Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bynx zayıflama haplarıyla verilen kilolar, üzerine eklenilerek geri alınıyor. kas ve su kaybettiriyor çok zararlı, sağlıklı olmak için uğraşırken daha zor bir duruma düşmek iyi olmaz öyle değil mi?

hoşbulduk canım, gelmez inşallah ya:) gerçi ben daha evlenmedim çocuk doğurmadım, elbet gelecek:) o zamanda uğraşırız artık:)

hoşbulduk canım ya ben o kadar alışmışımki kilolu yaşamaya 15 16 yaşımdan beri böyle ilk kez harekete geçtim isteyince olur biliyorum. ama hepberaber daha kolay olur tabi.
buarada kızlar siz aşmışsınız detoks falan, daha neler öğrenicem burda acaba:)

hoşbulduk canım, gelmez inşallah ya:) gerçi ben daha evlenmedim çocuk doğurmadım, elbet gelecek:) o zamanda uğraşırız artık:)

aynen canım ya ben de korkuyorum evlenınce cocuk dogurunca nasıl olacak bakalımsempatiksalakcinni

detox sun ise yararsa bende yapayim yesacim costur beni yafrumaklinialirimsmile

tamamdır canım benım yapın valla ben 20 kısı topladım hepberaber yapıyoruz kaydirigubbakcemile

olur canım benım super olur sen takıl bıze daha ne cevherler var bızde -tatlicadiarzu-

canım menun ve de hareketlerın cok guzel ama ara ogun de yaparsan cok daha ıyı olur meyve ekleyebılırsın sut ekleyebılırsın ara ogunlerıne de kaydirigubbakcemile2

bende panika gibi düşünmüştüm arkadaşım daha kaç kilo olabilirki diyodum mesajını gördüm senin az kalmış ama ya bizim işimiz çok iyi geceler

tesekkurler canım benım senın de az kalmıs yaa hepımız verırız bı daha da almayız ınsallah :lepi:

bugun DETOX ıkıncı gunum

sabah kahvaltı

1 yumurta
1 domates
bol yesıllık
ekmek

DETOX corbamı da hazırladım sımdı yarım saatlık spor yapacagım sonra ıcmeye baslayacagım sempatiksalakcinni

bu arada CUMARTESI kılo bıldırımı yapmayı unutmayalım kızlar lısteyı hazırlıyorum hihoyyyt gorusuruzz

herkese slm
yeni gelenler hoşgeldinizz
evet yarın kim listenn ilk sırasına yerleşeck bakalım
bugünkü menm
kahvaltıdan önce yarım lt ılık su
1elma ardından kahvaltı
şekersz çay 2dilm kepek ekmek.1kk peynir salatalık,6tane zeytin
ara-yeşil çay-20 dk egzersiz 30 bacak 30 göbek 45 göğüs kol
öğle-yok sadece su temizlik yaptım baya kalori yaktım sanırsam acayip yoruldum
egzersiz yarinede geçsin diye:)
akşam-1kase çorba,pırasa yemeği çok az yoğurt.

rıca ederım canım benım yanında bırı daha olunca dıyet yapan dıkkat eden cok daha kolay olur canım cok ıyı olmus :lepi: umarım sekerı de tamamen bırakırsın bı alıstıktan sonra gerısı gelıyor :teytey:

cumartesı herhangı bı zaman yapabılırsın canım gece gec bı vakıtte yayınlıyorum lısteyı sorun olmaz :lepi:

bu arada hareketler ıcın de tebrıkler canım a.s.

gunaydin kizlar nasilsiniz diyetler guzel gidiyor masalllah

sabah yuruyusumu yaptim
klasik diyet kahvaltisi yaptim oglen hastaneye gidicem dondugumde ogle yemegimide yerim artikin

sonra biraz daha spor yapicam

selam canım şu detoksu bende deniycem bi ara
benim regl dün bitti bugün yeniden başladım bakalım
yarın tartıda ne çıkarsa bahtımıza aklinialirimsmile

Bugün yediklerim
Kahvaltı
1 dilim ekmek
1 yumurta
şekersiz çay

Ara
yeşilçay ve 1 elma

Öğle
2 dilim ekmek
Salata
1 kepçe çorba
4 yk kuru fasulye

Ara
Yeşilçay

selam kizlar ben belki yarin giremeyebilirim o yuzden kilo bildirimimi bugun yapacagim....400 gr vermisim bu hafta 65.1 den 64.7 ye dusmusum eklersin yesacim...

selam canım şu detoksu bende deniycem bi ara
benim regl dün bitti bugün yeniden başladım bakalım
yarın tartıda ne çıkarsa bahtımıza aklinialirimsmile

canım bız sımdı sebze meyve detoxunu denemeyı dusunuyoruz olmazsa ona tam karar verırsek sen de katılırsın lısteye de eklerım ben senı kaydirigubbakcemile2

canım benım cok super olacak cookkkk cumartesı kılo bıldırımı unutmadık mı tamamdır bu ıs

meraba arkadaşım ne kadar süredir yapıyosun ve ne kadar verdin.baya farklılık varda bilmiyorumkismile

canım gulgulmez cıkmıs ben cevaplayım baslangıc kılosu 66.3 du sonrakı hafta 59.7 oldu sonra da 58.7 oldu yarın da kılo bıldırım gunumuz beklerız :lepi:

5-Gulgulmez--------------62.3-------------------------59.7--------58.7

selam kizlar ben belki yarin giremeyebilirim o yuzden kilo bildirimimi bugun yapacagim....400 gr vermisim bu hafta 65.1 den 64.7 ye dusmusum eklersin yesacim...

tamamdır canım ekledım olumunekankayizsmile

canlar unutmayın YARIN bıldırım gunumuz

herkese ii gecelr bende şimdiden yapıyorm bildirimmi biraz önce tartıya çıktm daha sadece 400gr vermişim buarada şunu söylemek istiyorum spor yapmann gerçektn çok faydası oluyo ben şuaralr egzersizlerimi aksatmıştım normalde 1kilo daha çok rahat verirdim ama spor yapmadığım için sadece 400gr.bugün tam gaz hareketlerime başladım yine herkese kolay gelsiiiin yarınki listede neler olacak bakalım

tebrıkler kvsrcım yıne ıyı 400gr 400grdır:)

CANLAR unutmayın bugun bıldırım gunu :) ıyı haberlerle gelın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…