Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

saolasin canim benim a.s.benden buyuksun baya sanirim abla dememin bir sakincasi yoksa abla derim bundan sonra...

ahh ben sana ne diyeyim yaa sen ancak bundan anlarsin:oklava::oklava::oklava:

saol bebisim ayni cabayi senden bekliyorum bu hafta ona goresengözlerimebaksanab

---------------BASLANGIC KILOSU--------------28MART------4NISAN--------10NISAN

1-Mehay----------------------67-------------------------64.6----------64.6--------------63.7(900GR VERMIS)

2-Yesa-------------------------52-------------------------50-------------50-----------------50.5(500gr ALMIS)

3-Princess of Rain
------67-------------------------67-----------------67--------------66(1KILO VERMIS)

4-myocean------------------71-----------------------------70------------70-----------------69(1KILOVERMIS)

5-topraksu-------------------64-------------------------------------------64-------------------64(Yeni sayilir:)

6-nazlibahar----------------71--------------------------------------------71-------------------68(3KILOVERMIS)

7-kvsr-----------------------63------------------------------59.1---------------64---------------------------64(AYNI)

8-sympathique--------------63---------------------------------------------------------------------------61(2KILOVERMIS)

Son düzenleyen: Moderatör:

aman yaa yine birinci olamadim.kafamçokkarıştı

iyi pazarlar şekerler kilo veren herkesi kutluyorum opuyorumnanaktan
haftaya inşallah bende verenlerden olacam sositososito
yesacığım emeğine sağlık canım opuyorumnanaktan

slm kizlar nasilsiniz, iyi pazalar hepinize
fazla ugrayamiyorum yesacim benide al listeye bu hafta ok ,artik kilolari verene kadar cikmak yok,yaz geldi istesemde cikamam burdan

bende su mesur diyeti yapiyodum sali basladim dun sabah tartildim 2 kilo vermisim ,dun normalde yumurta gunuydu sabah yumurta yedim isede goturdum ,ama benim kocis doner almis gelmis allahim felaket koktu burnuma,dedim neysem ben cumartesi pazar karisik yapayim pazartesi baslarim diye, tabi o donerin pattes kizarmasindan bir iki tane aldim ,ve yarisi yedim ,aksamda pek bisey yemedim atistirmalik ,sabah yine ayni kilomdaydim

bakalm yarin yine baslicam ne kadar vercem

topraksu ablma hosgeldin nasilsin gorusmeyeli, sende baya almisin oyle gelmisin, bak burdan cikmak bize yaramiyo
nazlibaharim sende hosgeldin canim ,siz zayifladiniz cocuklari dogurdunuz buttunuz, geldiniz kilo verisiyosunuz, bi hala buralarda surunuyoz ,bi inip bi cikiyoz boyle boyle yani
mehay canim sende guzel kilo veriyosun masallah az kalmis sanada ,masallah azmine, bebis nasil
prenses kiz sen bir kilomu verdin ,yada dikkat etmediginden dolayimi oldu bu

saol canim bende bebiste cok iyiyiz sen nasilsin???

nazli bahar tebrik ettim canim birinci olmusun ,kiz okadar kiloyu sen bir haftadami verdin yani hani su 5 kilo verdiren diyetimi yapiyosun yada normal diyetmi masallah yani

mehay uzulme anam sende olursun bi gun birinci, ama haftaya ben insallahsempatiksalakcinni

bende iyim canim sukur, iste okul is devam ediyo
bu haftada diyetteydim guzel gecti hic onceki diyetler gibi degil cok hosuma gidiyo, artik ne zaman fazla kilo alsam bunu uygulucam
insallah sonradan almam ,bu gibi dietler yaptigimda arkasindan fazla dikkat etmezsem aiyorum ama dikkat etcem insallah geri almamak icin

sempatiğim saol canım iyi sayılırım evet görüşmiyeli uzun zaman oldu neyse sonunda gelebildik işte evet canımya burdan ayrılmak bize yaramadı
sende hoş geldin canım nasılsın o dediğin markada işe başladınmı başladıysan hayırlı uğurlu olsun tatlım başarılar diliyorum opuyorumnanaktan

saol ablam bende iyim ne olsun suan okula gidiyorum hafta sonuda is
en son seninle konustugumuzda hatirliyorumda pierre cardinde staj yapcam demistim heralde,orayi son haftaya kadar bekledim kagidi verdigim kisi bana kesin demisti ,ama sen yinede bekle eve kagit gelcek onaylandi onaylanmadi diye dedim ,son haftaya kadar bekledim gelmedi ,orayi biraktim
yine pariste bi marka cok unlu degilde ,defilere falan kiyafet yapiyo ,orda buldum staji hemen basladim 5 hafta boyunca yaptim bitirdim ,onlar benden cok memenunmu bende onlardan ,iste kadin beni ise alcakt, ama bu aylarda yeni stajer baslicakmis, onada soz verilmis simdilik ben okula devam ediyorum,yani beni ise alcak kagidima evet diye, yazdi bakalim bekliyorum
iste boyle geciyo gunler
sen hep evdesin hala dimi

iyi pazarlar şekerler kilo veren herkesi kutluyorum opuyorumnanaktan
haftaya inşallah bende verenlerden olacam sositososito
yesacığım emeğine sağlık canım opuyorumnanaktan

rica ederim canim benim ben de kutlarim herkesleriii listemizin daha da guzel olmasi dilegiyle mesajimi burda bitiriyorum delikafadulden

slm kizlar nasilsiniz, iyi pazalar hepinize
fazla ugrayamiyorum yesacim benide al listeye bu hafta ok ,artik kilolari verene kadar cikmak yok,yaz geldi istesemde cikamam burdandim

bakalm yarin yine baslicam ne kadar vercemu bu
[/COLOR]

tamamdir canim o zaman beni cikar desen de cikarmam artik ayni ayni der yazarim aklinialirimsmile

baslangic kilon nedir canim bi de simdiki kilon ne yaziyim bilemedimm bilmiyorumkismile

tamamdir canim bak simdi cok super oldu

GELELIM HAFTANIN BIRINCISINEEEEEEEEE

3 KILO VEREREK BU HAFTANIN BIRINCISI NAZLIBAHARRR HOBAAAAAAAA

:hooray: :hooray:

anaaaamm kızlar bıurıncı olmusum ama bısı dıyımmı sıze bır haftalık deıl o kılo :))))verılenler yanı sanırım ııkı hafta olabılır )) ama yınede caktırmadan tesekkur edıyorum hehehe
bgn pazar benım tatıl gunum ekmek yemeden fazla abartmadan bıraz fazlaya kacıyorum pazarları ızın verıyorum kendıme :))) yoksa gozum ac oluyor herseyı yemek ıstıyorum dıet yapamıyorum ((
sımdıden herkese yenı haftada bol kılo vermeler
oğlusum durmuyor kalkmam lazım

yok cnm ya
bır haftada deıl o :)))))
nerde gecen yıl ılk hafta ole olmustu ama bu yıl dayanamıyorum yıyorum hemen bak yıne yrm cukolatayı yedım hehe ama pazar bgn tatıl dımeee:)))
bı yanlıslık oldu sanırım bır bucuk ıkı haftada verdı m yenı basladım ya sular gıdıyor galıba bana hep ole oluyor sponra dıkkat edersem haftada bır kılo bır kılo gıdıyor inşallahh