- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #9.881
nazlıbahar inşallah canım vereceğiz hepimiz başka yolu yok
ben yürüyüşleride düzenli yapıyorum artık aynı şekilde parktaki aletlerdede çalışıyorum
olacak inşallah umutluyum
mehay tebrik ediyorum canım harikasın inşallah böyle devam eder
cucuma sakın haaaaa kötükedihüso uzak dur o pis şeylerden
ayyy bende naptım bılıyonuzzmu aksam mensu deıstı esım gecıkınca mısır unlu fasulye kavurdum kendıme 1dılımde kepek ekmek ıkı tabak fasulye
ardından da yedım tatlı bıskuvılerı reglı donemım yanastı cıldırıyorum datlı datlı dıye bıde elma ustune :::((
selam kizlar of of gezdik,yuruduk,eglendik,kostuk bol bol resimcektim cok yoruldum uykum var ya bir girip bakayim ne var ne yok dedim yaticam birazdan.guzel yuruyusumu yaptim ama gunun sonunda kendime mcdonalds'a attim tavuk burger aldim ve kizartma of midem sisti gunlerdir az yemekten azcik birsey yesemde karnim sisti.mc gittigimede pismanim of of 1 kilo verdiom geri almasam bari.
mehayim kutlarim canim iyi vermissin balim.
yesacim listede nihayet bir degisiklik olacak of cok sukur.
kiz mehayyy yeni yerin burasi mi oldu sempatiksalakcinni
unuttun ekim anneleri topiginiklava:
arada gir de bisiler yaz kaydirigubbakcemile
---------------BASLANGIC KILOSU--------------28MART------4NISAN--------10NISAN
1-Mehay----------------------67-------------------------64.6----------64.6--------------63.7(900GR VERMIS)
2-Yesa-------------------------52-------------------------50-------------50-----------------50.5(500gr ALMIS)
3-Princess of Rain------67-------------------------67-----------------67--------------66(1KILO VERMIS)
4-myocean------------------71-----------------------------70------------70-----------------70(AYNI)
5-topraksu-------------------64-------------------------------------------64-------------------64(Yeni sayilir:)
6-nazlibahar----------------71--------------------------------------------71-------------------68(3KILOVERMIS)
7-kvsr-----------------------63------------------------------59.1---------------64---------------------------64(AYNI)
saol canim bende bebiste cok iyiyiz sen nasilsin???slm kizlar nasilsiniz, iyi pazalar hepinize
fazla ugrayamiyorum yesacim benide al listeye bu hafta ok ,artik kilolari verene kadar cikmak yok,yaz geldi istesemde cikamam burdan
bende su mesur diyeti yapiyodum sali basladim dun sabah tartildim 2 kilo vermisim ,dun normalde yumurta gunuydu sabah yumurta yedim isede goturdum ,ama benim kocis doner almis gelmis allahim felaket koktu burnuma,dedim neysem ben cumartesi pazar karisik yapayim pazartesi baslarim diye, tabi o donerin pattes kizarmasindan bir iki tane aldim ,ve yarisi yedim ,aksamda pek bisey yemedim atistirmalik ,sabah yine ayni kilomdaydim
bakalm yarin yine baslicam ne kadar vercem
topraksu ablma hosgeldin nasilsin gorusmeyeli, sende baya almisin oyle gelmisin, bak burdan cikmak bize yaramiyo
nazlibaharim sende hosgeldin canim ,siz zayifladiniz cocuklari dogurdunuz buttunuz, geldiniz kilo verisiyosunuz, bi hala buralarda surunuyoz ,bi inip bi cikiyoz boyle boyle yani
mehay canim sende guzel kilo veriyosun masallah az kalmis sanada ,masallah azmine, bebis nasil
prenses kiz sen bir kilomu verdin ,yada dikkat etmediginden dolayimi oldu bu
1-Mehay----------------------67-------------------------64.6----------64.6--------------63.7(900GR VERMIS)
2-Yesa-------------------------52-------------------------50-------------50-----------------50.5(500gr ALMIS)
3-Princess of Rain------67-------------------------67-----------------67--------------66(1KILO VERMIS)
4-myocean------------------71-----------------------------70------------70-----------------70(AYNI)
5-topraksu-------------------64-------------------------------------------64-------------------64(Yeni sayilir:)
6-nazlibahar----------------71--------------------------------------------71-------------------68(3KILOVERMIS)
7-kvsr-----------------------63------------------------------59.1---------------64---------------------------64(AYNI)
slm kizlar nasilsiniz, iyi pazalar hepinize
fazla ugrayamiyorum yesacim benide al listeye bu hafta ok ,artik kilolari verene kadar cikmak yok,yaz geldi istesemde cikamam burdan
bende su mesur diyeti yapiyodum sali basladim dun sabah tartildim 2 kilo vermisim ,dun normalde yumurta gunuydu sabah yumurta yedim isede goturdum ,ama benim kocis doner almis gelmis allahim felaket koktu burnuma,dedim neysem ben cumartesi pazar karisik yapayim pazartesi baslarim diye, tabi o donerin pattes kizarmasindan bir iki tane aldim ,ve yarisi yedim ,aksamda pek bisey yemedim atistirmalik ,sabah yine ayni kilomdaydim
bakalm yarin yine baslicam ne kadar vercem
topraksu ablma hosgeldin nasilsin gorusmeyeli, sende baya almisin oyle gelmisin, bak burdan cikmak bize yaramiyo
nazlibaharim sende hosgeldin canim ,siz zayifladiniz cocuklari dogurdunuz buttunuz, geldiniz kilo verisiyosunuz, bi hala buralarda surunuyoz ,bi inip bi cikiyoz boyle boyle yani
mehay canim sende guzel kilo veriyosun masallah az kalmis sanada ,masallah azmine, bebis nasil
prenses kiz sen bir kilomu verdin ,yada dikkat etmediginden dolayimi oldu bu
iyi pazarlar şekerler kilo veren herkesi kutluyorum opuyorumnanaktan
haftaya inşallah bende verenlerden olacam sositososito
yesacığım emeğine sağlık canım opuyorumnanaktan
slm kizlar nasilsiniz, iyi pazalar hepinize
fazla ugrayamiyorum yesacim benide al listeye bu hafta ok ,artik kilolari verene kadar cikmak yok,yaz geldi istesemde cikamam burdandim
bakalm yarin yine baslicam ne kadar vercemu bu[/COLOR]
8-sympathique--------------63---------------------------------------------------------------------------61(2KILOVERMIS)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?