Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

merhaba arkadaşlar ben melike aranıza yeni katıldım.forumdaki bütün arkadaşlara kolay gelsin demek istiyorum :lepi: bende diyete başladım güya 10 gün oldu arkadaşlar ama tık yok yaw. moralim bozuldu mafoldumben neden kilo veremiyorum yaw ben...10 kilo vermekti amacım ama 5 kilo versem moralim düzelcek ya

merhaba canlar. ben de aranızdayım. ve yarın diyetisyene gitmeye başlayacağım. benim bir sürü vermem gereken toparlaklar var. sağlık güzellik bizimle olsun arkadaşlarrrr.

herkese ii geceler buaralar kafam hiç yerinde değil hala canım çok sıkkın oyüzden bugünkü menümü geçiyorum kızmayın bana olurmubilmiyorumkismile zaten yazılacak kadar bişey yiyemedim

Dünün özeti
13.Gün

Kahvaltı
1 bardak şekersiz çay
1 yumurta
1 dilim ekmek

Ara
1 muz

Öğle
3 tane kabak dolması

Ara
1 elma

Akşam
1 tabak yağsız mercimek çorbası
1 dilim ekmek

30 dk yürüyüş

Son düzenleme:
gunaydin kizlar hosgeldin sakardenizcigim afyon kaymagini az ye kizzzzzzzzzzaklinialirimsmile
kvr sorunun neyse umarim halledersin canim.:1hug:

gulgulmez harika gidiyorsun bibem cok azimlisin masallah:dilcikar:

dunku menum

sabah klasik diyet kahvaltisi

ogle 1 tane muslili bar

ara 1 muz

aksam

2 kucuk dilim pizza,sezar salatasi ve icecek

sonrasinda cay ve 2 kucuk top dondurma:icecream:

ve yuruyusumude yaptim ve bol bol su iciyorum

simdide sporumu yapicemsositososito

mersi tatlım sende gayet güzel gidiyosun sadece o pizza yerine
sebze falan olsaydı daha süper olurdu ama olsun zemuszemus
yarın tartı günü gerçi ben bugünden tartıldım ama yarına kadar da
gider bişeyler sanırım ayrıca topikte niye kimseler yok kızlarrrrrrr
diyetler ne oldu bakem hıh lmaz:

14. Gün

Kahvaltı
3 diyet bisküvi
Şekersiz çay

Ara
1 elma

Öğle
8 yk pırasa
4 yk yoğurt
Salata
1 dilim ekmek

Ara
Yeşil çayla 2 tane diyet bisküvi yiycem

sabah-şekersiz çay biraz peynir çok az kepek ekmek
ara yeşil çay 10dk falan egzersiz
öğle-4y.k çorba patates salatası

canlarım yarın kılo bıldırım gunumuz unutmayın soyle yazın su kadar gıttı bu kadar gıttı dıyee hadı goreyımmm canlarımmm benım

Princess of Rain kaymak falan rüyamda görücem artık.

bu arada diyetisyene gittiiim. kan tahlili istedi, yaptırdım. çarşambaya gitcem bidaha. henüz diyet listesi vermedi yani.

Diyet başlangıcı-----------> 1. Hafta-----------> 2. Hafta
Ağırlık :62,3 kg------------> 59,7 kg------------> 58,7 kg
Bacak :59 cm--------------> 57 cm-------------> 56 cm
Kalça :98 cm--------------> 97 cm-------------> 96 cm
Göbek :76 cm--------------> 71 cm-------------> 71 cm

İlk bildirim benden kızlar a.s. sositososito

kizlar bugunlerde pek giremiyorum oglumla ilgilenmem gerekiyor diyet aynen devam fakat sanirim hareketsiz kaldigim icin kilomda bir degisiklik yok yani 65 im hala....
bu arada ufak ufak egzersizlerede basladim gunde
70 mekik
50 bacak esnetme
40 kalca eritme ve SIKILASTIRMA hareketleri yapiyorum

herkese slm benimde kilo aynı diyete başlarken hemen kilo veriyodum ama şuanda çabuk veremiyorum nedense okadar yememme ragmen yine aynı kilomdayım bu egzerssizler nereye gidiyo anlamadım:hulya:

herkese slm benimde kilo aynı diyete başlarken hemen kilo veriyodum ama şuanda çabuk veremiyorum nedense okadar yememme ragmen yine aynı kilomdayım bu egzerssizler nereye gidiyo anlamadım:hulya:

canım bellı bı zamandan sonra bunye alıstıgı ıcın kılo vermek duruyormus bıraz sasırtmak lazım bence bunyeyı kaydirigubbakcemile

bunun dışında neler yapablirm peki ozaman daha çok egzersizmi mesela

canım hergun aynı kahvaltıyı yapamayın derler mesela bununla baslayablırsın degısık seyler ye kahvaltı da kahvaltılık gevregı sut yıyosan kepek ekmekle yapılmıs tost dene ya da tam tersı bır gun herseyden daha fazla yıyebılırsın tabıı yıne saglıklı olmak kosuluyla ama oran olarak daha fazla boshayallersmile

bı de soyle bı yazı buldum canım alıntıdır

Yemek saatlerini ve alışkanlıklarını değiştirin
Yeni yapılan bir araştırmaya göre, sürekli yediğiniz besinler yerine alışık olmadığınız besinleri yiyerek vücudu şaşırtmak, metabolizmanın hızlanmasını sağlıyor. Her gün aynı saatte aynı yemeğin yenilmesi de metabolizma hızını yavaşlatır. Bu nedenle yemek saatlerinizi biraz değiştirebilirsiniz. Örneğin, kahvaltı saatinde meyve yeme alışkanlığınız yok ise bazı sabahlar meyve yiyin. Yemek saatlerini 15- 20 dakika kadar öne veya geri kaydırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…