- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #9.621
hoşbulduk canım, gelmez inşallah ya:) gerçi ben daha evlenmedim çocuk doğurmadım, elbet gelecek:) o zamanda uğraşırız artık:)
detox sun ise yararsa bende yapayim yesacim costur beni yafrumaklinialirimsmile
hoşbulduk canım ya ben o kadar alışmışımki kilolu yaşamaya 15 16 yaşımdan beri böyle ilk kez harekete geçtim isteyince olur biliyorum. ama hepberaber daha kolay olur tabi.
buarada kızlar siz aşmışsınız detoks falan, daha neler öğrenicem burda acaba:)
oyy sen zaten 50 kiloymuşsun :)
sıfır beden mi olcan:)
merhaba kızlar merhaba panika evet bende burdayım pazartesi başladım diete ve spora şuanda bir değişiklik yok inşallah olur bugünkü menüm
sabah bir dilim ekmek yumurta beyz peynir
öğlen ıspanak iki dilim ekmek
akşam bir kaşık pilav haşlanmış tavuk ve salata
tabi akşam 40 dk yürüyüş 15 dk bisiklet 5 dk titreşim aleti evde de 60 yarım mekik 60 makas hareketi ve birazda bacak hareketi
bugünlük bu kadar halim kalmadı yarın görüşürüz kızlar azimle yola devam herkese iyi geceler
bende panika gibi düşünmüştüm arkadaşım daha kaç kilo olabilirki diyodum mesajını gördüm senin az kalmış ama ya bizim işimiz çok iyi geceler
merhaba kızlar ben buünkü menümü hemencecik anlatayım gündüz giremedim işlerimin yoğunluğundan
sabah iki dilim kepek ekmeği beyaz peynir domates ve çay
öğlen bir dilim kepek ekmeği çorba yoğurt
ara öğün bir havuç bir elma
akşam üç kaşık makarna bol salata
ara öğün bir portakal ve çay
akşam bir saat spor yaptım yürüyüş bandı artı bisiklet eve gelincede 60 yarım mekik 60 makas hareketi
yesacım uyarın için teşekkürler evet ara öğün koymaya çalışıyorum ama işler yoğun olunca çayla kahveyle geçiştiriyorum ama çok su içmeye çalışıyorum bundan sonra ara öğünlerime uymaya çalışcam işyerindeki arkadaşımı da ikna ettim diete beraber diet yapıyoruz panikacım yeşil çay pek içmiyorum aslında içsem daha iyi olur ama pek sevemedim haaaa bu arada çayımın şekerini azalttım inşallah tamamen şekersize alışabilirim
yesacım unutmadan cumartesi kaç gibi kilo bildirimi yapıcaz canım
kızlar hepinizi mucckk muckkk yapıyorum yarın görüşürüz kendinize çok çok iyi kilolarınıza çoooook kötü bakın iyi geceler opuyorumnanaktan
bugun DETOX ıkıncı gunum
sabah kahvaltı
1 yumurta
1 domates
bol yesıllık
ekmek
DETOX corbamı da hazırladım sımdı yarım saatlık spor yapacagım sonra ıcmeye baslayacagım sempatiksalakcinni
bu arada CUMARTESI kılo bıldırımı yapmayı unutmayalım kızlar lısteyı hazırlıyorum hihoyyyt gorusuruzz
meraba arkadaşım ne kadar süredir yapıyosun ve ne kadar verdin.baya farklılık varda bilmiyorumkismileBugün yediklerim
Kahvaltı
1 dilim ekmek
1 yumurta
şekersiz çay
Ara
yeşilçay ve 1 elma
Öğle
2 dilim ekmek
Salata
1 kepçe çorba
4 yk kuru fasulye
Ara
Yeşilçay
selam canım şu detoksu bende deniycem bi ara
benim regl dün bitti bugün yeniden başladım bakalım
yarın tartıda ne çıkarsa bahtımıza aklinialirimsmile
yesacım çok thanks yani böyle gururlandım sanki maraton yarışına katılmışımda kazanmışım gibi vakit olsada daha fazla spor yapabilsek vallahi gaza geldim aşcam kendimi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
meraba arkadaşım ne kadar süredir yapıyosun ve ne kadar verdin.baya farklılık varda bilmiyorumkismile
selam kizlar ben belki yarin giremeyebilirim o yuzden kilo bildirimimi bugun yapacagim....400 gr vermisim bu hafta 65.1 den 64.7 ye dusmusum eklersin yesacim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?