- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #9.661
canimin ici askummmmopuyorumnanaktan bende seni cok ozluyorum ama bebisten firsat olmuyorki...oglum uyuymuyor gunduzleri pek yarim saat bazen 15 dakika sonra hemen uyaniyor..bende o arada yapabildigim islerimi yapiyorum bazen tam buraya giriyorum bisey yazicam icerden bir ciglikkkmafoldumben o yuzden artik kendime hic vakit ayiramiyorum burayada giremiyorum...ama olsun oglum icin herseye deger...:Saruboceq:nerelerdesin mehayim ya bende seni osledim niden gelmiyorsun hicccccccccmafoldumben
benim carsamba gunum sinavim var kizlar bana dua edin ne olur geceyim su sinavi.su siralar ondan baska birsey dusunemiyorum.adapte olamiyorum diyeteakannehir
kızlar slm doğumdan 4 ay sonra tkrar arnızdayım sahalara geri döndüm bu sefer 13 kilo fazlam var yaz geliyo iyce gıcık oldum göbek popo fln eski kıyafetlerim gül gibi kanepenin altında yatıyo
zaten mağazaya gittiğimde beğendiğim kıyafetler kötü duruyo üzerimde 2-3 aya kadar bi 58 kilo olsaydım daha ne isterdimki
beni tanıyanlar bilir zamanında 15 kiloyu 4 ayda vermiş biriyim bunuda veririm demi
şimdiki avantjım bebeğimi emziriyom ve kendileri çok yaramaz
Selam kızlar bende regl birde üzerine grip tekrar 62 kilo olarak geri döndüm
Valla çok canım sıkkın mafoldumben 17 gün uğraştım hergün spor yapıcam
diye sabahları erken kalktım geç yattım sonuç 1 hafta düzensiz beslen ve
62 kiloya hemen geri çık çok sinirlerim bozukklava:
neyse napalım yine 2 gündür diyetteyim cumartesi tekrar bildirim yapıcam
ama yesacım bildirim yapmadım diye listeye yazmamışsın
en azından bildirim yapmadı yazabilirdin ona da çok canım sıkıldı.
Geç oldu ama kilo verenleride tebrik ediyorum
canim bunda alinacak bisey yokki bildirim yapmayinca diyeti biraktin sanmistir a.syesayi yanlis anladin sanirimopuyorumnanaktan
gulum cok almissin canim yaa ne yedin boyle?
canım yanlış anlaşılmasın yazdıklarım içinde dikkatini çeken yesa oldu sanırım
ben sadece nasıl bir ruh halindeyim onu anlatmak istedim kimseye
kızdığım ya da alındığım yok kısaca canım sıkkın :sinifsinif:
neden degistirdin yazdigini:uhm: ruh halin gercekten kotu durumdalmaz:
seni kırıcağını düşündüm neyse ben en iyisi yazmıyım bişey
nerelerdesin mehayim ya bende seni osledim niden gelmiyorsun hicccccccccmafoldumben
benim carsamba gunum sinavim var kizlar bana dua edin ne olur geceyim su sinavi.su siralar ondan baska birsey dusunemiyorum.adapte olamiyorum diyeteakannehir
ben toplamda 27 kilo aldım canım hep yerde yattım bide son aylar hiç doymuyordum kıtlıktan çıkmış gibi yiyordum sen çok iyisin bi 64 olsam ne isterimki 71 kiloyum varil gibiyim akşam yemeklerini kestim ama dün annemdeydim çok yedim başladığımın ertesi günü mahvoldu 70 kiloyu görmüştüm oysaki 14 kilom gitti 13 kilo kaldı vercez inşlh hep berabermafoldumben
canım ya takma bu kadar küçük bir ara vermiş gibi düşün
ve tam anlamıyla karar verdiğinde yeniden başla ne yani 14 kiloyu
verdin geri kalanı veremiycekmisin iyi şanslar diliyorum :teselli:
çok saol tatlım ama bu sefer yanlız değilim benim yaramz spor yapmama pek izin vermiyo gerçi sporun alasını o yaptırıyo bana ama bünye bu tempoya alıştı bide emzirdiğim için çok acıkıyom resmn içim geçiyo yiyom kısa sürede bi 65 olabilseydim kendimi çok şişman hissediyom
ama kuzuma baktıkça boşver değdi diyom
takma bu kadar sadece abur cuburu kes ve 10 dklık egzersizler yap günde
3 kez mesela ulaşırsın hedefine inşallah a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?