- 23 Mart 2009
- 1.326
- 500
- 363
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #9.501
ilk hafta olsa bile gayet guzel kilo vermissin spor yapiyormuydun hergun duzenli olarak sen:uhm:
evet canım bir hafta.hatta pazartesinden beri yani.sürekli hareket halindeydim ve kilolarımda ççok fazla oldugundan sanırım ilk hafta böle gitti
fazla kilo verememisim malesef, oysa bu hafta okadar yorgun halsizdim ,cok fazla bisey yememistim ,tabi birazda uykusuzluk
cok azcik bisey vermisim,ben artik kendimi alayaiyorum,
kilom 61,2
kilo verebilen arkadaşları yürekten tebrik ederim
kızlar nasıl veriyosunuz şu illet kiloları ya bana da akıl verin
benim normalde kilo sorunum pek yoktu ama doğum sonrası 1 yılı geççti
hala daha veremedim.yazmaya çekiniyorumda ama yazıyım bari
en son 70 tim son zamanlarda almışımdır diye tartılmaya kortum:kedi:Çok üzgünüm çoook
ayy bende spor yapabilsem cok cabuk kilo veriyorum ama yaz gelsin bol bol yuruyuse cikicam simdi havalar cok soguk...bebekle biryere cikilmiyorki..
kizlar bugunku menumu yaziyorum...
sabah 2 dilim ekmek 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 5 zeytin ve cok az kahvaltilik yag 1 tanede kellogs barre
ara 1 elma
oglen yesil salata ve icecek
ara 2 kellogs barre
aksam 1 kase corba , firinda kofteli patates yemegi, ve 3 kasik pilav ekmek yok...
kilo verebilen arkadaşları yürekten tebrik ederim
kızlar nasıl veriyosunuz şu illet kiloları ya bana da akıl verin
benim normalde kilo sorunum pek yoktu ama doğum sonrası 1 yılı geççti
hala daha veremedim.yazmaya çekiniyorumda ama yazıyım bari
en son 70 tim son zamanlarda almışımdır diye tartılmaya kortum:kedi:Çok üzgünüm çoook
buarada 62kiloyum dogumla kilo aldım 76dan 62ye kadar düştüm 5ayda dahada düşemedim hjedef eski halim 54
kızartma hiç yemiyom cnm dün salatayla günü tamamladım diyebilirim kahvaltı ettimbide tavuk suu çorba içtim ekmeksiz 50mekik çektimbugün 60çektim 120e tamamalıcam 30çekiyom dinleniyom
buarada 4günde 2kilo vermişim 60kiloyum az önce tartıldım heyooo 4gündür felaket yordum kendimi diyebilirim
yok bitane m vucudum çok hamlaşmış kemiklerim çıtırdıyo sanırsam kireçlenmiş açılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?