Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kizlar bugunku menum bu...

sabah 2 omlet yedim az yagli ,1 kk peynir,1 tatli kasigi recel ve 3 dilim ekmek...( cok acikmistim bugun)

ara 1 kellogs k

oglen 1 kase corba ve patates salatasi

ara 1 kellogs k

aksam 5-6 kasik ispanak yemegi yarim kase yogurt ve 5-6 kasik patates salatasi....

canım benim başlangıç kilom 67ydi. yani bu hafta bende verdim:)))):teytey:

tebrikler canım tekrar. ben bitki çayı özellikle de yeşil çay içemiyorum. tadı çok kötü geliyor.sempatiksalakcinni
ne güzel canım valla ben de diyete başlayalı 1 haftayı geçti ama her akşam açım( akşam yemeğinde yemekle bir diet kola içersem tıkıyor ama o da ii bişi değil

canım sana bi önerim var içine limon sık veya limon suyu sık o zaman çekilir bi hale geliyo onlar.ve öyle kaynar şekilde içme zaten hafiften ılısın.bi diklemeye iç.ben alşıştım keyif çayı gibi içiyorum.kara çaydan soğudum onlar yüzünden :lepi: ayrıca bende seni tebrik ediyorum kilo vermişsin

[kızlarr bugünkü menüm
sabah:1 domatesten melemen yaptım 1 yumurtayla pişirdim yedim cokacimcoook 1 salatalık,yarım kk peynir ekmek yemedim.
akşam üstü spora gitcem.gelince bi elma yerim akşama da çorba yemekten gına geldi bi tepsi salata yicm :hooray: kupa bu hafta benimm

@beyyine canım hosgeldın aramıza umarım en kısa zamanda ulasırsın hedefıne

@excity degıstırdım canım lısteyı tebrık ederım valla

bıtkı cayı ıcemeyenler ıcın kendınızın yapabılecegı bı bıtkı cayı tarıfı vereyım ben ıcıyorum hep tadı da pek guzel

1 elma
,1lımon
10 tane karabıber (tane karabıber olacak)
1 tane kabuk tarcın
6 tane karanfıl

bunları 1 lıtre suda kaynatıp ıcelım :)

Selam arkadaslarrr:) ben bu gun katildim araniza. nickimden de gorundugu gibi tonbisim Boyum 164sm , kilom 69.0 kg, yasim 18.
Beni de araniza alirmisiniz ltfn. Cok denedim kilo vermeyi ama hep 1-2 hafta devam etti. 66.5e dustum ondan asagi gidemedim. sonra gene ayni kiloya ciktim. Ltfn bana da yardimci olun. Birlikde zayiflayalim. Opdum hepinizi kocaman. Insallah incecik citirlar olarak yazariz bi gun bura

inşallah valla.hoşgeldiniz aramıza :smiley-cool:burada kilolarımızı vericez hepimizhihoyyyt

herekese slmm
bugünkü menüm sabah öncelikle ılık su 1kepek ekmek,şekersiz çay,biraz peynir,7tane zeytin
ara-yeşil çay 20dk egzersiz
öğle bişey yemedim sadece meyvele geçiştirdim 2saate kadar yürüyüş yaptım
yine yeşil çay
akşam-1kase çorba bol salata bukadar canım çok sıkkındı oyüzden iştahım kesildi bişey canım istemiyoo:umursamaz:

ohhh kilolar verilmiş valla herkese maşallah merve seni ayrıca
tekrar tebrik ediyorum a.s.

mehayim menü gayet güzel ama ben taktım şu kellogslara kaydirigubbakcemile3
birini bari meyveyle değiştirsen CADIARZU a.s.

Kızlar bende haftasonunu kilo almadan atlattım şükür
Ufak bir ödül verdim kendime profiterolümü yedim ohhh iyi yaptım kaydirigubbakcemile3
Bugüne gelince
Aç karına 2 büyük bardak su ve arkasına 35 dk yürüyüş

Kahvaltı
1 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
2 tane zeytin ve şekersiz çay

Ara
1 elma

Öğle ise
1/2 kase tavuk çorbası
1 dilim ekmek
1 tane biber dolması
Salata

Şimdilik bu kadar opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

canım az olmuş ama canında sıkkınmış
aman boşver bak ne diycem küçük bir parça
çikolataya ne dersin hem mutlu eder seni hemde
zaten birşey yememişsin :1hug:
Ayrıca yetiştim sana kilo bağabında :hulya: :roflol:

selam kizlar bugunku menum su
sabah 1 yumurtali kiymali omlet 4 kasik kadar 1 kk peynir 2 dilim ekmek ve 1 tatli kasigi recel

oglen 1 kellogs barre ve 2 dilim ekmekten peynirli sandvic ve cay

aksam 5 kasik ispanak yemegi 5-6 kasik bulgur pilavi ve yarim kase yogurt...

canim sabahlari neden hic domates salatalik yok kahvaltilarinda ben mutlaka yerim daha iyi veaz kaloriyle doyuruyor cunku ( bu aralar yemiyorum dolap tamtakir alisverise gidicez haftaya)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…