• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Ara
1 elma

Akşam
4 tane ızgara köfte
2 dilim ekmek
Salata

40 dk yürüyüş - 30 dk egzersiz

Silbaştan 3.günümüde sorunsuz atlattım iyi geceler herkese a.s.

canım en güzeli ağır verilen kilolar sabret başarırsın inşallah a.s.

cicim sen artık buradasın sanırım....ve sanırım ben de buraya geleceğim..nedense motivasyonum düştü diğer grupta...

off kızlar yaa ben sigarayı bıraktım..bu gün 6. günüm.ve biraz zorlanıyorum.beni sigaraya karşı en çok motive eden şey verdiğim kilolar.bu sabah taktik değiştirdim.ve karbonhidrat diyetine başladım2 hafta kadar buna devam edeceğim bakalım kalan 7 kiloyu verebilecekmiyim.en son kalanları vermek çok zor oluyor çünkü

cicim sen artık buradasın sanırım....ve sanırım ben de buraya geleceğim..nedense motivasyonum düştü diğer grupta...

off kızlar yaa ben sigarayı bıraktım..bu gün 6. günüm.ve biraz zorlanıyorum.beni sigaraya karşı en çok motive eden şey verdiğim kilolar.bu sabah taktik değiştirdim.ve karbonhidrat diyetine başladım2 hafta kadar buna devam edeceğim bakalım kalan 7 kiloyu verebilecekmiyim.en son kalanları vermek çok zor oluyor çünkü

evet canım burdayım ve kendi topiğim var motivasyon için orayada beklerim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/350104-diyet-defterim.html
bir süre ara vermiştim tekrar aldım yeniden diyetteyim

Son düzenleme:
CANLAR BUGUn kılo bıldırım gunu kıloları yazmayı unutmayın emı :))

yesa bu hafta beni 62 den yazarrmısın canım tekrar diyete başladım :kedi:
haftaya ne kadar vericez bakalım eskiyi unut lütfen baya almış falan yazma kaydirigubbakcemile3

4.GÜN
Sabah 15 dk yürüdüm simit almak için kaydirigubbakcemile3

Kahvaltı
1 simit
1 fincan şekersiz çay

Öğle
8 yk kıymalı bezelye
1 kase cacık
1 dilim ekmek

Ara
1 meyve

Akşam
8 yk kıymalı ıspanak
2 yk yoğurt
1 dilim ekmek

30 dakika yürüyüş - 30 dakika egzersiz
Bugünki menümde böyle olucak karar verdim artısı eksisi yok :umursamaz:

selam kizlar yogunluktan giremiyorum kilom ayni zayiflayamadim bende :(((

ozlemim sende verirsin azimli kizsin sen ..dogum kilolari yavas gidiyor biraz ama vericez merak etme ...hem yazin daha kolay veriliyor kilo bunuda unutmamak lazim ...muckkkkss :))

gulum sana bisey sormustum cevap vermemissin..ne yedinde o 4 kiloyu geri aldin 1 haftada yaa..mumkun degil valla inanasim gelmiyor hic...eger aldiysan kaybettigin yag degilmis o zaman su kaybetmissin sen canim yaa..bu kadar hizli kilo alinmaz....

gulum sana bisey sormustum cevap vermemissin..ne yedinde o 4 kiloyu geri aldin 1 haftada yaa..mumkun degil valla inanasim gelmiyor hic...eger aldiysan kaybettigin yag degilmis o zaman su kaybetmissin sen canim yaa..bu kadar hizli kilo alinmaz....
bende anlamadım canım ya neyse bakalım bu hafta tekrar tartılıp ne olduğunu anlıycaz
şişlik falan mı acaba anlamadım birde çok ilaç kullandım regl ve grip ondan mı
oldu acaba :sm_confused:
:roflol::roflol: evet yaa cok sinir bozucu oluyor gercekten...
baya almisss:oklava::oklava:

hakettim ama ben :roflol: :roflol:

bugunku menum

sabah 3 dilim ekmek biraz krem peynir 1 tatli kasigi kusburnu receli ve 2 haslanmis yumurta

ogle 1 tabak ispanak yemegi 1 dilim ekmek 2 kasik yogurt 1 bardak ice tea

ara 2 elma

aksam kiymali bezelye 1 tabak 2 kasik yogurt 1 dilim ekmek ve bu aksam gazoz icmek istiyorum..:utangac: (cok uzun zamandir asitli bisey icmedima.s)

aksamda kahve veya cay gece 2 kiwi.

4.GÜN
Sabah 15 dk yürüdüm simit almak için kaydirigubbakcemile3

Kahvaltı
1 simit
1 fincan şekersiz çay

Öğle
8 yk kıymalı bezelye
1 kase cacık
1 dilim ekmek

Ara
1 meyve

Akşam
8 yk kıymalı ıspanak
2 yk yoğurt
1 dilim ekmek

30 dakika yürüyüş - 30 dakika egzersiz
Bugünki menümde böyle olucak karar verdim artısı eksisi yok :umursamaz:

canim 3 yemek kasigi yemek cok az diyetisyenler en az 5-6 kasiksebze yemegi oneriyora.s

yesacim bu hafta herkes birinci sanirim kilo almada ama vermede degil :)))

aynen canım yaa ozellıkle gulgulmezcım hala coktayım en son bıldırımınde kı bu 2 hafta once oluyor sanırım 57-58 degılmıydın 62ye nasıl fırladın canım yaa

bu arada ben de fırladım ama yarın donuyorum ıngıltereye o yuzden duzene gırer artık benım

cok opuyorum canlar su an 3 kısı var lıstede KILO BILDIRIMI hala beklıyorum gorusuruz kaydirigubbakcemile5

---------------BASLANGIC KILOSU-----------6MART------13MART-----------20MART

1-Mehay
----------------------67----------------------65.1-----------64.7-----------------64.7(aynı)

2-Yesa-------------------------52---------------------50.4----------49.5-------------------50.5(detoxla verdıgını gerı almıs)

3-5-Gulgulmez--------------62.3--------------------------------------------------------------62(yeni)

kizlar ben giremedim 2 gundur kk hata verdi durmadan kilom ayni yesacim 67 hala

umutlarim tukanmek uzere

mehaycim nasilsin canim gecenki sinavimi sormussun ingilizceden girdim canim konusma sinavi gecersem 4.sinif olcam seneye optum gorursuruz.

selam kizlar nasilsiniz??hic giremiyorum bu ara yogunluktan yaa ....diyette berbat durumda bu haftada kilo veremiycem anlasilan :((

Back
X