Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ilk hafta olsa bile gayet guzel kilo vermissin spor yapiyormuydun hergun duzenli olarak sen:uhm:

evet canım ondan verebildim bu kadar kiloyu :1rolleyes:
Bu hafta 5 gün 30 dk yürüdüm ve 2 günde pilates ekledim
tabi yaptığım 10-15 dk egzersizlerde cabası

evet canım bir hafta.hatta pazartesinden beri yani.sürekli hareket halindeydim ve kilolarımda ççok fazla oldugundan sanırım ilk hafta böle gitti

tebrikler canım ya 1 hafta da 4 kilo maşallah ama fazla ya
kaç kilosun canım birde neler yaptın yazarsan bizde uygularız delikafadulden

fazla kilo verememisim malesef, oysa bu hafta okadar yorgun halsizdim ,cok fazla bisey yememistim ,tabi birazda uykusuzluk
cok azcik bisey vermisim,ben artik kendimi alayaiyorum,
kilom 61,2

ayy bende spor yapabilsem cok cabuk kilo veriyorum ama yaz gelsin bol bol yuruyuse cikicam simdi havalar cok soguk...bebekle biryere cikilmiyorki..

fazla kilo verememisim malesef, oysa bu hafta okadar yorgun halsizdim ,cok fazla bisey yememistim ,tabi birazda uykusuzluk
cok azcik bisey vermisim,ben artik kendimi alayaiyorum,
kilom 61,2

canim hicbisey yemiyerek kilo verilmezki...vucut cok az yersek yag depolarmis gitliga giricem diye algilarmis doktorlar anlatti gecen..en iyi beslenme sekli SIK SIK ve azar azar yemek gercekten...sen boyle yap bak nasil veriyorsun...olumunekankayizsmile

kilo verebilen arkadaşları yürekten tebrik ederim

kızlar nasıl veriyosunuz şu illet kiloları ya bana da akıl verin
benim normalde kilo sorunum pek yoktu ama doğum sonrası 1 yılı geççti
hala daha veremedim.yazmaya çekiniyorumda ama yazıyım bari
en son 70 tim son zamanlarda almışımdır diye tartılmaya kortum:kedi:Çok üzgünüm çoook

kizlar bugunku menumu yaziyorum...

sabah 2 dilim ekmek 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 5 zeytin ve cok az kahvaltilik yag 1 tanede kellogs barre

ara 1 elma

oglen yesil salata ve icecek

ara 2 kellogs barre

aksam 1 kase corba , firinda kofteli patates yemegi, ve 3 kasik pilav ekmek yok...

cok asiri bir kilon yok bence...kolayca kurtlabilirsin SIKI bir diyetle ve egzersiz yaparak....burdaki beslenme programlarini takip et mutlaka verirsin...

ayy bende spor yapabilsem cok cabuk kilo veriyorum ama yaz gelsin bol bol yuruyuse cikicam simdi havalar cok soguk...bebekle biryere cikilmiyorki..
evet canım haklısın ama en azından bebişi uyutunca falan biraz
egzersiz yapsan iyi olu derim yerimseniben

canım ya bu kellogslar benim kafama pek takılıyo
bakıyorum nerdeyse hergün yiyosun hemde bugün 3 tane hıımm CADIARZU

canım burda yediklerini ve yaptığın sporu günlük paylaşırsan
çok motive oluyosun öncelikle bunu dene birde az ve sık besleniyoruz
eee yanına bide düzenli spor al sana gitti kilolar a.s.

kızartma hiç yemiyom cnm dün salatayla günü tamamladım diyebilirim kahvaltı ettimbide tavuk suu çorba içtim ekmeksiz 50mekik çektimbugün 60çektim 120e tamamalıcam 30çekiyom dinleniyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…