Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ben bu yaza kadar kilo vermem lazım size bakar belki gaza gelirim de 3 5 kilo veririm belkikaydirigubbakcemile2

of kizlar benim esim duskum tatliya borege ona yapiyorum ben yiyorum iste temem yemiyecegim artikin soz vermiyorum emmme

su anda ne yaptigimi bilseniz beni gebertirsiniz nerede guzel yemek pasta bloglari var ben oradayim ay allahim millet neler yapiyor gorunce sok geciriyorum.allahim sana geliyorum diyorum o kadaaaaaaa yani.

bu yil sinifi gecersem insallah kek dekarasyonuna gitmeyi dusunuyorum cok ilgiliyim bu konulara ya cok seviyorum.

arkadaşlar merabaaaa opuyorumnanaktan diyetler ne alemde bakalım.ben sabahki menümü yazmıştım.kalkar kalkmaz limonlu ılık su be bir bardak bitki çayı kahvaltıda canım pek bişi istemedi sadece bi kk peynir ve yarım domates yedim yürüyüşe gittim bir salatalıgı yedim kıtır kıtır cokacimcoook sonra akşamda taze fasulye yemeği yedim yarım tabak.bitki çayımıda içtim.ama bi tanede kandil simidi yedim yaaaa :bbo:

annem bugün bi baktı şöle yüzüme sengözlerimebaksanab yanakların başörtüden fışkırkamış dedi alkisalkisalkis :mymeka:aşk olsun fışkırıyomuydu dedim.tabikide evet dedi :roflol:

slm kızlar bende artık sizlerle günlük yediğimi içtiğimi paylaşıcam
inş. hep birlikte veririz bu kiloları ..hrs kolay gelsin
şu an diyetisyene gidiyorum herşeye harfiyen uyucam ne eksik ne fazla günlük sporumuda yapıcamm söözz...

canlarım yarın kılo bıldırım gunu

kılolarımızı yazmayı unutmayalım emı lıste hazırlayacagım lıste lıste olalı bu kadar kısı gormedı dıyebıleyım :)))

Son düzenleme:

bende cok seviyorum pasta borek islerini suslemeleri falan...yaptigim seylerin severek yenmesi goz hitap etmesi hosuma gidiyor...ama bu ara hic ilgilenmiyorum onlari sonrada yaparim once zayifliycam kararliyimma.s

73 kiloyum bakalım hayal kırıklığı olmaz inşallah en azından çabalıycam diyetsyene bile gittim olmadı sonunu getiremedim bu sefer olurmu bilmem:Saruboceq:
insallah bu sefer olucak sadece biraz sabir...cok fazla bir kilon yok cunku...
iyi gidiyor mervecim hatta superrrrr sen ne alemdesin???
hosgeldin aramiza canimma.s.

bugunku menum
sabah 2 kk peynir, 1 tatli kasigi recel ,7 zeytin, cok az kahvaltilik ag surdum ekmegime ve 2 dilim cavdar ekmegi

oglen 2 kellogs barre ve meyve

aksam 3 kofte, patates graten ve corba 2 dilimde ekmek

canlarım yarın kılo bıldırım gunu

kılolarımızı yazmayı unutmayalım emı lıste hazırlayacagım lıste lıste olalı bu kadar kısı gormedı dıyebıleyım :)))

cicim çok heycanlıym ayyy napcaz eyvahedigeldismile
bugunku menum
sabah 2 kk peynir, 1 tatli kasigi recel ,7 zeytin, cok az kahvaltilik ag surdum ekmegime ve 2 dilim cavdar ekmegi

oglen 2 kellogs barre ve meyve

aksam 3 kofte, patates graten ve corba 2 dilimde ekmek

canım menün çok güzelde ben doymam ki bu kadarcık şeyle
maşallah 5 öğünden aşağı yemiyorum kaydirigubbakcemile3

kilo bildirimi bugunmu yarinmi kizlar neys eben yazayim simcikten 67 yim ya bu hata bu kadar allah bereket versinohaoldumsmile
yarin anacim yarin bekle belki birkac gram daha verirsin yarina kadar...

canım menün çok güzelde ben doymam ki bu kadarcık şeyle
maşallah 5 öğünden aşağı yemiyorum kaydirigubbakcemile3

ben hergun bu kadar yemiyorum canim ama bugun hic istahim yok nedense...:1no2:

kaydirigubbakcemile5
eveeettt:lepi: super olcekk:teytey:

:lepi:

kilo bildirimi bugunmu yarinmi kizlar neys eben yazayim simcikten 67 yim ya bu hata bu kadar allah bereket versinohaoldumsmile

canım yarın yaz yarın kım bılır yıne gıder bı seylerrr ohhhh

]

super olacak canım super ınsallah :lepi:

benide aranıza alırmısınız kızlar 65 kiloyumm

hosgeldın canım aramıza hıc almaz olur muyuz o nası soz opuyorumnanaktan

bende aranıza yeni katıldım vermeye çalıştığım 10 kilom var ve veremiyorum:sinifsinif:günlerdir her sayfayı okudum neler zayıflatır diyet listeleri bende aranıza alın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…