- Konu Sahibi lightcola fun
- #9.461
ben bu yaza kadar kilo vermem lazım size bakar belki gaza gelirim de 3 5 kilo veririm belkikaydirigubbakcemile2
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bu yaza kadar kilo vermem lazım size bakar belki gaza gelirim de 3 5 kilo veririm belkikaydirigubbakcemile2
insallah canim kac kilosun?
of kizlar benim esim duskum tatliya borege ona yapiyorum ben yiyorum iste temem yemiyecegim artikin soz vermiyorum emmme
su anda ne yaptigimi bilseniz beni gebertirsiniz nerede guzel yemek pasta bloglari var ben oradayim ay allahim millet neler yapiyor gorunce sok geciriyorum.allahim sana geliyorum diyorum o kadaaaaaaa yani.
bu yil sinifi gecersem insallah kek dekarasyonuna gitmeyi dusunuyorum cok ilgiliyim bu konulara ya cok seviyorum.
canlarım yarın kılo bıldırım gunu
kılolarımızı yazmayı unutmayalım emı lıste hazırlayacagım lıste lıste olalı bu kadar kısı gormedı dıyebıleyım :)))
insallah bu sefer olucak sadece biraz sabir...cok fazla bir kilon yok cunku...73 kiloyum bakalım hayal kırıklığı olmaz inşallah en azından çabalıycam diyetsyene bile gittim olmadı sonunu getiremedim bu sefer olurmu bilmem:Saruboceq:
iyi gidiyor mervecim hatta superrrrr sen ne alemdesin???arkadaşlar merabaaaa opuyorumnanaktan diyetler ne alemde bakalım.ben sabahki menümü yazmıştım.kalkar kalkmaz limonlu ılık su be bir bardak bitki çayı kahvaltıda canım pek bişi istemedi sadece bi kk peynir ve yarım domates yedim yürüyüşe gittim bir salatalıgı yedim kıtır kıtır cokacimcoook sonra akşamda taze fasulye yemeği yedim yarım tabak.bitki çayımıda içtim.ama bi tanede kandil simidi yedim yaaaa :bbo:
hosgeldin aramiza canimma.s.slm kızlar bende artık sizlerle günlük yediğimi içtiğimi paylaşıcam
inş. hep birlikte veririz bu kiloları ..hrs kolay gelsin
şu an diyetisyene gidiyorum herşeye harfiyen uyucam ne eksik ne fazla günlük sporumuda yapıcamm söözz...
canlarım yarın kılo bıldırım gunu
kılolarımızı yazmayı unutmayalım emı lıste hazırlayacagım lıste lıste olalı bu kadar kısı gormedı dıyebıleyım :)))
bugunku menum
sabah 2 kk peynir, 1 tatli kasigi recel ,7 zeytin, cok az kahvaltilik ag surdum ekmegime ve 2 dilim cavdar ekmegi
oglen 2 kellogs barre ve meyve
aksam 3 kofte, patates graten ve corba 2 dilimde ekmek
kilo bildirimi bugunmu yarinmi kizlar neys eben yazayim simcikten 67 yim ya bu hata bu kadar allah bereket versinohaoldumsmile
yarin anacim yarin bekle belki birkac gram daha verirsin yarina kadar...kilo bildirimi bugunmu yarinmi kizlar neys eben yazayim simcikten 67 yim ya bu hata bu kadar allah bereket versinohaoldumsmile
cicim çok heycanlıym ayyy napcaz eyvahedigeldismile
canım menün çok güzelde ben doymam ki bu kadarcık şeyle
maşallah 5 öğünden aşağı yemiyorum kaydirigubbakcemile3
eveeettt:lepi: super olcekk:teytey:
kilo bildirimi bugunmu yarinmi kizlar neys eben yazayim simcikten 67 yim ya bu hata bu kadar allah bereket versinohaoldumsmile
cicim çok heycanlıym ayyy napcaz eyvahedigeldismile]
benide aranıza alırmısınız kızlar 65 kiloyumm