- Konu Sahibi lightcola fun
- #9.481
ben kendimi tanıtayım emine ismim 2009 haziranda doğum yaptım ve 65 kiloda kaldım boyum 165 55 inmek istiyorum çok kararlıyım sizlerle olunca daha çok istekli olıcağımı sanıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 72 kiloyum 5-6 sene içinde 15 kilo aldım ve kendime güvenimi kaybettim boyum 1.60 eskiden beğendiğim şeyleri giyerken zevkime göre şimdi sadece beğenmesemde olan şeyleri giyiyorum ve bu beni çom üzüyor eski halime dönmek istiyorum ama biraz sabırsızım sanki bu kiloları 1 ay aldım hemen 1aydada vermek istiyorum birbirimize destek olursak vereceğimize inanıyorum...:enbuyukkk:
Kızlar bu sabah tartıldım ve 59.7 kg geldim (2,6 kilo gitmiş) :dance:
allahım yarebbiimmmmm bu sabah tertıldım 92 olmuşum kızlarr vuuuuuuuuuyyy 4 kilo vermişim ayy ağzım kulaklarımda kahvaltıdan sonra yine spora gitcem öpüyoruz sizi başlangıç 96 ydı
mehayim askum sefkulum cok yogunum bu ara ondan karsilasamiyoruz sinavlarim var yarina misafir var kalbim daraldi valaakannehir
yarinda verirmiyim bu kosusturmaynan kizlar yarin yazamazsam 67 gecin beni giremem buyuk olasilikla alisveris yapicim aksama yemek, misafirlerim yemekliohaoldumsmile
simdi guzel bir tatli tarifi bulmaliyim en hafifindensempatiksalakcinni
beni ozleyin anacummmmmmmm byeeeeeeeeeeaklinialirimsmile
ne diyosuuunnnnnn 1 haftadami o kadar verdinnn???ohaoldumsmile
kizlar bende bu sabah 65.1 geldim 66 idi gecen hafta yani 900 gr kaybetmisim.....
evet canım ama ilk hafta olmasından öyle a.s
tebrikler canım gayet güzel bence :1hug:
coookk sevindim senin adina canim 1 haftadami 4 kilo kaybettin??