Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ohhh afiyet olsun valla diyet sayfasında mıyım
yemek sitesinde mi bi ara tereddüt ettim kafamçokkarıştı
neyse atlatırsın umarım kriz dönemini :icecream:

valla canim masallah baya yemissin ama malum gunlerin biz seni mazur goruruz ama sen yinede fazla kacirmamaya bak..yoksa o verdigin 1 kiloyu geri alirsin...yasakkelime

slmm bugünkü menm
sabah kahvaltıya başlamadan önce ılık su
1dilim kepekli ekmek,2 br şekersiz çay,5tane zeytin biraz peynir vede 20dk egzersiz yaptım
ara-1tane muz,1br yeşil çay
öğle-1kase çorba,patates salatası,birazda ekmek
yemekten sonra 45dk yürüyüş
ara-1elma,15dk egzersiz

kızlar sabah ne yediğimi yazmıştım.öğlendede bie elma yedim.biraz öncede 5-6 kaşık taze fasulye yemeği ve bir bardan ayran içtim.şu anda bitki çayımı yudumluyorum.1 saatte tempolu şekilde yürüdüm.hepinize sağlıklı zayıflamalar

ender saraç gibi birinin önerdiği formula 7 ürününü aldım. almaz olaydım. iştah kapatmayı bir yana bırakın zayıflamaya yönelik hiç bir etkisini de görmedim. üstelik mide bulantısı baş dönmesi de yaptı verdiğim paraya yazık. ancak zengin insanların zayıflatıldığı birdünyadayız. gerçekten çok pişmanım. sakın denemeyin. para tuzağından başka bir şey değil. ben o kadar da araştırmıştım aslında okudum yorumları kilo alan bile olmuş. kilo almadım ama param da boşa gitti

ya bende düşünüyordum almayı ama vazgeçtim şimdi teşekkürler uyarın içinalkisalkisalkis

slm canlar yenı gelenler hosgelmısler

ben 2 marta kadar ban yedım :)) o yuzden bu nıckle devam bu aralar

cumartesı kılo bıldırımı yapmayı unutmayın canlar lıste hazırlayacagım operım herkeslerı gorusuuruzzz :))

selam canım ben de nerelerdesin diye düşünmeye başlamıştım bugün
Cumartesi ilk bildirim benden gelicek emin ol opuyorumnanaktan

selam canım ben de nerelerdesin diye düşünmeye başlamıştım bugün
Cumartesi ilk bildirim benden gelicek emin ol opuyorumnanaktan

slm canım benım soyle bı baktım da hem dıkkat edıyosun hem de duzenlı paylasım yapıyorsun bu hafta bırıncılık koltugu senın gıbı canım benım :)))

a.s.sabah: 2dilim ekmek k.k beyaz peynir 5adet zeytin 2bardak çay ara öğün :1portakal

Son düzenleme:

hoş bulduk ya ben yeni başladım anlaşılan cumartesi günü sınıfta kalıcammafoldumben

hoş bulduk ya ben yeni başladım anlaşılan cumartesi günü sınıfta kalıcammafoldumben

yok canım benım hıc oyle deme sen
1- spor yaptıktan
2-bol su ıctıkten
3- yedıklerıne dıkkat ettıkten sonra gerısı gelır

bu arada ben maydonoz kurune baslamıstım bugun 6ıncı gunum hergun 2 bardak maydonoz suyu ıcıyıyorum 10 gun boyunca hadı bakalım kaydirigubbakcemile5

kızlarrr tünaydın herkese.bu sabahki menüm kalkar kalkmaz limonlu ılık su,sonra kocaman bir bardak bitki çayı.e malum mide sıvıyla dolunca pek bişey yiyesim gelmedi.yinede 1 kk peynir ve yarım domates yedim.birazdan bi salatalık ve bitki çayımı içicem.yürüyüş gidip gelikten sonra tabi.öpüyoyum sizi.

bu arada ben maydonoz kurune baslamıstım bugun 6ıncı gunum hergun 2 bardak maydonoz suyu ıcıyıyorum 10 gun boyunca hadı bakalım kaydirigubbakcemile5

ayyy nasıl içiyosun onu anlamıyorum neyse canım sonuçlardan
haberdar et bizi :içelim:
canım maşallah sende süper gidiyosun şu bitki çayları v.s.
bide ben içebilsem süper olacak CADIARZU

kiz keske ozelden yazsaydin sil cabuk..simdi bu nickide banlarlar gorurlerse....

seni uyanik seni:jeyyar:

ya almak istemiyorum verdigim kiloyu ama tatliya hayir diyemiyorum su siralar ve cok acikiyorum durmadan yemek istiyorum

canim ara ara bu tatli krizleri banada oluyor en iyisi evde bulundurmamak ve yapmamak..yaptikmi yeniyora.s her ne kadar yemiycez desekte tutamiyoruz kendimizi...boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…