Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar listeden beni çıkarın bi süre yokum kafam hiç yerinde değil diyetle uğraşmaya halim yok buaralar.size kolay gelsin inşallah tekrr dönerim

nerelerdesin mehayim ya bende seni osledim niden gelmiyorsun hicccccccccmafoldumben

benim carsamba gunum sinavim var kizlar bana dua edin ne olur geceyim su sinavi.su siralar ondan baska birsey dusunemiyorum.adapte olamiyorum diyeteakannehir
canimin ici askummmmopuyorumnanaktan bende seni cok ozluyorum ama bebisten firsat olmuyorki...oglum uyuymuyor gunduzleri pek yarim saat bazen 15 dakika sonra hemen uyaniyor..bende o arada yapabildigim islerimi yapiyorum bazen tam buraya giriyorum bisey yazicam icerden bir ciglikkkmafoldumben o yuzden artik kendime hic vakit ayiramiyorum burayada giremiyorum...ama olsun oglum icin herseye deger...:Saruboceq:

oooo hosgeldiniz hanim efendi nasilsiniz bakalim???kilolar verilememis galiba bendede durum farksiz valla hareketsizlikten sanirim veremiyorum 64.7 de takildim kaldim.....sen kacsin kizin nasil uykusu duzene girmistir huysuzluguda gitmistir artik....a.s

Selam kızlar bende regl birde üzerine grip tekrar 62 kilo olarak geri döndüm
Valla çok canım sıkkın mafoldumben 17 gün uğraştım hergün spor yapıcam
diye sabahları erken kalktım geç yattım sonuç 1 hafta düzensiz beslen ve
62 kiloya hemen geri çık çok sinirlerim bozuk klava:
neyse napalım yine 2 gündür diyetteyim cumartesi tekrar bildirim yapıcam
ama yesacım bildirim yapmadım diye listeye yazmamışsın
en azından bildirim yapmadı yazabilirdin ona da çok canım sıkıldı.
Geç oldu ama kilo verenleride tebrik ediyorum

18 MART

1.GÜN

Kahvaltı
2 bardak su
1 elma
yeşil çay

Ara
yeşil çay

Öğle
1 kase yağsız yoğurtlu çorba
2 tane köfte
Salata
1 dilim ekmek

Ara
1 meyve

Akşam
2 yemek kaşığı sebzeli pilav
100 gr fırında tavuk
Salata
3 parmak patates

19 MART

2.GÜN

Kahvaltı
2 bardak su
1 elma

Öğle
1 pide
1 bardak ayran

Akşam
1 kase çorba
1 dilim ekmek

30 dk yürüyüş - 30 dk egzersiz

canim bunda alinacak bisey yokki bildirim yapmayinca diyeti biraktin sanmistir a.syesayi yanlis anladin sanirimopuyorumnanaktan

canim bunda alinacak bisey yokki bildirim yapmayinca diyeti biraktin sanmistir a.syesayi yanlis anladin sanirimopuyorumnanaktan

canım yanlış anlaşılmasın yazdıklarım içinde dikkatini çeken yesa oldu sanırım
ben sadece nasıl bir ruh halindeyim onu anlatmak istedim kimseye
kızdığım ya da alındığım yok kısaca canım sıkkın :sinifsinif:

neden degistirdin yazdigini:uhm: ruh halin gercekten kotu durumdalmaz:

nerelerdesin mehayim ya bende seni osledim niden gelmiyorsun hicccccccccmafoldumben

benim carsamba gunum sinavim var kizlar bana dua edin ne olur geceyim su sinavi.su siralar ondan baska birsey dusunemiyorum.adapte olamiyorum diyeteakannehir

canim dun sinavin varmis ne sinavi bilmiyorum ama iyi gecmistir umarim....
ya sahi ne sinavi bebekim:uhm:Şeniz

oooo hosgeldiniz hanim efendi nasilsiniz bakalim???kilolar verilememis galiba bendede durum farksiz valla hareketsizlikten sanirim veremiyorum 64.7 de takildim kaldim.....sen kacsin kizin nasil uykusu duzene girmistir huysuzluguda gitmistir artik....a.s[/QUOTE]

ben toplamda 27 kilo aldım canım hep yerde yattım bide son aylar hiç doymuyordum kıtlıktan çıkmış gibi yiyordum sen çok iyisin bi 64 olsam ne isterimki 71 kiloyum varil gibiyim akşam yemeklerini kestim ama dün annemdeydim çok yedim başladığımın ertesi günü mahvoldu 70 kiloyu görmüştüm oysaki 14 kilom gitti 13 kilo kaldı vercez inşlh hep berabermafoldumben

canım ya takma bu kadar küçük bir ara vermiş gibi düşün
ve tam anlamıyla karar verdiğinde yeniden başla ne yani 14 kiloyu
verdin geri kalanı veremiycekmisin iyi şanslar diliyorum :teselli:

canım ya takma bu kadar küçük bir ara vermiş gibi düşün
ve tam anlamıyla karar verdiğinde yeniden başla ne yani 14 kiloyu
verdin geri kalanı veremiycekmisin iyi şanslar diliyorum :teselli:

çok saol tatlım ama bu sefer yanlız değilim benim yaramz spor yapmama pek izin vermiyo gerçi sporun alasını o yaptırıyo bana ama bünye bu tempoya alıştı bide emzirdiğim için çok acıkıyom resmn içim geçiyo yiyom kısa sürede bi 65 olabilseydim kendimi çok şişman hissediyom
ama kuzuma baktıkça boşver değdi diyom

takma bu kadar sadece abur cuburu kes ve 10 dklık egzersizler yap günde
3 kez mesela ulaşırsın hedefine inşallah a.s.

takma bu kadar sadece abur cuburu kes ve 10 dklık egzersizler yap günde
3 kez mesela ulaşırsın hedefine inşallah a.s.

inşlh canım ya aslında gidiyo kilolarda çok yavaş mesela 15 gün önce aldğım 34 bdn kot üstümden düşüyogeçen gün 32 bdn başka aldım ama ben sabırsızım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…