• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

canim sabahlari neden hic domates salatalik yok kahvaltilarinda ben mutlaka yerim daha iyi veaz kaloriyle doyuruyor cunku ( bu aralar yemiyorum dolap tamtakir alisverise gidicez haftaya)

domatesi sevmem canım salatalıkta zamanı değil malum
yaz gelsin de kış diyeti bu kadar oluyo :içelim:

canım az olmuş ama canında sıkkınmış
aman boşver bak ne diycem küçük bir parça
çikolataya ne dersin hem mutlu eder seni hemde
zaten birşey yememişsin :1hug:
Ayrıca yetiştim sana kilo bağabında :hulya: :roflol:

ay evet çok severim çikolatayı birazdan bişey olmaz sanırsam dimialkisalkisalkis.
evet yetişmişsin bbakalım hangimiz vericek öncelikle :içelim:

Arklar arada kendini odullendirmek guzel ama birazcik birazcik diyip de tadini aldikdan sonra ayrilamamak var.. Mesela ben. yari dilim pizza yiyim canim cekti diorum , tadini alinca supermis -12 dilim daha yiyim bisi olmaz diorum ve de hep ole bitio diyetler. ama bayadir yapmiodum diyet. insallah bu defa son olcak boshayallersmile

herkese slm
bugünkü menüm sabah-saat 7kahvaltıdan önce bol ılık su.20dk egzersiz...den sonra kahvaltı yaptım(7.30)
1kepek ekmek,şekersiz çay,biraz peynir,7tane zeytin,salatalık
ara-yeşil çay,egzersiz
öğle-yine iştahım yoktu bişey yemedim yine çikolata yeseydim olurmuyduki acababilmiyorumkismile
ara-bol su vede 2saate kadar yürüyüş
akşam-1kase çorba çok az kepek ekmek,salata
şimdide elma vede portakal yedim

selam kizlar aramiza yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz sefalar getirdiniz.

ben bir kac gundur aktif olamadim burada ama dondum geri

bu sure zarfinda diyete pek onem verdim diyemeyecegim yalniz bol bol yurudum gezdim dolastim tabiki yedimde bunun yanindaaklinialirimsmile

havalar guzel 2 gundur bol bol geziye gittik esimle aksamada yuruyusumu yapicigim henuz kahvalti yapmadim daha yeni uyandimda.sempatiksalakcinni

sizler nasilsiniz bakem mehayim neredesun dasempatiksalakcinni

selam kizlar aramiza yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz sefalar getirdiniz.

ben bir kac gundur aktif olamadim burada ama dondum geri

bu sure zarfinda diyete pek onem verdim diyemeyecegim yalniz bol bol yurudum gezdim dolastim tabiki yedimde bunun yanindaaklinialirimsmile

havalar guzel 2 gundur bol bol geziye gittik esimle aksamada yuruyusumu yapicigim henuz kahvalti yapmadim daha yeni uyandimda.sempatiksalakcinni

sizler nasilsiniz bakem mehayim neredesun dasempatiksalakcinni

Hoşgeldin tekrar canım yediğin gezdiğin iyi olmuş
neyse telafi edersin artık burda :içelim: bizde diyete devam bakalım :umursamaz:

11. Gün
Kahvaltı
1 dilim çavdar ekmeği
5 küp kaşar
1 dilim salam

Ara
1 muz

Öğle
8 yk ıspanak
2 yk yoğurt
Salata
1 dilim ekmek

Şimdilik bu kadar bu arada kimseler yok bugün nerdesiniz :umursamaz: :dilcikar:

slm canlar cezamı cektım de geldım ama bu seferde evdekı bılg bozuk malesef cok kotu oldu :((

yenı gelen arkadaslara yenıden merhabalar dılıyorum cumartesı kılo bıldırım gunumuz unutmayalım kılomuzu yazmayı bı de gun ıcerısınde paylasım yapmayı

bı de sankı sadece yedıklerımızı paylasıyormusuz gıbıme geldı lutfen yaptıgımız sporları hareketlerı de paylasalım :)())

kızlar herkese mrbb ben geldim evdeki bilgisayarımda daha doğrusu modemimde sorun oldugu için giremiyorum.cumartesi kilo bildirimimi mutlaka yapıcam.hergün yeşil çayımı ve bitki çayımı kesin içiyorum hergün yürüyüşümü ve sporumu mutlaka yapıyorum.akşm 6 dan sonra bişey yemiyorum cumartesi görüşürüzz :( seviyorum sizi

herkese mrb
bugünkü menüm
sabah yine ılık su ardından kahvaltı 1kepek ekmek,şekersiz çay biraz peynir5zeytin,salatalık
ara-yarım saat egzersiz basen ve göbek ağırlıklı,yeşil çay
öğle yine yoook hala canım sıkkın bu gidişle tığ gibi kalcam sempatiksalakcinni
akşam-çorba biraz ekmek salata çok azda pırasa yemeği
birazdanda egzers,z yapıcam iştahım yok ama egzersizlerimi fazlasıyla yapıyourm

gunaydin kizlar nasilsiniz ben sporumu yaptim bugun oh acaip terledim yarim saat yurudum evde walk at home yaptim,.cok rahatladim ya simdi dus alicam ardindan kahvalti

kahvaltim
1 haslanmis yumurta, 5 adet zeytin
1 fincan cay,2 dilim kepek ekmegi,biraz surme peynir okadarrrrrrrrrr

gorusuruz kizlar hadin gelin gayri yaaaaa

herkese slmm
sabah-yarım lt ılık su,ardından kahvaltı 2kepek ekmek,şekersiz çay,biraz peynir,salatalık,5tane zeytin
ara-yaşil çay-egzersiz 15göbek15 bacak 15er 3set halinde göğüs egzersizi
öğle-1kase çorba,5ç.k makarna birazdanda yürüyüşe çıkıcm

herkese slmm
sabah-yarım lt ılık su,ardından kahvaltı 2kepek ekmek,şekersiz çay,biraz peynir,salatalık,5tane zeytin
ara-yaşil çay-egzersiz 15göbek15 bacak 15er 3set halinde göğüs egzersizi
öğle-1kase çorba,5ç.k makarna birazdanda yürüyüşe çıkıcm opuyorumnanaktan

11. Gün

Akşam
1 kase çorba
1 dilim ekmek
2 yk barbunya

Ara
1 dilim çikolu ekmek

40 dk bacak ve kalça egzersizleri

12.Gün

Kahvaltı