Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

canim bebis gunduzleri cok uyumuyor yarim saat bazen 20 dk bende o zamani burda gecirmek istiyorum canim SIKILIYOR cunku disarida cikamiyorum hic insan yuzu gordugum yok valla:1no2: ama haklisin 10 dk olsun yapayim baria.s

tebrikler canım ya 1 hafta da 4 kilo maşallah ama fazla ya
kaç kilosun canım birde neler yaptın yazarsan bizde uygularız delikafadulden

ben sürekli spor yaptım düzenli olarak.bol bol bitki çayı yeşil çay ve limonlu ılık su içtim.mide sıvıyla dolunca yemek pek istemedi.ama sabahları peynir salatalık domatesle geçirdim.aralarda bir meyve sonra yine bitki çayım.akşamları saat 6 dan önce çorbamı veya sebze yemeğimi yiyorum yeşil çayımıda içiyorum böle geçirdim bir haftayı.96 başlangıç kilom.şimdi 92yim.sanırım aşırı fazlalık oldugundan mıdır nedir.ilk bir ay ben hızlı zayıflıyorum:lepi:hihoyyyt:sm_cool::teytey::hooray::dance:alkisalkisalkis

kızlar bugünkü menümü yazıyorum
sabah:bitki çayı ve yeşil çay karıştırdım içtim limonda sıktım.yarım salatalık 1 kk peynir ve şekersiz çay
öğlen:spora gittim 1 buçuk saat.sonra duşumu aldım.yeşil çayımı içtim portakal yedim.
akşam:bi tabak taze fasulye yemeği yedim.2 eti form.
birazdan bitki çayımıda içcem bu kadarrr.kaçamaksız diyetler dilerim öpüldünüz.

bütün gün boyunca bunları mı yedin canım, baya iradelisin tebrikler. ama yine de sağlıklı zayıflamak adına azcık da ye kız:icecream:

kızlar bugün yediklerimi yazıyorum:
sabah: yarım simit, bir üçgen peynir, nescafe (şekersiz)
öğle:2 muz
akşam: 1 kase çorba+ 1 tabak karnabahar yemeği+ 1 bardak diet kola+ 1kase yoğurten
bide küçük napoliten çikolata
yalnız öğle ile akşam arasında neredeyse hiç boşluk yoktu((((

bütün gün boyunca bunları mı yedin canım, baya iradelisin tebrikler. ama yine de sağlıklı zayıflamak adına azcık da ye kız:icecream:

evet canımm sadece bunları yedim bugün.ben normalde aşırı inatçı bi kızımdır kafaya koydugumu yaparım.yeterki gaza gelmim yani zemuszemus ve bunlar bana yetiyo yaa.bitki çayına ağırlık veriyorum midemde yer kalmıyo.1 haftaı geçti diyetteyim.ilk defa bu akşam acıktıgımı hissettim ve bi tabak taze fasulye yedim.kendimi şiş hissettim ohaoldumsmile

bizim liste görünmüyo daha bende yazayım bari bugünkü menmü
sabah-ılık su içtim vede sabahı sadece bir tane poğaçayla geçirdim
ara-yeşil çay 45dk yürüyüş
öğle-şekersiz çay patates salatası
ara-1elma 1 portakal 20dk egzersiz
akşam baya kaçırdm 1kase çorba(ekmek yok )küçük bikase içinde pilav-nohut vede bol salata
ara-meyve birazdanda yine egzersiz yapıcm

canlar sımdı geldım durumu bılıyosunuz bırazdan hazır lıste masallahı var herkeslerın valla :)

-----------------------BASLANGIC KILOSU----------------20SUBAT------------27SUBAT

1-Mehay----------------------------67------------------------------66----------------------65.1(900gr vermiş)

2-Princess of Rain---------67------------------------------68-------------------------67(1kilo vermiş)

3-kvsr---------------------------------63-----------------------60-------------------------59.5 (500gr vermiş)

4-Sympathıque-----------------63------------------------61.5-----------------------61.2(300gr vermiş)

5-Gulgulmez------------------ 62.3----------------------------------------------------59.7 (2kilo 600)

6-merve_-----------------------96---------------------------------------------------------92 (4kilo vermiş)

7-Musyas-----------------------62--------------------------------------------------------60(2 kılo vermıs)

8-excity-------------------------67---------------------------------------------------------65.2(1kılo 800 vermıs)

9-lale77--------------------------------------------------------------------------------------70(yenı uye)

Son düzenleme:
valla bu hafta herkes bırıncı herkeslere kupamız feda olsun :hooray::teytey:

ama merve_52nın de masallahı var onu da ayrıca tebrıkler edıyorummm :hooray:

canlar malesef kacar ben durum malum benım :)) en kısa zamanda gorusecegız ınsallah :=)

Son düzenleme:

ayyyyy bak daha da bi gaza geldim saol cnm tşk ediyorum:sm_cool::1hug:hihoyyyt:lepi::teytey::hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…