yaa havada soguk zaten bebiside birakicak kimse yok...bizim babaannede uzak zaten gelemez oyle yuruyus icin cagirsam....evdeki egzersizlede nereye kadar zayiflenirki tempolu yuruyus terleme sart:çok üzgünüm:

katılıyorum cnm ya sana bı 5kıloya ulasssam ben eskı azmım gelır de ....havalr ısınsa keremı babanneye arabasıyla gotururum orda cıkarım yuruyuede myıs ortasını bulur oda

katılıyorum cnm ya sana bı 5kıloya ulasssam ben eskı azmım gelır de ....havalr ısınsa keremı babanneye arabasıyla gotururum orda cıkarım yuruyuede myıs ortasını bulur oda

ben 5 kiloya ulassam istedigim kiloyada ulasmis olucam zatenkaydirigubbakcemile3 ayy insallah yaaaaaaa:Saruboceq:

ayyy kizlar sabah cok erken kalktim oglumdan dolayi feci sekilde karnim acikiyor surekli istahimda acildi bugun yaa..buraya girdim burdada kimse yok bana kizicak...en iyisi gidip biseyler yiyeyim :))

yeme dur doferim yoksaalsanaalsanasmile ben yeni yaptim kahvaltimi spor yapinca aciktim.

simdede esime tatlilar, kurabiyeler, pogacalar yapicam gelde dayan yeme off askim off sevmesen biraz bole seylerialsanaalsanasmile

yeme dur doferim yoksaalsanaalsanasmile ben yeni yaptim kahvaltimi spor yapinca aciktim.

simdede esime tatlilar, kurabiyeler, pogacalar yapicam gelde dayan yeme off askim off sevmesen biraz bole seylerialsanaalsanasmile

ayy benim askim hic aramaz yaa ama yinede yapacak insan durmuyor inan..arkadasimin cocuklari seviyor ona yapiyorum bende nasipleniyorum bu bahaneyle..inan kocacin sevmesede yaparsin sende mutfagi seviyorsun cunku sende benim gibi uretmeden duramazssin...a.s

Back
X