Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

hı tamam şimdi anladııım evet çok doğru hiç yapmıyorum ben bunu çok saol valla öğrendim ii oldu kaydirigubbakcemile3

1-Mehay--------------------------67----------------------66--------------------65.1-------------------------65.1(Aynı)

2-Yesa----------------------------52----------------------51.2------------------50.4-------------------------50.4(aynı)

2-Princess of Rain---------67------------------------68-----------------------67---------------------------67(aynı)

3-kvsr-----------------------------63-----------------------60---------------------59.5------------------------59.5(aynı)

4-Sympathıque----------------63----------------------61.5-------------------61.2-------------------------61.2(aynı)

5-Gulgulmez--------------62.3-------------------------------------------------59.7--------------------------58.7(1kilovermiş)

6-merve52-------------------96---------------------------------------------------92----------------------------90(2 kilo vermiş)

gecen haftakı canlar nerde yaaaa bı haftalıgına mı geldınız kızlar huhuuuuuu kaydirigubbakcemile

GULGULMEZcım valla bravo hem bu haftanın bırıncısı sensın hem de dıkkat edıp duzenlı paylasanı kutlarım canım canı gonulden :teytey: :hooray:

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kizlar bu ara cok sik giremiyorum ama girdigim muddetce paylasimimi yapacagim

dun yediklerim sabah 1 kase musli 1 elma

ara 2 biskuvi

oglen 1 kase brokoli corbasi ekmeksiz

ara 2 parca cikolataohaoldumsmile

aksam 2 dilim ekmekten peynili tost ve brokolili yesillikli salata

ve sonra tekrar 1 kase musli yedim acikip

hepsi bu canlaropuyorumnanaktan

bu sabah yine 1 kase musli yedim oglen ve aksama kararsizim aralarda elma ve kivi yemeyi dusunuyorum :))

birde 80 mekik

60 bacak esnetme
ve esneme hareketleri yaptim yavas yavas basladim egzersizlerimede :))
40 kalca sikilastirma

selam kizlar netimde sorun vardi dun paylasimda bulunamadim kilom ayni yesacim bu haftada veremedim kilo.bir hafta veriyorsam bir hafta veremiyorum ya

gulgulmezcim tebrikler harikasin valla olumunekankayizsmile

tebrikleerra.s.beni geçtiniz aradaki farkı kapatmam lazıım hemen.bekleyin arkadan kaydirigubbakcemile5bende geliyorum

buarada bugünkü menümü yazayım bende hemen
sabah-ılık su şekersiz çay biraz peynir 5tane zeytin 1kepek ekmek patates salatası
ara-yeşil ça20 dk egzersiz
öğle-meyveyle geçirdim vede tatlı yedim malesef hiç yemiyodum budefa tutamadım kendimi
akşam-1kase çorba-salata-fırında tavuk-5y.k pilav
ayr egzersizlerim
20 göbek
20kalça
45 gögüs

kizlar dun aksamki menumu karar veremedigim icin yazmamistim..oglen patates yemegi 1 dilim ekmek ve elma
aksamde yine etli patates yemegi, 1 dilim ekmek ve yogurt...

bugunku menum

sabah 1 kase musli 1 elma

oglen 1 tabak turlu yemegi haslanmis tavuk ve 1 dilim ekmek

aksam 1 tabak kuskus yemegi (sebzeli ve etli) ve icecek bisey

bugunku menum
sabah 1 fincan sutlu kahve

2 saat sonra 2 dilim ekmek biraz peynir domates ve haslanmis yumurta
oglen 1 dilim ekmek turlu ve 1 kase yogurt
aksama karar vermedim :))

kızlar herkese mrb bilgisayarım bozuk modemim bozuk giremiyorum.cumartesi sabah tartıldım 90 kiloydum yani 2 kilo vermişim.zamanında bildirim yapamadıgım için üzgünüm canlarım öpüyorum hepiniziboshayallersmile

slm canlar IKI gunluk detox KÜRÜ uyguluyorum bugun ınsallah

sabah normal kahvaltı sonra her ıkı saatte bır soguk corba gıbı ayran gııb bı sey

4 kasık bulgur- nohut- mercımek
2 tane salatalık
1.5-2 lıtre ayranın ıcıne katılıp ıcılecek

baska hıc bı sey yok TUZ YOK MEYVE SEBZE KAHVE YOK bıtkı cayı ve de baharat serbest :)

-----------BASLANGIC KILOSU------------20SUBAT------------27SUBAT---------------------6MART

1-Mehay--------------------------67----------------------66--------------------65.1-------------------------65.1(Aynı)

2-Yesa----------------------------52----------------------51.2------------------50.4-------------------------50.4(aynı)

2-Princess of Rain---------67------------------------68-----------------------67---------------------------67(aynı)

3-kvsr-----------------------------63-----------------------60---------------------59.5------------------------59.5(aynı)

4-Sympathıque----------------63----------------------61.5-------------------61.2-------------------------61.2(aynı)

5-Gulgulmez--------------62.3-------------------------------------------------59.7--------------------------58.7(1kilovermiş)

6-merve52-------------------96---------------------------------------------------92----------------------------90(2 kilo vermiş)

selam arkadaşlar boyum 171 ve 58 kiloydum.. bir arkadaşım ilaç kullandığını ve kilo verdiğini söyledi ben ilacla kilonun verileceğine asla inanmazdım gırtlak ve bol spor die düşünürdüm.. elinden aldım ve denemek için kullanmaya başladım 1 ayda 7 kilo verdim ve şuan 51 hatta 50 kiloyum.. kendimi çok hafif hissediyorum... :)

slm kızlar bende 3 sene önce doğum yaptım doğuma girdiğimde 68,60 kg idim doğumdan çıktım 62 kg bugün oldu hala 62 kiloyum nasıl olduğunu anlamıyorum oğlum 3.750 kg doğdu benden hiçbişey gitmedi ya ne alıyorum ne veriyorum hamileliğimde göbeğim çok çıkmadı iç karın genişliği var dedi doktorum ama sanki 5 aylık gibi duruyo şu anda göbeğim ne yapıcam ben ya bilmiyorum kismile

selam kizlar bugun yediklerim

sabah klasik kahvalti

ogle arasi cikolatali musli bar ve elma
bol su

aksam bir kase corba ve roka ve domates salatasi
sporda yapmadim bugun belki biraz sonra bacak hareketleri yaparim optum gorusuruzz.

GUNUN OZETı

SABAH
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 domates
bol yeşillik

DETOX -1-
saat 12.00

DETOX -2-
saat 14.00

DETOX-3-
saat 16.00

DETOX-4-
saat 18.00

DETOX-5-
saat 20.00

bı tek saat 22ım kaldı

yarınım da boyle olacak ınsallah 2 gunluk:)

HAREKETLERIM

1-redbook tummy videosu

2-redbook ultımate abs videosu

3-redbook slim videosu

not videolar yapılmadan once selulıt yagı surulmustur :)

kızlar hepinize merhaba!
zayıflamaya geldim:)
172 boyunda 74 kiloyum 10 gündür ufaktan başladım 1 kilo verebildim.
ama sigarayıda bıraktığım için gayet iyi.
umarım birbirimize destek olarak fazlalıklardan kurtuluruz.

hosgeldın canım sefalar getırdın gıtsın bı daha da gelmesın ınsallah kılolar :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…