Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kizlar benim kilo 62 olmus en geri almisim
ben beceremiyorumya diyet isine ,eve geliyorum 8;30 da okadar calis et ,okadar zaman yol cek ,gelince mecbur acikiyorum ,fazla yemiyorum ,yine yemeklerden birer kepce falan ama ,kendime gercekten sasiriyorum neden veremiyorum diye, okadar yoruluyorum fazlada yemiyorum ,ekmeksiz falan ,bilmiyorum ya

kizlar beni listeden cikarin gercekten yapamiyorum diyet falan ,gercekten yapicagim zaman gelirim yine, zaten paylasimim hic olmuyo ,motive olamiyorum

slm arkadaşlar yıllardır uğraşıyorum bu kilolardan bir türlü kurtulamadım dolayısıyle denemediyim yol kalmadı hem spor yaptım hem rejim yaptım veriyorum bırakır bırakmazda iki katını alıyorum usandım artık zayıflamaya çalışmaktan yinede son bir kez daha denemek istiyorum aranızda acai zayıflama hapını kullanan oldumu herkes çok petediyor ne derece doğru bilmiyorum şu anki kilom 85 oldu çok mutsuzum beni aydınlatırsanız sevinirim tşkrlr

------------------BASLANGIC KILOSU---------------27SUBAT-------------6MART----------------------13MART

1-Mehay--------------------------67--------------------------65.1----------------65.1-----------------------------64.7(400grgitmiş)

2-Yesa-----------------------------52-------------------------50.4---------------50.4--------------------------------49.5(900grvermıs)

2-Princess of Rain-----------67--------------------------67----------------67------------------------------------67(aynı)

3-kvsr---------------------------------63---------------------------59.5-------------59.5-----------------------------59.1(400grvermiş)

4-Sympathıque------------------63--------------------------61.2--------------61.2-------------------------------62(500gr almıs)

6-zeynepswty--------------------63--------------------------------------------------------------------------------62.2(800grvermiş)

Son düzenleyen: Moderatör:
aaaaaaaaaaaaa ben bırıncı olmusum yupppı :))) ılk defa hayatımda :)) yasasın detox :))

tebrikler yesacim bende 1 hafta sonra uygulucam insallah bu detoxu

umarim ise yarar.

tebrikler yesacım birinci olmuşsun bende ikinci olmuşum haftaya daha sıkı çalışmam lazım haftaya bir kilo vermek hedefim iyi geceler kızlar

tebrikler yesa budefa biz sana verelim dimi ama :hooray: :lepi:

canlar cok cok tesekkurler canım bu detoxu da yapabılırsın de bız baska bı detox daha bulduk bu da ıyıye benzıyor :lepi:

Detoks günü menüsü

------Saat 07.30’da bir bardak limonata.

-------Kahvaltı meyve salatası ya da meyveli yoğurtla karıştırılmış taze meyveler ve tahıl

------Ara öğün bir bardak limonata için ve bir muz yiyin.

-------Öğle yemeğinde limon, hakiki zeytinyağı ve sirkeyle soslanmış fasülye ya da mercimek salatası

------Ara öğün bir bardak limonata için. Çok acıkırsak, salatalık, kereviz, kırmızı turp ya da bir avuç kurutulmuş meyve yiyebilirsiniz.

-------Akşam bolca limon sıkılmış ızgara balık ve buharda pişirilmiş sebze ideal olacaktır.

-------Yatmadan bir saat kadar önce de bir bardak ılık limonata içmeyi unutmayın.

kzlaaar herkese slm.ne o kimse yok bu aralar burda herkes pes etti heralde.
bugünkü menüm
sabah-ılık su 1dilim kepek ekmek şekersiz çay,5tane zeytin,salatalık,biazda peynir
ara-yeşil çay egzersiz 30 kalça30 göbek 30 bacak 45 gögüs
öğle-pırasa yemeği yanında bol marul salatası
ara-1elma 1saat yürüyüş
ayr bunların dışında başka yapabileceğimz şeyler varmıya hareket olarak yada kiloları daha çabuk atabileceğimz farklı:uhm:

selam kizlar pes etmedim ben devam ediyorum sadece dun aksam misafirlikte biraz hamur isi yedim o kadar ama bu ara cok sik giremiyorum cok yogunum ev isleri birde bebek valla vakit bulamiyorum buluncada uzanip dinleniyorum....
ama sizleri cokk ozledim opuldunuz hepinizz
ozellikle sen princessimm askummmmmmmmmmmm vericeksin gayret et biraz daha..ve sabirr...

slm canlar ben de WALK AT HOME basladım leslie ile yuruyorum :)) dun basladım dun 45dk bugun de 45 yurudum pek guzel herkeslere tavsıye ederım :))

nerelerdesin mehayim ya bende seni osledim niden gelmiyorsun hicccccccccmafoldumben

benim carsamba gunum sinavim var kizlar bana dua edin ne olur geceyim su sinavi.su siralar ondan baska birsey dusunemiyorum.adapte olamiyorum diyeteakannehir

selam kızlar bende geçen salı gününden beri diyetteyim. yarın bir hafta olucak. tartı ne göstercek bakalım. kalorisiz günlerrrrr hihoyyytkaydirigubbakcemile2

inşallahya dedim gibi şuaralar veremiyorumm nekadar dikkat etsemde.ama vazgeçmek yok kaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar 5 gündür yazamıyorum misafirim vardı şehir dışına gittim falan. yeiklerime de hiç dikkat edemedim ama çok koşturum kilo almamışım.tekrar sahalara döndüm:)

kızlar slm doğumdan 4 ay sonra tkrar arnızdayım sahalara geri döndüm bu sefer 13 kilo fazlam var yaz geliyo iyce gıcık oldum göbek popo fln eski kıyafetlerim gül gibi kanepenin altında yatıyo
zaten mağazaya gittiğimde beğendiğim kıyafetler kötü duruyo üzerimde 2-3 aya kadar bi 58 kilo olsaydım daha ne isterdimki
beni tanıyanlar bilir zamanında 15 kiloyu 4 ayda vermiş biriyim bunuda veririm demi
şimdiki avantjım bebeğimi emziriyom ve kendileri çok yaramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…