Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam kizlar oncelikle dunku kilo bildirimimi geri aliyorum :)) cunku bu hafta sadece 300 gr verdim diye uzulurken bu sabah tartildigimda 65.8 i gordum baskulde gecen hafta 66.5 tim bu hafta 65.8 700 gr vermisim yasasiinnnnnnnnn:)))))

gelelim yediklerime

bugun:
sabah: 2 kibrit kutusu kadar peynir,8 zeytin,1 domates,1 yumurta ve 3 dilim ekmek

oglen sadece meyve yemek istiyorum birde yogurt

aksama: mantarli kremali yagsiz makarnave icecek :))

valla benim icin daha iyi olur, cunku cuma okula gidince bildirim yapmiyorum ,ya aksamdan yada sabahin korunde acmak zorunda kaliyorum
nasil olsa hepimizin evinde bilgisayar ,cumartesi girebiliriz

------------------------BASLANGIC KILOSU-----------8OCAK------------15OCAK---------------------22OCAK-----------29OCAK------------------------5SUBAT------------------------13SUBAT

1-Mehay----------------------------67-----------------67(ayni)----------------66.5 (500gr vermis)-------66.5(ayni)-------66(500gr vermis)---------------------66.5(500gr almıs)-------------65.8(700grvermıs)

2-Yesa------------------------------52-------51(1 kilo vermis)------50.5(500gr vermis)-----50(500gr vermis)-----49.5(500gr vermis)-------------49.5(tartilmadi-regl:)----------------49.8(300gr almış)

3-Princess of Rain---------67---------67(ayni)-----------------67(ayni)-----------------69.5(2.5 kilo almis)--------------68(1.5vermis:))------------68(ayni)--------------------------------------68

4-kvsr---------------------------------63---------------------------63------------------63(ayni)---- ------62(1 kilo vermis)---------62(ayni)-------------60(2kılo vermıs)----------------------------60(aynı)

5-Sympathıque-----------------63---------------------62(1 kilo vermis)--------62(ayni)-------------62(ayni)-------------------?-------------------------?----------------------------------------------62

Son düzenleyen: Moderatör:
Prensescım senın kılo bıldırımını goremedım canım ama??

bu haftanın bırıncısı mehaycım kutlarım canım cok cok :hooray::teytey:

haklisin yesacim giremedim canim ozur dilerim bebegim ben kilo veremedim bu hafta ben spor yapmadan veremiyorum kizlar.sporda yapamiyorum kombim bozuk sicak suyum yok malesef SIK SIk banyo olamiyorum su buz gibi onun icin sporda yapamiyorum.onumuzdeki maclara bakicam artikinaklinialirimsmile 68 yaz bebek

:)) tamamdır canım benım ekledım hadı gorelım bakalım valla gelecek haftaya mazeret kabul etmem :lepi: benımde cok fena yaa turkıyede oldugum ıcın hergun bı suru sey yapılıyor o yuzden dıyet falan yok hıc alsanaalsanasmile

dondun demek vatana olsun canim ozlemissindir anne yemekelrini valla ben cok ozledim annecigimin yemekelrini yaza kadar kilo versemde rahatca yesem annemin yemeklerini izinde ohhhhhh

slm kızlar bende sizin aranızaydım fakat memelekete falan gıttım sonrada ananemızı kaybettık daha fazla kıloyla dondum aranıza....nasılsınız bakalım?*

dondun demek vatana olsun canim ozlemissindir anne yemekelrini valla ben cok ozledim annecigimin yemekelrini yaza kadar kilo versemde rahatca yesem annemin yemeklerini izinde ohhhhhh

dondum canım cok guzel oldu da yemek ısı cok fena kafamçokkarıştı

slm kızlar bende sizin aranızaydım fakat memelekete falan gıttım sonrada ananemızı kaybettık daha fazla kıloyla dondum aranıza....nasılsınız bakalım?*

ıyıyız canım benım basınız saolsun tekrardan hosgeldın aramıza opuyorumnanaktan

selam kizlar nasilsiniz ???bugunku menumu yaziyorum....

sabah ceyrek ekmek 6 zeytin 1 kibrit kutusu kadar peynir ve cay

oglen 2 kase brokoli corbasi (ekmeksiz) 1 muz yedim

ara 2 elma

aksamada 2 kucuk haslanmis tavuk budu 1 kase brokoli corbasi 1 dilim ekmek...

gunaydin kizlar nasilsiniz ben dun biraz fazla kacirdim sevgililer gunu nedeniyle disarda yedik yemegi olan oldu tabi hec bahsetmiyorum artikin yediklerimieyvahedigeldismile

sabah kahvaltida 1 dilim ekmek,1 dilim peynir,domates salatalik,4 adet zeytin ve 1 fincan cay hepicigi bu aksama daha menum belli degil ne yapsam yemek ya offfffffffbilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3 ne alakasi var len sevgililer gunuylekaydirigubbakcemile3

bahaneye bak sadece sizemi sevgililer gunuydu ben niye kacirmadim fazla

sabah menun iyiymis amaolumunekankayizsmile

benim bugunku menum

sabah (cok erken kalktim) yarim kase brokoli corbasi 1 dilim ekmek
(ve tekrardan kahvalti yaptim saat 11 gibi)
1 dilim peynir, 6 zeytin; 2 haslanmis yumurta ve 1 dilimde ekmek...

oglen meyve ve yogurt yerim aksama bende karar vermedim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…