Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

CANLAR hergun baktim valla tek bir kisi kilo bildirimi yapinca liste yapmak da pek olmadi

LUTFEN cumartesileri kilo bildirimi yapmayi unutmayin canlar olmadi CUMA yapin ben cumartesi yayinlarim listesi

YENI GELENLER HOSGELMISLER SEFALAR getirmisler

Son düzenleyen: Moderatör:
---------------BASLANGIC KILOSU--------------20MART--------28MART------4NISAN

1-Mehay----------------------67-----------------------64.7---------------64.6--------------64.6(ayni)

2-Yesa-------------------------52------------------------50------------------50---------------50(ayni)

2-Princess of Rain
------67-------------------------67-----------------67--------------67(ayni)

5-Gulgulmez--------------62.3--------------------------62-------------------58.5---------58(500gr gitmis)

4-myocean------------------71------------------------------------------------70----------------70(ayni)

6-Caramelim
-----------------74----------------------------------------------------------------74(yeni uye)

7-ayshe-85------------------72---------------------------------------------------------------------72(yeni uye)

8-uzgunduygu------------57---------------------------------------------------------------------57(yeni uye)

9-haletrn---------------------62-------------------------------------------------------------------62 (yeni uye)

10-deryaberil--------------82.2-------------------------------------------------------------------82.2(yeni uye)

canım bu harketleri yapmak 30 dk yı buluyo sandığın kadar zor değil tabi yürüyüş arkasına daha etkili oluyo.
Bu konuyla ilgili bir topiğimiz var.Ben 1 yıldır düzenli yaparım bu hareketleri
geçen yıl göbek basen ölçülerim 82 - 104 bu yıl 70 - 95 oldu diyetle olmuyosa sıkılaşmayı
dene derim inşallah hedefine ulaşırsın a.s.

isveş diyetinde bugün 3. günüm arkadaşlar... sabah tartıldım. 81.3 diyete 82.6 ile başlamıştım... 3 günde 1,3 kg gitti...

beni listeye bu bilgilerle yazar mısınız :) hoşuma gitti liste olduğunu bilmiyordum ama görmek sevindirdi:))
başlangıç : 5 nisan 82,6 kg
ilk tartı : 7 nisan 81,3 kg.

teşekkürler.

a.s.a.s. merhaba kıslar ben geldim hepiniz nasılsınız bakem opuyorumnanaktan
bugün itibariyle yeniden başlıyorum 64 kg olarak yesacığım eklersen sevinirim

---------------BASLANGIC KILOSU--------------20MART--------28MART------4NISAN

1-Mehay----------------------67-----------------------64.7---------------64.6--------------64.6(ayni)

2-Yesa-------------------------52------------------------50------------------50---------------50(ayni)

2-Princess of Rain
------67-------------------------67-----------------67--------------67(ayni)

5-Gulgulmez--------------62.3--------------------------62----------------58.5---------58(500gr gitmis)

4-myocean------------------71------------------------------------------------70----------------70(ayni)

5-topraksu-------------------------64-----------------------------------------------------------------64(donus yapti:)

6-Caramelim
-----------------74----------------------------------------------------------------74(yeni uye)

7-ayshe-85------------------72---------------------------------------------------------------------72(yeni uye)

8-uzgunduygu------------57---------------------------------------------------------------------57(yeni uye)

9-haletrn---------------------62-------------------------------------------------------------------62 (yeni uye)

10-deryaberil--------------82.6-------------------------------------------------------------------81.3(isvec diyeti saolsun:)

11-nazlibahar
------------71------------------------------------------------------------------------------71(yeni uye)

Son düzenleyen: Moderatör:
canim neyseki baslangic tarihini yazmiyorum eger onu da yazarsam offfffff cok fena resmen kac aydir yerimizde sayiyoruz

bende zayıflamak istiyorum...... yerimde saymaktan yoruldum...;(((

kızzlaarrrr sizler ne deniyorsunuz bilmiyorum amaaa isveç diyetini tavsiye ederim... bir de benim kullandığım takviyeleri kullanmanızı...benim metabolizmam dehşet yavaşşşş üstelik insülün direncim var..ama bu takviyelerle ve isveç ile 3 günde 1.3 kg gitti... tavsiye ederim.

listede en obur ben gibiyim ama benim tek sorunum mide ve göğüsler...popiş ve bacaklarda bir şey yok ... o nedenlee mekik çekerek daralmaya çabalıyorum.....
geçen hafta hastalanınca sporu kestim ama nasipse başlıcam hemmen koşuma ve hareketlerime ... kilomda değişme olmmaıştı 3 hafta boyunca ama eşim şekil değişikliğini belimdeki incelmeyi yanlarımın boşaldığını fark etmişti.. yeni aldığım hala etiketiyle duran bir eteğim vardı onu giymeyi başardım :) ordan anlamıştımmm ama kilo da değişme olmadı deidğim gibi daralma oldu galiba sadece...
şimdi biraz da rakam değişince heycan yapıyorum iyi oluyor :)

sizler neler deniyorsunuz...ben geçmişi çok okuyamadım ..iş yerinde yasak kk ... ara ara açıyorummmm fazla duramıyorum.... bana da diyetlerinizi yazarsanız sevinrim :)

haydi azimli olalım arkadaşlar.....sahilde bikinilerle güneşlendiğimiz günleri düşünelim :) walla ben öyle yapıyorummmmmm....

kızlarrrr merhabalarrr 71 kılo olaraktan aranıza gerı donuyorum benı hatırlayanlar vardır :)))
ayyy vermem lazım ama fırenleyemıyorum kendımı 2nısan ıtıbarıyle baslamıs buklunmaktayım 9aylık bebegımden dolayı yuruyuse pek az cıkabılıyorum
ıkı sene once kk sayasınde bu topıkte 3ayda 14kılo vermıstim ,ama şimdi yıne o azmimi yakalamk ıstıyorum tek olmuyor

kiz nazlibahar hosgeldin ohhh topige senin gibi biri lazimdi vallahi taze kana ihtiyacimiz vardisempatiksalakcinni

bizde surunuyoruz buralarda daha sen iki tane bebisi buyuttun geldin kilo vermeye biz de ne bebis var nede kilo verebiliyoruz baci:gitme:

anaaa kız valla benden hayır yok gıbım ya ((( bı turlu ırademı kullanamıyorum aman bunuda ye nolcak dıyorum
bak 6da yeme ısını bıtırdım ama dayanamadım bi sürü kuruyemişi güplettım 2 saat olmadı daha ama yatana kadar napıcam ????((
sadece bır soda dıyorum ama ınsallah dayanırım bı gorsem 3-4 kılo verdığımı
dur ben unutmuum ıyıce profılımı değıseyım çizelge yapayım
işe ordan baslayayım

ayyyy olur cnm ya
ıkı tane bebek ne zormus ya bi de ahmet kerem de kucuk te yanı allerjık aastım basladı hastanelerden gelemıyoruz anıden tıkanıyor gunlerce kalıyoruz hastanede ((( bu da cok güçsüz bırakıyor benı gamze de bu aralar bıraz dellendı sanki yavas yavas kıskanmalar basladı ((
oyy oyyy bazen ınanamıyorum kendıme bu ben mıyım 2cocukla ewle ugrasAN dıyroum aynaya bakıyorum ewet benım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…