Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ben kendimi tanıtayım emine ismim 2009 haziranda doğum yaptım ve 65 kiloda kaldım boyum 165 55 inmek istiyorum çok kararlıyım sizlerle olunca daha çok istekli olıcağımı sanıyorum

bende 72 kiloyum 5-6 sene içinde 15 kilo aldım ve kendime güvenimi kaybettim boyum 1.60 eskiden beğendiğim şeyleri giyerken zevkime göre şimdi sadece beğenmesemde olan şeyleri giyiyorum ve bu beni çom üzüyor eski halime dönmek istiyorum ama biraz sabırsızım sanki bu kiloları 1 ay aldım hemen 1aydada vermek istiyorum birbirimize destek olursak vereceğimize inanıyorum...:enbuyukkk:

canım hoşgeldin.öncelikle çok azimli olman gerekiyo hiç üzme kendini.burda bulunan herkes aynı dertten muzdarip.ve herkes birbirine çok güzel destek oluyo.yarın kilo bildirimi yapıyoruz canım.haftaya cumartesiye kadar yarış var eyvahedigeldismile yarın sende kilo bildirimi yap bu şekilde daha güzel gaza gelirsin.başarılar vereliniortak

canım bu arada hergün yediklerini buraya yaz.inan böle daha iyi oluyo.valla ben kendi adıma sölim kaçamak yapmaya korkuyorum kızarlar die cokacimcoook ama çok iyi oluyo yaaa.
kızlar bu sabah 1kk penir yedim çok incecik bir dilim tuzsuz ekmek yedim.kocamaann bir bardak yeşil çay içtim.içine de limon sıktım hihoyyyt birazdan elma yicem.akşama anacum lahana çorbası yaptı bi tabak yerim bitki çayımıda içerim tamamdırr.he bi saatte yürüdüm

ohhh burası kalabalıklaşmış yavf süper valla :dance:
Bende az önce öğleden ayırdığım yarım pidemi şekersiz
çayla beraber lüplettim cokacimcoook vay be ne günlere kaldık
sen kalk 1 pideyi iki öğünde ye olcak iş mi :uhm: :roflol:
Akşamda çorba içerim diyorum bakalım hafif geçiriyim malum yarın tartı günü a.s

herkese merhaba aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz:hulya:
benimde bugünkü menm
sabah kahvaltıdan önce yine ılık su
şekersiz çay biraz peynir,7tane zeytin 1tane salatalık sabah ekmek yemedim onn yerine 2tane poğaça yedim
ara-20dk egzersiz-1br yeşil çay
öğle-1kase çorba,çok az kepek ekmek,bol salata
ara-1saat yürüyüş-2br şekersz çay yanında malesefki çok az kek yedim
akşam 1kase çorba,salata 4y.k pilav yatmadan önce 15 dk yine egzersiz yapıyorum
fazlamı olmuş ki bugünbilmiyorumkismile

canlarım yaa ben eve dondum ve de hıc bı sekılde gıremıyorum ınsallah yarın aksama lıste hazırlamak ıcın bı bılg bulacagım artık sız unutmayın kılonuzu bıldırmeyın yarın aksama kadar emı bu ara pek gıremem artık optum herkeslerı goruusuruzuzv

mehayim askum sefkulum cok yogunum bu ara ondan karsilasamiyoruz sinavlarim var yarina misafir var kalbim daraldi valaakannehir

yarinda verirmiyim bu kosusturmaynan kizlar yarin yazamazsam 67 gecin beni giremem buyuk olasilikla alisveris yapicim aksama yemek, misafirlerim yemekliohaoldumsmile

simdi guzel bir tatli tarifi bulmaliyim en hafifindensempatiksalakcinni

beni ozleyin anacummmmmmmm byeeeeeeeeeeaklinialirimsmile

slm kizlar nasilsiniz ya ,masallah baya gelen olmus ,cogalmisiz ben cok olamasamda
en son geldigimdede kilo bildirimde gelmistim
halimi bi gorseniz, eve ancak yatmaya giriyorum, cok kotu yorgun oluyorum
staja basladim sabah 8:30 da cikip aksam 8:30 da giriyorum ,staj cok guzel geciyoda ,gelip gitmek icin yol ,baya uzun suruyo, o beni cok yoruyo, bir bucuk saat yol,trenler cok dolu oluyo, aksamlari o is sonrasinda bir saate yakin ayakta kaliyorum gerisini dusunun yani
kilo vermeye gelince bu hafta hic tartilmadim ama zannediyorumki verdim
o kosusturma ,bide fazla yemiyorum ,aksam gec gelince canimda pek istemiyo
bakalim yarin tartilip kilomu yazarim kac olmusum, banada supriz olcak verdiysemde
suan karnim guruluyokaydirigubbakcemile3oglen doner yedim aksam bisey yemdim aciktim ,artik biseyde yememaklinialirimsmile

allahım yarebbiimmmmm bu sabah tertıldım 92 olmuşum kızlarr vuuuuuuuuuyyy 4 kilo vermişim ayy ağzım kulaklarımda kahvaltıdan sonra yine spora gitcem öpüyoruz sizi başlangıç 96 ydı

akummmm hayatimin anlami kurabiyeeemmmmmkaydirigubbakcemile3 anladim canim sen islerine bak..tatliyi en hafifinden yap...
simdiden ozledik bile seniiiŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…