- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #9.601
canım hergun aynı kahvaltıyı yapamayın derler mesela bununla baslayablırsın degısık seyler ye kahvaltı da kahvaltılık gevregı sut yıyosan kepek ekmekle yapılmıs tost dene ya da tam tersı bır gun herseyden daha fazla yıyebılırsın tabıı yıne saglıklı olmak kosuluyla ama oran olarak daha fazla boshayallersmile
bı de soyle bı yazı buldum canım alıntıdır
Yemek saatlerini ve alışkanlıklarını değiştirin
Yeni yapılan bir araştırmaya göre, sürekli yediğiniz besinler yerine alışık olmadığınız besinleri yiyerek vücudu şaşırtmak, metabolizmanın hızlanmasını sağlıyor. Her gün aynı saatte aynı yemeğin yenilmesi de metabolizma hızını yavaşlatır. Bu nedenle yemek saatlerinizi biraz değiştirebilirsiniz. Örneğin, kahvaltı saatinde meyve yeme alışkanlığınız yok ise bazı sabahlar meyve yiyin. Yemek saatlerini 15- 20 dakika kadar öne veya geri kaydırın.
tebrikleerra.s.beni geçtiniz aradaki farkı kapatmam lazıım hemen.bekleyin arkadan kaydirigubbakcemile5bende geliyorum________________________________________
-----------BASLANGIC KILOSU------------20SUBAT------------27SUBAT---------------------6MART
1-Mehay--------------------------67----------------------66--------------------65.1-------------------------65.1(Aynı)
2-Yesa----------------------------52----------------------51.2------------------50.4-------------------------50.4(aynı)
2-Princess of Rain---------67------------------------68-----------------------67---------------------------67(aynı)
3-kvsr-----------------------------63-----------------------60---------------------59.5------------------------59.5(aynı)
4-Sympathıque----------------63----------------------61.5-------------------61.2-------------------------61.2(aynı)
5-Gulgulmez--------------62.3-------------------------------------------------59.7--------------------------58.7(1kilovermiş)
gecen haftakı canlar nerde yaaaa bı haftalıgına mı geldınız kızlar huhuuuuuu kaydirigubbakcemile
GULGULMEZcım valla bravo hem bu haftanın bırıncısı sensın hem de dıkkat edıp duzenlı paylasanı kutlarım canım canı gonulden :teytey::hooray:
2-Princess of Rain---------67------------------------68-----------------------67---------------------------67(aynı)
3-kvsr-----------------------------63-----------------------60---------------------59.5------------------------59.5(aynı)
4-Sympathıque----------------63----------------------61.5-------------------61.2-------------------------61.2(aynı)
5-Gulgulmez--------------62.3-------------------------------------------------59.7--------------------------58.7(1kilovermiş)
gecen haftakı canlar nerde yaaaa bı haftalıgına mı geldınız kızlar huhuuuuuu kaydirigubbakcemile
GULGULMEZcım valla bravo hem bu haftanın bırıncısı sensın hem de dıkkat edıp duzenlı paylasanı kutlarım canım canı gonulden :teytey::hooray:
kızlar hepinize merhaba!
zayıflamaya geldim:)
172 boyunda 74 kiloyum 10 gündür ufaktan başladım 1 kilo verebildim.
ama sigarayıda bıraktığım için gayet iyi.
umarım birbirimize destek olarak fazlalıklardan kurtuluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?